Ga naar inhoud
Borsten Forum

booblis

Full Member
 • Aantal items

  111
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente bezoekers van dit profiel

2219 profielweergaven
 1. Ja dit is echt handen in je zij en drukken... Volle kracht... Nee als ik ga liggen vallen ze iets naar buiten.. Maar dat is echt niet extreem, het gaat hangen in de zijkant maar komt niet voorbij zijn normale plek...( lekker vaag ) ;-)
 2. Nee joh.. Zie je echt niet zo overdreven... Heb nu wel extreem gedaan he... Zo sta ik niet langs het zwembad ;-) ik heb er echt geen problemen mee.. Ik heb precies het zelfde als wat barb wire zegt...
 3. Dit is bij mij aanspannen en ontspannen... ;-) Sexy he?!
 4. Hahaha je bent echt leuk :-) Gefeliciteerd met je datum!! Super spannend! Liefs
 5. Oké dan hebben we nog ff tegaan, thnx ladies!!
 6. Hoelang moet je eigenlijk blijven smeren??
 7. He lies, Ik ben ook door dr. Koopmann geholpen en het ook gelijk het eerste consult een operatie datum geprikt...phf en toen sloeg de onzekerheid bij mij ook toe!! Vervolgends weer een afspraak gemaakt omdat hij een beetje kort van stof was en idd hij is niet echt tactisch. Bij dat gesprek was hij echt heel aardig en was hij veel losser en deed er alles aan om mijn onzekerheid weg te nemen ( snap ik ook wel, want het kan hun geld kosten ;-)) ik heb toch doorgezet en ben ontzettend blij met me boobs!! Miss toch een 2de consult plannen of even verder kijken... Je moet echt zeker zijn van je keus. Maar aan de andere kant hij hoeft niet sociaal te zijn om mooie borsten te maken... Succes!!!
 8. booblis

  Bij 4 weken po al rimpels!!!!!

  Echt?? Zo makkelijk?? Bizar zeg!! Had hij dat niet van te voren tegen je kunnen zeggen?! Hoop voor je dat nio achter je gaat staat.., Sterkte!!
 9. booblis

  Bij 4 weken po al rimpels!!!!!

  En?? Hoe is het gegaan??
 10. booblis

  Bij 4 weken po al rimpels!!!!!

  Balen nies!! Oftewel mooi klote! Hun willen toch zo een natuurlijk resultaat leveren... Dat is zonder rimpels en deuken dus neem aan dat ze er echt wel voor zorgen dat het goed gaat komen. Heel veel succes!!
 11. booblis

  lipofilling bij rimpels?

  Ja het is echt weer vallen en opstaan... Aan de zijkant is idd veel minder geworden bij het gewoon staan zie je niets maar als ik lig duiken ze weer op.. Die deuk boven komt ook weer om de hoek kijken ben wel weer een kilo afgevallen maar dat kan toch niet gelijk bij je borsten te zien zijn? Mijn linker borst is in mijn ogen perfect met rechts moet iets Miss gegaan zijn..mijn littrken loopt ook ruim een cm door onder mijn borst vandaan en als ik me armen omhoog doe hangt hij ook veel lager... Heb ook nooit pijn gehad aan die kant maar kan der niet op slapen, begint ook te steken de hele dag.. Wel was die tiet altijd al kleiner ( ja nog kleiner) ;-) Phf ik heb al mijn controles al gehad dus kijk het nog ff aan, ben zo bang dat ze me afschepen met de woorden dat ik gewoon te dun ben. De Velthuis kliniek wilde me niet eens helpen en hun hebben der nooit wat over gezegt ook niet als ik er naar vroeg was allemaal echt geen probleem... Ben echt benieuwd wat ze bij jou gaan doen...
 12. booblis

  lipofilling bij rimpels?

  Ik ben ook benieuwd, heb namelijk ook niet echt zin om af te wachten of me tiet een goede dag heeft wanneer ik een bikini aan wil... Hoe gaat het bij jou? Wordt het al minder of niet??
 13. Bizar!! Iedere man houdt toch van borsten??!! En als hij zijn vrouw gelukkig ziet... Wat wil je dan nog meer... Phf.. Zo moeilijk doen terwijl het zoooo super is dat het bestaat!! Gewoon lekker voor gaan hoor!! Mannen zijn raar! Ik wou dat er 700 inpast bij mij dan hadden ze er zonder overleg morgen ingezetten!! ;-)
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×