Daisy8

Members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Daisy8

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Zuid Holland
 • Interests
  Paardrijden

Recent Profile Visitors

1,637 profile views
 1. Ook ik ben heel positief. Super lieve mensen! Ik zie alleen dat jullie allemaal door dr. Koopmann zijn geopereerd en ik door dr. Stevens.
 2. Ik ben ondertussen 6 maanden po en ook ik heb daar last van. Merk dat het vooral gebeurd als ik te veel gedaan heb. Bij mij zijn ze dual plane geplaatst, dus ik denk dat het gewoon de spier is die aan het irriteren is.
 3. Zo he, daar zou ik zelf ook onwijs van hebben gebaald zeg . Het is "maar" een week verschoven gelukkig, maar als je moet wachten dan is een week erg lang.
 4. Hoi Cootje, Ik ben op 4 maart geopereerd door dr. Stevens. Ik heb 325 cc dual plane gekregen en kom nu uit op een 75d. Ik ben alleen geopereerd in de Bergman Kliniek. Maar ik vind hem helemaal geweldig!
 5. vandaag de 6e week controle gehad. Alles ziet er super uit! Mag gewone bh's gaan dragen en sporten mag ik weer oppakken. Ben super blij met het resultaat . Vrijdag klim ik weer voor de eerste keer op het paard. Voor het eerst met borsten rijden...... ben benieuwd!
 6. Jawel, vanmiddag zijn de hechtingen verwijderd uit mijn tepels. Moet zeggen dat het er super uit ziet . Nu is het nog even afwachten natuurlijk, maar zover ik kan zien, zullen ze niet meer terug schieten . Ik zal vandaag of morgen maar eens nieuwe foto's maken en plaatsen, zodat iedereen kan zien hoe mooi mijn borsten zijn geworden . Hoe gaat het met jou Pat? Alles goed (gegaan) met je piercings?
 7. Hoi Pat, Ja, het gaat eigenlijk super goed met me. Het slapen lukt nog niet zo goed en nog wel veel last van mijn rug. Ze zijn al een beetje aan het zakken en als het er donderdag nog goed uit ziet, dan mag in ieder geval die band bovn mijn borsten af.... Kan ik eindelijk weer wat dieper inademen! Afgelopen week zijn de eerste hechtingen verwijderd onderin mijn borstplooi en dat ziet er erg goed uit. Volgende week worden de hechtingen bij mijn tepels verwijderd en dat vind ik wel erg spannend hoor!!! Nu staan ze allebei goed naar buiten en ook heb ik er gevoel in (voor het eerst in mijn leven). Maar volgende week woensdag gaan dus die hechtingen eruit en ben benieuwd of ze ook zo netjes blijven staan,,,,
 8. Hoi Moontje, Ja,ik voel me wel ok. In de loop van de dag gister begon ik wel meer pijn te krijgen hoor. Ook begon alles op te zwellen door de vocht. Pijn is echt alleen onderhuids, dus mijn ribben borstbeen en spieren. Ik heb totaal geen last van mijn tepels, terwijl ik gewoon een sportbh aan heb. Vanmorgen alles weer even goed bekeken en ik ben echt super trots op mijn borsten Weet jij trouwens hoe ik een wachtwoord op mijn album kan zetten? Volgens mij ben jij namelijk wel handig
 9. Hoi Moontje, Aan de zijkant zie je jodium gemengd met de lijm van de tape. Ik heb op die foto's net het tape eraf gehaald en gelijk die foto's gemaakt. Ben me na de foto's gaan wassen en toen pas de foto's op de computer gaan zetten. Het was mij zelf dus niet opgevallen. Op de eerstvolgende foto's zal je daar niets meer van zien hoor.
 10. Volgens mij is het gevoel in mijn tepels heel normaal nu. Weet het natuurlijk niet zeker, want bij mij is het altijd gevoelloos geweest... In de loop van de dag ben ik me wel wat slechter gaan voelen. Het is veel gevoeliger geworden enmijn borsten zetten ook heel erg op nu (door de vocht denk ik). Lekker op tijd mijn bedje in straks.... ben gesloopt!
 11. Bedankt allemaal voor de felicitaties Vanacht is redelijk verlopen. Ik ben gaan slapen met een pijnstiller em een slaappil en was om de 2 uur even wakker. Gelukkig kon ik wel steeds weer snel in slaap vallen. Het is allemaal wat stijver dan gister, maar nog steeds goed te doen. Ik moet mezelf steeds echt even terug roepen, anders ga ik weer te veel doen. Gelukkig heb ik over een uurtje boobie-bezoek, dus weer wat afleiding! Vandaag wel de tape verwijderd, want dat ging gigantisch irriteren. En dus gelijk mijn nieuwe borsten bewonderd. Ik vind ze super geworden . Kan er wel de hele dag naar kijken. Ook mijn tepels zien er netjes uit. Wel een vervelend gezicht die hechtingen, maar ze staan netjes naar buiten. Ik zal even de nieuwste foto's oploaden.... kunnen jullie gluren
 12. Hoi Pat, Zoals je al weet heb ik gisteren mijn bv gehad met tegelijkertijd mijn tepelcorrectie. Gister kon ik mijn tepels nog niet zien ivm de tape om mijn borsten. Vanmorgen heb ik de tape verwijderd, het irriteerde me te veel en de chirurg had gezegd dat als het vervelend werd, ik de tape gewoon mocht verwijderen. Het ziet er super uit. Zal straks nieuwe foto's plaatsen. Bij mij zit er geen naald doorheen, maar boven en onder een hechting. Misschien dat het bij mij anders is gedaan, omdat mijn ingetrokken tepels (allebei) 3e graads waren.... Bij mij zijn ze nooit naar buiten gekomen, ook niet als ik het probeerde. Dit heb ik eigenlijk altijd gehad. Bij jou werden de naalden al na 1 week verwijderd, maar bij mij blijven de hechtingen al 3 weken zitten. Ik hoop dus dat dat lang genoeg is. Heel veel succes morgen met het plaatsen van je piercings! Daisy
 13. Hoi Romashka, Heel veel succes morgen! Ik heb het achter de rug..... Het valt me allemaal reuze mee. Ik zal aan je denken morgen