Prinsesje

Members
 • Content Count

  435
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Prinsesje

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi! Ik ben nu 5 mnd PO en mijn littekens zijn ook nog echt rood. Mijn pc heeft toen de creme-versie van de 'beroemde' siliconen-pleisters voorgeschreven (ook heel erg duur, maar je pc kan het op recept geven en dan wordt het vergoed). Het heet Zeraderm scar gel. Het is superspul!!! Ik gebruik het nu een maandje en ik zie echt enorme verbetering. Zeker de eerste week toen ik het gebruikte zag ik direct minder roodheid en minder dik! Wondermiddel! Succes!
 2. O, dat scheelt zeg! Geen volledige BWC maar alleen liposculptuur! Ik hoop dat je je doel gaat bereiken! Bedenk wel dat je boobs er al groter uit gaan zien als je buik weer platter is he?! Blijft bizar he... Ik heb de maat gekregen met 375 cc doe jij wilt bereiken meet 1000 cc!
 3. Maar Moon; hoe ging het consult voor je BWC dan??? Ben zo benieuwd, maar kan niet vinden of en waar je dat hebt opgeschreven!!
 4. Héé Sammiej! Ik heb volgensmij je foto's nog niet gezien!? Klopt dat? Had je wel gePB't dacht ik... Ben benieuwd!
 5. Van 75 A/B naar 75 E. Foto's in de galerij, of ww voor album per pb.
 6. Ik heb wel ruim van tevoren 'voorzorgsmaatregelen' genomen, om de overgang zo min mogelijk te laten opvallen. Daar heb ik geen spijt van! Ik ben van een B cup naar een E (!) cup gegaan (beetje groot uitgevallen ), maar niemand die er naar gevraagd heeft of opmerkingen heeft gemaakt! Ik had het aan niemand verteld van tevoren, en alleen mijn moeder zei naderhand ineens: wat heb je voor 'n BH aan; ze lijken ineens zo groot ! Dus als je echt niet wilt dat mensen het weten (het is per slot van rekening jóu lijf en dat is in principe toch gewoon privé..) dan raad ik je wel aan om met vullingen te werken. Ik bedoel dan wel een bikini met gelvullingen bijvoorbeeld, en gel BH's (optimizers). Aangezien ik al jaren push-up BH's droeg, moest ik dus een extra vulling toevoegen. Ik heb een maat grotere BH's aangedaan en er extra vulling bijgedaan voor een aantal weken. Maar dat gaat natuurlijk niet in bikini...
 7. Tja, eigenlijk vooral vanwege de wachttijden. En ik vond het bij Beaucare vervelend dat je niks van tevoren weet; je spreek de chirurg pas op de dag zelf ook dan wordt ook pas bepaald wat voor prothese je precies krijgt.
 8. Ik heb een foto van m'n nieuwe BH in de gallerij gezet
 9. Dank jullie! Bij dr. Roddi ging alles goed; ik was (uiteraard) binnen 5 minuten klaar (kleed je maar uit, even kijken en voelen en huppekee, aankleden weer). Hij was erg tevreden over hoe m'n borsten eruit zagen. Hij vond wel dat de littekens in het algemeen nog ietswat (te) rood waren. Ik kreeg een recept mee voor siliconen littekengel ("Zeraderm") dat ik bij de apotheek moest ophalen (8 tubes schreef hij voor! Vandaag opgehaald; in totaal € 230,00, gelukkig wordt dit vergoed!! ). Ook weer een nieuw potje littekencreme meegekregen van de kliniek zelf, omdat ik daar naar vroeg. Was geen probleem, kreeg het zo mee. Ideaal, want da's zo lekker spul! In december moet ik weer terugkomen. Alle vragen die ik stelde over hoe mijn buik aanvoelt enzo wilde hij nog niet beantwoorden: eerst maar eens afwachten hoe alles verder geneest dus... Nou ja, ik wacht het wel af. Met 1 jaar PO worden er trouwens pas na-foto's gemaakt. Verder was ik vandaag bij de Hünkemoller om nieuwe BH's te passen, want ik blijf maar kwakkelen met goede BH's vinden. Wat blijkt: ik schijn omtrek 70 te moeten hebben, en niet 75! Maar in die maat (70 E/F!) hadden ze maar 1 BH en die zat niet goed. Uiteindelijk toch geslaagd met twee BH's maat 75E. Ik moet mezelf dan aanleren om de BH niet op het laatste haakje vast te maken! En waarempel; ik ben eindelijk blij met mijn BH's! Moet wel wennen, want zo valt het wel op dat mijn boebies erg groot zijn! . Maar goed; jammer dan . Verder geen nieuws .
 10. Hoi Roosie! Succes meid! Ik heb dezelfde twee klinieken bezocht voor een consult; grappig!! Ik hou je topic in de gaten... Prinsesje
 11. Ik heb je foto's gezien en vind het er echt mooi op geworden! Ben benieuwd hoe het er uitziet als alles genezen is! Proficiat!
 12. Even een update'je... Nu inmiddels bijna 4 maand PO. Ik heb nog steeds af en toe dat ik me afvraag of ik vocht vasthoud. M'n buik is soms gewoon echt dik! Het kan ook zijn dat ik wat ben aangekomen, dus ik ben nu ook bezig met een paar kilootjes te verliezen. Heb me in de vakantie niet ingehouden qua eten en lekkernijen! Maandagavond heb ik een controle afspraak bij dr. Roddi. Ik ga ook zeker vragen waarom m'n buik af en toe nog opzwelt. Kan het vocht zijn? Verder is m'n buik nog niet symetrisch (als ik bijv. m'n buikspieren aanspan dan zit m'n navel helemaal scheef! ) en is de linkerhelft al bijna een maand enigszins zacht en de rechterhelft nog keihard. Wat is dit??? Spieren (denk ik haast niet) of nog steeds zwelling ofzo? Of komt dit echt allemaal nog goed komende maanden /jaar... Ik ben dus benieuwd naar maandag wat hij gaat zeggen. O ja, m'n navel is ook niet mooi rond, maar meer ovaal in de breedte. Ik las op een amerikaanse site over buikwandcorrectie's dat je dan een knikker in je navel kan doen voor bepaalde periodes en die dan moet vast-tapen (onder bepaalde voorwaarden natuurlijk). Dat is misschien in mijn geval ook wel een idee. Klinkt raar denk ik. Maar toch denk ik dat het voor mijn navel wel zou kunnen werken. Over m'n borsten ben ik dik tevreden. Ze hadden net een maatje minder gemogen, maar dit is ook mooi . Ze zijn nu denk ik volledig ingedaald; ik hoop het in ieder geval! Genoeg hang zo... O ja, heb nieuwe foto's in m'n album (en in de galerij) gezet, van vlak na m'n vakantie. Ik heb de hele vakantie m'n navel ingesmeerd met factor 50 (precies het litteken ingesmeerd met een wattenstaafje). Ik hoop dat het genoeg bescherming heeft gehad en dat het litteken mooi wordt!
 13. Hoi Sammiej! Ik heb even jou topic bijgelezen; ik ben nu op vakantie maar kon het toch niet laten! Wat klinkt jou herstel goed zeg! Bij mij was dat wel anders! Ik heb ook een mommy makeover gehad. Ik ben nog steeds niet 100% tevreden met m'n buik. Hoop dat het allemaal nog meer herstellen moet! Ben benieuwd naar je foto's! Mag ik je ww als je die hebt?? Groetjes, Prinsesje