Soetkin

Members
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Soetkin

 • Birthday 11/23/1989

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  België
 • Interests
  Vrienden, sporten, plezier maken!

Recent Profile Visitors

2,426 profile views
 1. Van mijn dokter mocht ik ook gewoon alles doen, enkel opletten met zaken waarbij je extreme frontale druk uitoefent op je borstkas. Ik merk toch ook dat ik slapen/liggen op mijn buik echt geen prettig gevoel vind...als ik buiten in de zon lig op mijn buik rol ik een handdoek op en leg die onder mijn borsten. Zoals hier al werd vermeld, voel je toch dat je borsten dan strak staan, en dan voel ik me niet op mijn gemak, bang dat ik ze kapot doe.
 2. De eerste maanden kan het gerust zijn dat een bh nog niet zo goed zit, omdat je borsten nog geen natuurlijke "hang" hebben. De eerste 3 maanden werd mij ook afgeraden door de PC om al een beugelbh te kopen, exact door deze reden (en ook omdat het wat irritant kon zijn aan de verse littekens). Zeker niet abnormaal dus Boobie_87!
 3. De eerste dag vooral een truitje met een rits vanvoor, zodat je je armen niet omhoog moet houden. Voor de rest shirtjes in rekstof, zodat je ze bij het aandoen eerst naar boven over je armen naar je schouders kan trekken, om ze dan in één wip over je hoofd te kunnen zwieren.
 4. Ik zou toch echt aanraden om jezelf een stevige bh aan te schaffen na je operatie. Hunkemöller is echt flutkwaliteit, dit merk je vooral fel aan de omtrek die na een paar maanden al serieus breder valt, gewoonweg uitgerokken is. De cups zijn inderdaad ook heel "standaard" en bieden weinig ondersteuning. Ik weet dat hier veel dames graag hunkemöllerbh's dragen, maar ik vind het persoonlijk wat raar om eerst duizenden euro's op tafel te smijten voor mooie borsten, en deze dan te willen verpakken in het witte product der bh's. Hiermee wil ik niet op iemands teentjes trappen, maar geen enkele PC zal achteraf een hunkemöllerbh aanraden hoor. In een porsche leg je ook geen peugeotmatjes hé. Voor mijn operatie deed ik ook hunkemöllerbh's aan omdat ze maximizers hadden, en ook omdat mijn borsten toch niet echt veel ondersteuning moesten hebben (wat er niet is moet je niet ondersteunen hé). Nu draag ik bh's van Marie Jo en Prima Donna (zelfde makelij dacht ik) en hier ben ik echt tevreden van. Als je naar een fatsoenlijke lingeriezaak gaat meten ze je ook op, zodat je onmiddellijk de juiste maat weet. In België worden ook regelmatig lingerie outlets georganiseerd: alle overtollige stock van merkproducten wordt te koop gesteld aan heel lage prijzen, moet je maar eens opzoeken!
 5. Hallo, Ik ben in een ziekenhuis geopereerd. Ziekenhuis is zoals hierboven al werd vermeld duurder dan een kliniek: je betaalt dan ook voor het operatiekwartier, de anesthesist, extra verpleging,... Om deze reden wilde ik het ook in een ziekenhuis laten uitvoeren: als er iets mis gaat zit ik direct op de juiste plaats! Mijn PC werkt ook in een privékliniek, dit is snel 1000€ goedkoper. Ik wist op voorhand exact wat ik moest betalen, het was zelfs een beetje minder dan wat de PC eerst had geschat. Omdat ik in de late namiddag werd geopereerd moest ik een nachtje in het ziekenhuis blijven, wat ik ook absoluut niet erg vond: ik moest maar bellen en er stond een verpleegkundige aan mijn bed. Tijdens de nacht is er ook drie maal een verpleegkundige langsgekomen om medicatie bij te geven. Echt fijn om net na je operatie dit zelf niet te hoeven doen, want het is dan écht moeilijk om uit je bed te raken.
 6. Hoi Sammylinn, Ik zeg het niet graag, maar hier zou ik niet tevreden mee zijn. De borst heeft absoluut geen natuurlijke welving, lijkt wel alsof het implantaat er gewoon in is gepropt en dat ie zelf zijn weg maar moet vinden. "vocht" lijkt me een heel flauw excuus om je terug wandelen te sturen, je borsten lijken helemaal niet abnormaal gezwollen ofzo. Zoals hierboven al meermaals werd geschreven zou ik ook voor een tweede opinie gaan. Heel veel sterkte meid, ik neem aan dat dit een heel zware opdoffer voor je is!
 7. Ik ben 4 maanden PO en draag 's nachts nog steeds een sportbh...durf nog niet zo goed zonder te slapen, bang om 's morgens vol rimpels en deuken wakker te worden.
 8. Hoi Kz87, Ik ben natuurlijk geen dokter, maar dat hard bultje kan misschien wat stug littekenweefsel zijn? Ik heb alleszins de tip meegekregen om dat litteken altijd wel goed in te masseren van zodra de draadjes eruit zijn, zodat het goed soepel blijft. Over het autorijden: ik mocht dit na 2 weken al doen (moest ook om naar mijn werk te raken), maar merkte toch goed dat het nog wat moeilijk ging, ik voelde mijn implantaten goed zitten als ik mijn armen fel moest gebruiken. Vooral als ik de auto in tweede versnelling zetten voelde het vies aan. Pas na 3 weken PO begon het wat natuurlijker aan te voelen!
 9. Hoi Jolien, Jammer om te horen! Vooral nu is het echt fijn om te horen dat je er goed uitziet. Mijn vriend was in het begin ook vrij afstandelijk, maar dit was vooral omdat ie bang was om me pijn te doen, wilde er ook niet aankomen. Ik zou het gewoon wat tijd geven!
 10. Dat ziet er echt niet netjes uit Sharon, eerder pijnlijk! hier zou ik absoluut geen genoegen mee nemen, zo'n bruut slagerwerk! ik duim alvast voor een goede afloop!
 11. Wat fijn dat de dokter effectief je probleem erkende Marieke89, dat doet al enorm veel! Hopelijk zal de dagelijkse massage een goed resultaat geven!
 12. Als je het zelfs ziet als je rechtstaat mogen ze je zeker niet afschepen met een flauw excuus, je hebt veel geld neergelegd voor een operatie, dan wens je natuurlijk ook wel kwaliteit! Ik denk dat ze er inderdaad heeel goed mee opletten wat ze allemaal via mail zeggen, zodat je ze achteraf zeker nergens op kunt terugpakken met "bewijsmateriaal op papier".
 13. Heel veel succes op je consult Nies! Ik heb nog steeds geen mailtje gekregen, maar heb een consult gepland op 18 juli.
 14. Hey Cubje, Normaal gezien is een 75B qua cupgrootte hetzelfde als een 70C, misschien dit ook eens passen?