Elfje

Members
 • Content Count

  140
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Elfje

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  West-Vlaanderen
 • Interests
  Vriend, Cinema, Muziek, Lezen, Koken, ...
 1. Als je echt veel last hebt van die BH is het volgens mij toch wel omdat hij te klein is? Hij moet natuurlijk strak zitten maar ik denk niet dat het mag pijn doen. Ik heb mijn kliniek BH ook geen zes weken aangehad, vond het niet echt hygiënisch en zeker niet gemakkelijk zitten. Ik heb mij toen een model gekocht uit de hema en die zijn zo fijn om aan te hebben! Zacht en stevig genoeg. Dus misschien een andere sportbh gaan kopen? Volgens mij is het gewoon belangrijk dat ze stevig zitten en moet dat niet persé met een BH van de kliniek. Het is mooi meegenomen voor hen als je daar 1 koopt, want zij zullen daar ook wel winst op hebben.
 2. De antwoorden op je vragen zijn natuurlijk heel persoonlijk en afhankelijk van persoon tot persoon. Maar als iedereen hier even de tijd neemt om op je vragen te beantwoorden denk ik wel dat je een algemeen beeld zal kunnen schetsen! Dit zijn mijn persoonlijke bevindingen: - voelen de borsten voor jezelf op gegeven moment (wanneer) echt je eigen, of blijf je altijd voelen dat er iets inzit? Ik ben nu twee jaar PO en mijn borsten voelen momenteel heel echt. Ik heb niet het gevoel dat er iets inzit en ze horen al helemaal bij mij. Ze zijn heel erg mals, mooi ingedaald en perfect van grootte. In het begin had ik dit gevoel absoluut niet, ik vond men borsten opgefokt, hard en zaten veel te hoog. Maar als je geduld hebt komt het allemaal inorde ! Nu heb ik alleen nog soms last van men tepels. Ik kan het niet altijd verdragen als men vriend er aan zit. Ze zijn dan precies overgevoelig. Maar dit is niet altijd zo. - wanneer hebben jullie na de operatie kunnen sporten zoals daarvoor (eg. zonder spierpijn oefeningen voor borstkast/armen doen Met sporten zelf heb ik niet echt ervaring. Maar ik denk dat je herstel zal afhangen van de plaatsing van de silliconen ( voor , tussen of achter de borstspier ). Bij mij zijn ze voor de borstspier geplaatst en ik kon na drie weken al terug gaan werken. Ik kon wel nog niet heffen of tillen. Maar ik had na 6 weken wel het gevoel dat ik weer normaal kon bewegen zonder pijn te voelen. TIP: STEVIGE sportbh , maar dan ook echt een stevige ! Dat je borsten mooi vast zitten en niet meebewegen tijdens het sporten. - is het voorgekomen dat het tegen is gevallen voor jullie partners Mijn vriend heeft me van in het begin gesteund in men keuze. Voor hem moest het helemaal niet want hij was best tevreden met mijn kleine cupje. Maar hij zag hoe ongelukkig ik was en men borsten zorgden vaak voor onnodige discussies. Nu zegt hij haast wekelijks dat ik de mooiste borsten heb die hij al gezien heeft en dat ze perfect bij men lichaam passen. En het belangrijkste: dat ze heeeeeeeel natuurlijk aanvoelen ! - heeft iemand van jullie spijt van de bv en zo ja waarom? Neen ABSOLUUT NIET , het is wel een kostelijke operatie, maar ze is het meer als waard! Ik heb pakken meer zelfvertrouwen, men kleedjes, topjes, truitjes,... zijn nu gevuld ! En ik kan een fatsoenlijke bikini aandoen. Ik vond het heel belangrijk om met geen ballonnen rond te lopen en dit is ook helemaal het geval niet. In het begin is het natuurlijk wat pijnlijk en het vervelendste vond ik het 3 weken op mijn rug slapen, maar ik heb het allemaal overleefd dus nog geen spijt van men beslissing.
 3. Elfje

  Mooie mannen!

  Inderdaad ! Patrick Dempsey is HEET ! Ook al kon hij men vader zijn want hij is 24 jaar ouder
 4. Met wie zouden jullie wel eens een dagje op stap willen gaan? Met andere woorden welke bekende persoon vinden jullie om op te eten? Er zitten heel wat leuke mannen in de cast van Home and Away ook :
 5. BBB : Borst Buik & Billen ! Ik doe dit sinds kort, vooral voor men bovenbenen/billen omdat die wel strakker mogen zijn! Een uurtje intensief oefeningen doen in groep op muziek en het werpt zijn vruchten af. Je kan ook oefeningen vinden op youtube. Maar inderdaad het belangrijkste is VOLHOUDEN en er een gewoonte van maken,desnoods een vriendin zoeken die meedoet,dat stimuleert meer.
 6. Ik ben nu twee jaar PO en ik voel ook ribbeltjes wanneer ik voorover buig. Ik weet niet of dit normaal is? Ik ging er van uit van wel . Misschien heeft dit te maken met het vetweefsel die je had? Hou ons op de hoogte als je iets nagevraagd hebt ! Maar ik zou me niet te veel zorgen maken hoor
 7. Sex and the city Gossip Girl The L-word
 8. Hallo Benetton, Dit is zeker geen rare vraag, ik vroeg me dat ook af voor mijn operatie. Want je hebt toch altijd een bepaald beeld van silliconen. Mijn ervaringen zijn dat ik ze in het begin echt hard en 'opgefokt' vond, ze oogden erg rond en je zag de omranding. Maar zoals je waarschijnlijk zelf al gelezen heb moet je geduld hebben met je silliconen! Ik heb ze nu twee jaar en nu kan ik pas zeggen dat ze er ECHT uitzien. Geen opgefokte ronde dingen meer maar mooie malse natuurlijke borsten. Ik voel ze alleen zitten als ik voorover buig ( je voelt zo een geribbeld iets ). Mijn vriend die het hele proces gevolgd en gevoeld heeft, zegt dat hij ze heeeeeeeeeeel natuurlijk aanvoelen vind ( en hij heeft al meer borsten vast gehad als mij, dus ik zal hem maar geloven)).
 9. Hallo Choucky, Ik herken je verhaal van een zeer korte consultatie en weinig uitleg als je zelf niks vraagt. Ik ging ook met een verward gevoel naar buiten, van was het dit nu? Ben ik daarom zo ver "gereisd"? Maar uiteindelijk heb ik toch voor haar gekozen omdat ik hier heel veel positieve dingen over haar "werk" gelezen heb en de consultaties bij haar bijna allemaal zo verlopen. Volgens mij is het ook echt bandwerk voor haar want ze werkt in twee klinieken. Wat voor mij de doorslag gaf is dat ze het echt natuurlijk wou houden en naar je lichaamsbouw kijkt. Mijn vriend zegt dat men borsten perfect zijn en heel natuurlijk aanvoelen. Ik had ook het gevoel dat ze in het begin kleiner waren maar dan staan ze nog "opgefokt,rond en hard " Nu twee jaar later zijn ze echt mooi zacht, ingedaald en heel natuurlijk ! Niemand uit men omgeving heeft me al gevraagd of het "nepborsten" zijn (of ze durven niet ). Ik wens je veel succes bij Dr. Plovier en als je daar het beste gevoel had moet je zeker je gevoel volgen! Begin maar al te oefenen met op je rug slapen! ( dit vond ik persoonlijk DE hel )
 10. Amai, straffe verhalen hier! En als je dan leest dan Jeff Hoeyberghs alles ontkent... de bewijzen zijn er duidelijk. Ik wens alle dames die deze implantaten hebben in ieder geval heel veel sterkte toe en ik hoop dat alles in orde komt voor jullie. Liefs,
 11. Na lange tijd nog eens een berichtje ! Ik heb ondertussen bijna twee jaar mijn borstvergroting achter de rug en ik heb hier nog geen minuut spijt van gehad! Ik ben meer als tevreden over het resultaat en men vriend zegt dat men borsten HEEL natuurlijk aanvoelen, dus dat is wel leuk meegenomen! Deze zomer ook voor het eerst op reis geweest en JUIIIIIIIIJ ik had een GEVULDE bikini !!! En ik ben ook een pak zelfzekerder geworden op gebied van kledij, al heb ik soms schrik dat ik te veel decolté laat zien en vraag ik altijd na bij men vriend of het niet TE bloot is ( ook al is dat totaal niet zo ). Een tijd geleden dan ook eens in de lingeriewinkel gevraagd om men BH maat te meten want ik droeg altijd een 80B. Eeuuh wat bleek, ik heb een 70 D of 70 E dus ik zat helemaal verkeerd , het is wel een vervelende maat omdat D en E cups meestal een omtrek van 80 of 85 cm hebben en niet 70. Maar mij hoor je niet klagen, alles is beter dan die AA cup !
 12. Hallo Yola, Het is superlang geleden dat ik nog op dit forum geweest ben, het is ondertussen bijna een jaar geleden dat ik mijn borsten heb laten vergroten bij dr. Visser. En ik heb hier nog geen minuut spijt van gehad, ik ben HEEL blij dat ze het zo natuurlijk heeft gehouden en eerlijk is geweest qua cc's enzo.. Misschien kun je nadat je die van 240 cc hebt gehad , na een paar jaar voor grotere gaan ? Rekt je huid niet wat ? Ik weet het eigenlijk niet zo goed. En ik had ook superveel schrik voor de slaapverdoving, maar dit viel heel goed mee. Je wordt gewoon op een operatietafel gelegd en iedereen praat met jou, de verple(e)g(st)ers zijn ook heel vriendelijk en dan krijg je een prikje en wordt je aan een infuus gelegd. Je hoort geen stemmen tijdens de operatie ! Ik voelde mij op dezelfde manier in slaap vallen als bij een normale verdoving. Achteraf ijl je wel veel , maar dat is grappig voor de omstaanders ! In ieder geval veel succes !
 13. Hallo Hallo! Het is ondertussen een hele tijd geleden dat het forum gelezen heb, laat staan iets gepost. Ik ben nu bijna 5 maanden PO en nog altijd even tevreden! Ik heb geen pijn meer, alleen af en toe wat steekjes , maar ik vermoed dat dit normaal is ? Mijn littekens genezen goed, alleen is het litteken waar een ' putje' was iets lelijker. Maarja dat nemen we er dan maar bij. Mijn vriend zegt dat ze al als echte borsten aanvoelen en ze zijn al mooi gezakt. Ik ben een gelukkig mens ! Groetjes
 14. Neen dat putje doet geen pijn als ik er aan zit. Daarnet nog even bij de dokter geweest en hij ziet nu geen draadjes meer zitten. Ik mag er wel nog niks opsmeren zolang het putje niet dicht is. En in het putje zit al een korstje hoor! Nu wachten tot alles mooi dichtgroeit zeker ? xx