Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

shoppa

Full Member
 • Aantal bijdragen

  17
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

3 Neutral

3 Volgers

Over shoppa

 • Verjaardag 09-02-1994

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Boobies, Sporten, Dieren.

Recente profielbezoeken

3054 profielweergaven
 1. Hoe gaat het met je? ben erg benieuwd hoe het is geworden zou ik je fotos mogen zien?
 2. Niet meer tevreden :-( 1 jaar po

  Ik snap wat je bedoelt, omdat als je naar je zelf kijkt je altijd preciezer bent. Ik zelf vind ze prachtig, ik denk dat omdat je tepels wat hoger staan ze juist compenseren voor dat je borsten wat zijn gezakt. Denk dat het wel raar had gestaan als je tepels lager zaten. Nogmaals vind ze prachtig en zou me er niet zorgen om maken
 3. Enquete

  Algemene enquete ingevuld
 4. nope val alleen op mannen, ook een stuk makkelijker.
 5. In aanloop van...Stoppen met roken

  Ik heb gehoord dat veel soep eten helpt. Veel succes
 6. Tanden Bleken..

  Hmm ik zat eraan tedenken om dit te laten doen alleen denk dat ik toch maar afhaak nu
 7. FAQ Borstvergroting

  Dankjewel voor dit, ik zit zelf te denken aan een borstvergroeting alleen het lijkt mij nogal erg al die napijn.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×