Marions

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Marions

 • Birthday 07/07/1983

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

574 profile views
 1. Ik had precies hetzelfde. Ze hadden al aangegeven als je een ophoping voelt dan is het een hechting die buiten de wonde niet is opgelost. Gewoon terug gaan en dan halen ze het binnen 5 min weg :-(
 2. Ik ben nu 17 dagen PO dual plane en ik ben het ook zat km op mijn rug te liggen... Sinds 2 dagen probeer ik nu ook op mijn zijnde liggen... Wel met een kussen ertussen. Ligt ook nog niet echt lekker... Bij mij zeiden ze dat ik na 2 weken weer op mijn zij mocht liggen. Ik heb nig wel veel last van mijn borstspieren jullie ook?
 3. Oh ik zie al dat jij dual plane hebt... Maar ik geloof dat ik dat ook heb... Dual plane is toch hetzelfde als achter de spier?
 4. Hoi! Sorry ik was even niet meer op de site... Heeft ze het bij jou voor de spier gedaan? Bij mij zei ze dat ze alleen maar achter de spier doet en niet ervoor. Hoe gaat het met je? De eerste dagen zijn heftig en daarna gaat het wel weer:-) Ik ben nu 17 dagen po en morgen weer werken. Ik zie er echt tegen op. Het gaat goed alleen af en toe nog wat pijntjes. Maar ben erg tevreden. Ik zal zo wel wat foto's toevoegen.
 5. Ik ben 17 oktober 2013 geopereerd anatomisch achter de spier... De eerste 4 dagen echt veel pijn gehad was spierpijn alleen dan 1000 keer erger... Nu nog af en toe pijn... Kan veel dingen nog zonder pijn.... Jij bent echt wen bofkont dat je geen pijn hebt!
 6. Hoi Mimi, Zelf ben ik 17 oktober 2013 geopereerd door dr Klepetko. Ik heb zelf anatomisch 320cc achter de spier.Ik had zelf 80 a en heb nu een sprtbh 80 d aan. Zelf ben ik heel erg tevreden, alleen zijn ze nu nog heel erg hoog, en door een band die ik 4 weken om de bh moet dragen word de spier ingezakt. Ik kan denk pas over 4 weken het echte resultaat zien. Maar de kliniek is echt super, klantvriendelijk, denken met je mee en helemaal geweldig. Ik ga zelf 31 oktober terug voor 2e controle. ik moet om 09:45 uur. Hoe laat word jij geopereerd? heel veel succes en alles komt goed. PS je krijgt een lekkere tosti na je operatie daar.... Klein feestje erna hihihih
 7. Velthuis Kliniek. Dr Klepetko. Ik heb druppelvorm, Natrelle 320 CC. Achter de spier. Had zelf 80 A en nu denk 80 c/d. Ben 17 oktober geopereerd. Goede kliniek, erg klantgericht! en denken ook goed met je mee.