Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Jeanette

Full Member
 • Aantal bijdragen

  1201
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

89 Excellent

Over Jeanette

 • Verjaardag 11-04-1967

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Germany
 • Interests
  Sports , running , shopping and chilling .

Recente profielbezoeken

7401 profielweergaven
 1. Jeetje zeg ....ondertussen is mijn buikwand correctie alweer drie jaar geleden . En ben er nog steeds helemaal blij mee . Wel leuk , kliniek Heyendael heeft een nieuwe website waar ook foto,s van mijn buikwandcorrectie op staan . Schrikken te zien hoe het er voor uit zag ... https://kliniekheyendael.nl/voorbeelden/buikwandcorrectie-vrouw/
 2. Jeanette

  Help! buikwandcorrectie niet volledig uitgevoerd?

  Zeer zeker herkenbaar . Bij mij heeft het wel tot een half jaar geduurd denk ik . Geduld is het toverwoord ....
 3. Jeanette

  Help! buikwandcorrectie niet volledig uitgevoerd?

  Wat balen dat je niet tevreden bent Stroopwafel ... De voor en na situatie niet kennende maakt hier reageren natuurlijk ook lastig . Maar de chirurg zou je ten alle tijde te woord moeten staan , laten we dat voorop stellen . Heb je een bw correctie met navel verplaatsen gehad ? Of zelfs een Fleur de Lys ? Zelf heb ik in 2015 een grote buikwand correctie met navel verplaatsen gehad , en ben door de chirurg goed geïnformeerd .Er zijn ook met dit soort operaties grenzen helaas . Wat hij iig tegen mij zei was dat men aan de voorkant niet eindeloos de boel strak kan trekken , omdat men dan geen mooie overgang tussen de voorkant en de achterkant krijgt .( hoop dat je een beetje snapt wat ik bedoel ) Dan had ik namelijk voor bv een complete bodylift moeten gaan . Uiteindelijk heeft de chirurg naar het totale plaatje gekeken , en ik ben er nog steeds super blij mee .
 4. Komt goed !! Geduld is het toverwoord .
 5. Fijn te lezen dat alles goed is gegaan ...hij is echt een heel kundige man . Pff ..moeilijk te zeggen ..voordat alles echt weg was tot een half jaar of zo denk ik . Had ook dagen dat het beter of meer qua zwelling was .
 6. Ben zelf niet zo heel actief meer op het forum . Maar ik heb in 2016 een grote buikwand correctie met navel verplaatsen bij Frans gehad . Ben er nog steeds heel erg blij mee . Zelf tot een beslissing gekomen ?
 7. Jeanette

  Ervaring Bergman Clinics borstverkleining

  Hallo Boterbloem , ik heb in 2014 een BVk operatie bij Bergman Clinics gehad , te Bilthoven . Ben door Dkt S Maas geopereerd , maar die werkt nu in een privé kliniek in Zwitserland . Ben er nog steeds heel erg blij mee , ben van 85/F naar 85/B gegaan .
 8. Bij mij net zo , de chirurg heeft duidelijk aangegeven dat vooraf een maat bepalen niet gaat . Vooral omdat hij niet weet met welk weefsel hij moet werken . Maar dat het iig bij mijn lijf zou passen . Heb toen wel aangegeven eerder de kleine dan de grote kant te willen .
 9. Wat voor een maat had je dan na de OP ?? Ik had voor de BVK 85F , na de operatie 85B ..en dat heb ik nog steeds .
 10. Jeetje ...morgen is het alweer een jaar geleden .. Ben zoooooo blij met mijn buik , en hoe snel het herstel is gegaan . Sinds januari ben ik weer begonnen met sporten ( triatlon trainingen ) , en zat er al heel snel weer volop in .. Een heel klein stukje van het litteken is nog wat rood ..de rest al mooi verbleekt . Geen seconde spijt van gehad .
 11. Spannend M.S ...de tijd gaat zo snel , dus ook jij bent snel aan de beurt . Zelf ben ik in 2013 103 kg zwaar geweest , en nadat de eerste 30 kg eraf waren heb ik een bvk gehad . Afgelopen jaar heb ik dan ook nog voor een BWC gekozen met navel verplaatsen . Dat was toch wel de slagroom op de taart na 38 kg afgevallen te zijn . Ik heb daar ook een blög over geschreven , is misschien wel leuk te lezen . Any way ..nu nog steeds ben ik erg blij dat ik het heb laten doen ...zou het zo weer doen . Enige nadeel ...het geld wat ik voor de bwc heb uitgegeven , heb ik nog steeds niet terug gespaard .
 12. Jeanette

  Vergoeding borstverkleining???

  Wat een gedoe zeg ... Toen ik voor een BVK ging heeft mijn zorgverzekeraar niet eens foto,s van mij gezien , laat staan dat ik declaraties van de fysio moest voor leggen . Tijdens mijn consult ging de aanvraag eruit en die werd meteen goedgekeurd . Maar , erg vervelend voor je ...ik zou denk ik afwachten . Maar voor je eigen gemoedsrust kun je natuurlijk bellen .
 13. Jeanette

  Mammy makeover bilthoven ervaringen?

  Mocht de operatie door complicaties bv uitlopen , gaan ze uiteraard door . Kan me eventueel wel voorstellen dat je dan bij moet betalen voor gebruik van de OP ruimte , anesthesist , PC etc etc . Meen in mijn consult vorig jaar dat ook gehoord /gelezen te hebben , maar kan hier niets meer over terug vinden . Met dhr Bruekers heb ik geen ervaring .
 14. Jeanette

  Wanneer weer gewoon douchen?

  Ik moest zelfs meteen de eerste dag na mijn operatie douchen (massage) . Wel idd met hulp omdat je je armen niet omhoog mag doen bij bv het haren wassen . Ben gaan douchen met pleisters en al ..daarna wel droog deppen en een schoon gaasje erover . Verder heb ik zelf goede ervaringen gehad met de originele Badedas , bij mijn BVK en grote BWC . Maar over het gebruik daarvan zijn de meningen verdeeld . Anders idd bij je PC navragen .
 15. Hoi , Om er achter te komen wat het gaat kosten zit er maar 1 ding op . Een afspraak maken voor een consult .. Zelf heb ik vorig jaar een grote BWC met navel verplaatsen gehad , na 37 kg af gevallen te zijn . Mijn huid was ook uitgerekt , en dat was ook nooit meer weg gegaan . Ben echt super blij met het resultaat , al was het wel een rib uit mijn lijf .( 4700,00) . Maar het heeft mijn leven heel erg veranderd ...en heb er geen spijt van .
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×