Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Lolo

Full Member
 • Aantal bijdragen

  63
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

2 Volgers

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

2140 profielweergaven
 1. Herkenbaar voor jou dus. Ik vind het echt zo erg. Het liefste zou ik nu ook kleinere protheses met lift doen maar nog een keer snijden/narcose/geld houdt me toch wel tegen. Misschien moet ik het nu maar accepteren. En ontzettend m'n best doen om passende kleding te vinden. Mijn pc was Demeyere. In beginsel is door hem gezegd dat er wat minder in zou gaan. Maar ik heb ook gezegd dat ik de enigszins lege huid mooi opgevuld wilde hebben. Zonder bolling. Al vind ik zelf dat ik nu wel een lichte bolling heb als je van de zijkant kijkt. Dus tja.
 2. Volgens mij heb ik 400 cc. Ik weeg nu (inclusief de protheses ) 55 kilo bij 1.60 cm dus. Ik ga proberen af te vallen in de hoop dat mijn boezem ook iets slinkt. Ik heb geen foto's meer in mijn album. Weet nog niet of ik deze er nog in wil zetten. Zal er eens over nadenken. Waar ik eerder niet over nagedacht heb is dat wanneer ik een bh met cups draag, mijn borsten nóg groter lijken. Voorheen kon ik sjoemelen met een push up als ik wilde. Maar voor het werk of bij bepaalde kleding was het soms toch wel handig als het wat minder was. Ik kan ze nu echt niet meer verhullen want bij een loszittend truitje lijk ik al snel 10 kilo zwaarder en dat vind ik echt niet mooi! Het mooiste staat nu strakke stretch kleding maar dat kan/wil ik gewoon niet altijd aan. Een cupmaat kleiner was echt veel beter geweest. Als ik dan een maatje meer wilde voor bijvoorbeeld een feestje of iets dan was een andere bh ook de oplossing geweest. Hoop dat je een beetje snapt wat ik bedoel.
 3. Denk er heel goed over na, ik heb spijt dat ik geen lift met kleinere protheses heb gedaan. Wilde ook perse geen lift. Maar nu zit ik met megaborsten waarmee ik amper bh's of kleding op kan vind. Ik ben maar 1.60 met cupmaat 70F. Alle nadruk ligt nu op mijn borsten.
 4. Gewoon doen waar jij je prettig bij voelt. Demeyere staat, zoals ik hier op dit forum lees, bekend om het maken van natuurlijke borsten, dus wat dat betreft zit je bij hem waarschijnlijk wel goed.
 5. Oh en tja of het geheimhouden lukt ligt denk ik aan t formaat dat je gaat nemen maar ik zou het gewoon alleen tegen je beste vriendin(en) vertellen en misschien je moeder? Ik vertel het alleen tegen mijn vriendinnen en mochten mensen er naar vragen als ze het zien, dan maak ik daar echt geen geheim van. Heb vroeger wel altijd al volle boezem gehad, ben wel wat ouder dan jou denk ik, ik wil gewoon m'n volle boezem weer terug, plus wat extra
 6. Hoi, heeft iemand ervaring met het weg laten laseren van een gedeelte van pigment rondom de tepelhof?
 7. Hey leuk Sandra! Ik ga ook op 28 februari. Maar dan bij Dr. Demeyere. Bijna zelfde situatie als jij haha, ook ik heb een paar jaar geleden een al geplande borstvergroting afgebeld. En heb ook 2 kids. Nu ben ik er helemaal klaar voor. In december gebeld. Vandaag consult gehad en 28 feb. is het al zover! ik hoop voor je dat t lukt met vrij regelen op je werk.
 8. Hey, ik doe geen lift uiteindelijk. Gewoon ronde protheses voor de spier. Hij zei dat ze dan nog wel iets zullen hangen maar dat geeft niet. Hij zal jou goed advies geven over wat nodig is en wat de mogelijkheden zijn.
 9. Toevallig net bij Demeyere geweest. Hebben even over borstvergroting met lift gehad. Dat is 5000 euro.
 10. Jee je reageert op een heel oud topic, maar toevallig had ik me van de week weer ingelogd... Ik heb nog steeds de BV niet laten doen, ik had toendertijd (3 jaar geleden) een afspraak staan maar wegens een geldissue had ik deze weer af moeten bellen. Ik heb nu weer een nieuw consult gepland voor 18 januari en eind februari zou ik de BV kunnen ondergaan. Ik weet niet helemaal wat ik moet vinden van de tepelhofverkleining, ik vind het litteken rondom nog steeds duidelijk zichtbaar en dat zal nu na 3 jaar ook niet meer verminderen neem ik aan. Misschien als ze dadelijk opgevuld zijn dat ik het mooier vind. Het blijft een slappe hap wat het nu is . @Christina: die van jou zijn heel mooi geworden!
 11. Leuk om je verslagje te lezen! Ik ga zelf ook bij Demeyere, pas in januari 2014. Hoe gaat het nu en ben je tevreden met het resultaat?
 12. Pfff toch wel veel pijn gehad gisteren, het kwam zo rond 18.00 uur opzetten. Een bonzende, schrijnende pijn. Later heb ik 2 paracetamols genomen omdat ik er niet meer tegen kon en daarna ging het wel redelijk. Voor het slapen gaan een ibuprofen genomen en op wat steken her en der na niet veel pijn meer gehad. Ik heb niet heel vast kunnen slapen omdat ik steeds bang was er tegen aan te stoten. Nu, in de ochtend, gaat het wel, af en toe wat stekend en/of bonzend gevoel, maar niet zodanig dat ik daar pijnstillers voor ga nemen. De arts heeft 3 lusjes verdeeld over de hechting gezet, waar we hem door kunnen knippen, daar had hij dus al rekening mee gehouden .
 13. Net terug van de ingreep. Viel allemaal reuze mee. De prikjes van de verdoving voelde ik bijna niet en de behandeling zelf al helemaal niet. Alleen wat geduw, gefriemel en getrek. Ben wel 2x bijna flauwgevallen, maar dat komt omdat ik er teveel bij na zat te denken. Er zit nu een mooie witte pleister op en over 10 dagen mogen we de hechtingen er zelf uithalen. Ik ben heel erg benieuwd naar het resultaat, maar ik ben me ervan bewust dat het de eerste maanden nog niet echt mooi zal zijn. Over 5 maanden heb ik de afspraak staan voor de vergroting.
 14. Aanstaande dinsdag onderga ik een tepelhofcorrectie. Aan mijn linkerborst laat ik mijn tepelhofcorrectie iets verkleinen en verhogen. Hopelijk wordt het mooi symmetrisch. Ik krijg een plaatselijke verdoving en het kost 800 euro bij Dr. Demeyere (Artemedis in Gent). Spannend! Ik zal een verslagje uitbrengen en foto's plaatsen als het achter de rug is.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×