mickey

Members
 • Content Count

  179
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mickey

 • Birthday 06/07/1968

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  internet,fitness en lezen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Je moet er rekening mee houden dat je tot 6 weken na de operatie niks zwaars mag tillen. Dus een baby van 1 jaar mag je minimaal 6 weken ook niet tillen,dus als je man 2 tot 3 weken thuis blijft dan heb je daarna nog een aantal weken hulp nodig bij de verzorging van je dochtertje.
 2. Hoi Ivy Ik ben een 42 jarige vrouw.Ik heb in juni 2010 een BVK gehad in het elisabeth ziekenhuis in tilburg. Ik heb ook jarenlang getwijfeld maar nu heb ik er dus spijt van dat ik het nooit jaren eerder heb laten doen. Ik had veel nek en schouderklachten en iedere week 3 a 4 dagen hoofdpijn.Sinds mijn operatie ben ik van die klachten af..... De twijfels die jij hebt,heeft volgens mij iedere vrouw die voor zo'n operatie staat. Bij mij is de ankermethode toegepast omdat dat volgens mij pc de beste oplossing was omdat je bij de sleutelgatmethode maar een paar cupmaten kleiner kan.Je borsten moeten niet te groot zijn. Ik weet niet naar welke cup jij wilt?? Ik ben van een 80F naar een 80C gegaan.Mijn herstel heeft wel iets langer geduurt maar ik ben nog steeds erg blij met mijn bvk en heb nooit spijt gehad van mij beslissing. Bij mij bleef er vocht in linkerborst zitten maar ik heb geen open wondjes gehad. Als je nog vragen hebt,stel ze dan maar gerust....
 3. Wat fijn voor jullie dat je vader iedere dag een beetje sterker wordt. Je operatie komt weer in zicht??
 4. Oh wat erg voor jullie familie dat het weer slechter gaat met je vader. Ik kan me voorstellen dat je je eigen ziek meld op je werk want dit trekt niemand zo..... Ik duim heel hard voor jullie en sterkte voor de komende dagen!!!
 5. Wat fijn om te lezen dat hij kleine stapjes vooruit gaat. Wil jou en je familie veel sterkte wensen.Let ook een beetje op jezelf anders ga je er zelf onderdoor.....
 6. Het zit jullie familie momenteel niet mee...... Ik zal voor je duimen dat alles goed komt,dit wens je niemand toe. Heel veel sterkte voor jou en je familie!!!
 7. Heel veel succes alvast voor de 15e dec. Jij kan nu in ieder geval gaan aftellen. Ik zie dat je ook in het elisabeth zh geweest op gesprek bij dr v nimmen.Mag ik vragen waarom je daar niet geopereerd wordt? Ik ben in het elisabeth zh geopereerd maar dan door Dr Hartman.Ik vond de zorg daar erg goed.
 8. Mij lijkt hij ook aan de kleine kant. Zit volgens mij niet echt prettig....
 9. Ik duim voor je dat je vader er weer bovenop komt. Sterkte ermee!!!!
 10. Wat fijn dat het zo goed gaat met je dochter. En een geluk dat ze jullie heeft die haar erop wijzen dat ze nog steeds rustig aan moet doen.Dit is echt heel belangrijk voor de genezing.
 11. o jee dat is niet zo mooi bij je vader.Ik duim dat alles in orde komt. Ik zou je operatie niet afzeggen,het duurt ook nog een klein weekje.....
 12. En ben je al bij de chirurg geweest vandaag? Ben erg benieuwd wat hij ervan zegt.....
 13. Ik weet dat het moeilijk is om niet op de cupmaat te staren maar ik ben ook zo hoor..... Ik heb nu 80C maar ik zou ook niet blij zijn als dat lettertje weer omhoog gaat. Maar donna ga inderdaad gewoon een livera of hunkemoller om het op te laten meten.
 14. Ik kan me voorstellen dat je teleurgesteld ben als zo'n verkoopster zegt dat je nog maat F of G heb. Ben je dan niet langs een andere zaak geweest? Of heb je ook al zelf opgemeten?