Spring naar bijdragen
Borsten Forum

angelique1986

Full Member
 • Aantal bijdragen

  56
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

8 Neutral

Over angelique1986

 • Verjaardag 05-06-1988

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

2254 profielweergaven
 1. angelique1986

  Angelique

  Na een zwangerschap hier toch weer stiekem even kijken. Zwanger zijn is niet altijd een pretje maar de dames heeft het zeker goed gedaan! 90H op het laatst en helemaal gelukkig er mee. Nu wel wat minder dus de boobiegreed is echt weer terug.
 2. Wow beitje ga je na de kleine weer onder het mes? Das stoer en gewaagd.
 3. Je hebt eigenlijk helemaal gelijk. Vondt de aandacht voor mn natuurlijke "grote" boobs meestal niet vervelend. Alleen soms was het gewoon niet handig (werk etc.) maar kon dan altijd downdressen. Begrijp van je dat dat best nog kan tenzij het echt 30 graden is. Maar dan mogen ze gezien worden ook;) Was even druk afgelopen tijd maar ben nu weer helemaal into rond en fors haha. Heb je ook toegevoegd als vriendje.
 4. angelique1986

  Angelique

  Haha is een nederlandse, was het maar een belgische;)
 5. Hoi Aardbeitje, Ik ben me aan het oriënteren op een eventuele vergroting. Waar ik eerst vooral groter wilde, of in ieder geval terug naar m'n oude cupmaat, begint het ronde me ook steeds meer te trekken. Ben wel benieuwd naar jouw ervaringen op straat etc. Kan je ze nog verstoppen als je wil? En de reacties uit je omgeving. Daarnaast stiekem ook wel benieuwd naar je fotos haha.
 6. angelique1986

  Angelique

  Heb nog even zitten spieken. De ronde vorm van Yrris en Aardbeitje zijn ook wel schitterend. Denk alleen niet dat die dames een omtrek van 85 hebben. Van de meeste dames zie ik alleen de profielfoto.
 7. angelique1986

  Angelique

  Ja kan op een of andere manier geen album aanmaken. Maar begrijp eigenlijk van jullie dat ik gewoon bij een arts langs moet gaan om advies te vragen? Kan je die gewoon vertellen wat je droom is? Ook al weet je dat nog niet zeker?
 8. angelique1986

  Angelique

  Hoi dames, tof dat jullie reageren. In mn profielfoto zie je hoe ik afgelopen zomer was. De andere 2 foto's zijn 2,5 jaar oud. Ik ben best lang 1.78 en heb meestal 85D soms 80 en afhankelijk van het merk soms een C. Daarnaast is het wel een van mn gunstigste foto's en lijk er inderdaad erg slank. Zal m zo aanpassen voor een beter beeld.
 9. angelique1986

  Angelique

  Fototjes bijgevoegd van wat het was en waar ik minimaal naar terug wil.
 10. angelique1986

  Angelique

  Ja mijn profielfoto ben ik ja. Is van afgelopen zomer met een beetje hulp hoor;) Bedoelde dat ik me eerder aangemeld had maar niet meer heb gedaan als wat rondkijken. Wat ik wil verschilt nogal per moment dus moet dat echt helder krijgen voordat ik naar een arts ga. Als je het me nu zou vragen (zit hier rond te kijken) echt groot en rond zoals de foto van Linny73
 11. angelique1986

  Angelique

  Ik hoop eerst voor mezelf helder te krijgen wat ik echt wil en durf. Daarna de stap naar mn huisarts of chirurg.
 12. angelique1986

  Angelique

  Dankje Victoria. Vergeleken bij mijn eerder maat stelt het niet zoveel meer voor. Wordt er ook niet voller op als de maat veel schommelt;-) Is het niet zo dat je wel goed moet weten wat je wil voordat je naar de dokter gaat? Als ik de verhalen hier zo lees wordt je anders met een bescheiden vergroting gehlopen. Een kennis van me wilde ook een vergroting maar mocht zelfs helemaal niet van de dokter omdat ze "mooi genoeg" waren zoals ze zijn.
 13. angelique1986

  Angelique

  Hoi iedereen. Ik kijk hier al een tijdje rond maar de laatste tijd begint het toch echt te kriebelen dus wil me even netjes voorstellen. Ik ben Angelique 26 jaar ben slank, bruin stijl haar en uit het brabantse. De reden dat ik hier kom is dat ik eigenlijk een stiekeme droom heb. Ik heb altijd al best redelijke borsten gehad, cup 85D , waarschijnlijk door mn lengte 1,78m. Maar vanaf mn 20e ben ik ook een stuk voller geworden met alle gevolgen van dien. Het positieve daar aan was wel dat m’n boobies ook voller werden tot een cup 90F toe. Ondertussen ben ik weer de slanke dame maar m’n borsten zijn ook weer terug bij de oude 85D. Ik kom steeds meer tot de conclusie dat ik de grote cup eigenlijk helemaal niet zo erg vond. Ook de extra aandacht is niet eens zo vervelend. Na lang nadenken denk ik toch dat ik toch weer grotere borsten wil maar wil m’n slanke lichaam daar echt niet voor opgeven. Daarnaast lijkt het me super als ze ook mooi rond en stevig zijn. Ik wil in ieder geval terug naar mijn F-cup en misschien wel groter. Door mijn lengte hoef ik denk ik ook niet bang te zijn dat ze te snel op gaan vallen wanneer ik dat niet wil. Al met al ben ik er nog niet helemaal uit maar misschien kunnen jullie me advies geven?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×