• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

KK-love

Full Member
 • Aantal bijdragen

  405
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  5

KK-love last won the day on November 13

KK-love had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

211 Excellent

Over KK-love

 • Verjaardag 17-12-91

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

1970 profielweergaven
 1. Die ziet er echt super chill en mooi uit! Hoe fijn is dat!!! Zit het elastiek niet op je litteken? Gaat verder alles goed? een betere dag vandaag?
 2. Hi @Gigi36 hoe ging het vandaag? En de controle? Ik ben heel benieuwd naar je foto's als het je gelukt is ze er op te zetten! Voor nu nog lekker rustig aan doen!
 3. Hi @Dreamcatcher @Gigi36 om dat spiegelbeeld moeten jullie je niet te veel zorgen maken hoor! Onze boobs veranderen nog tot ongeveer 1 jaar na operatie. Meeste resultaat zie je pas na 2 tot 6 maanden. Nog even geduld dus!
 4. Heb even gespiekt en je nio'tjes zien er al prachtig uit
 5. Hi @shirros ik ga je zo toevoegen! Er is een topic over hoe je album privé maakt maar ik zal het uitleggen. Als je op je laptop zit (Ik zeg maar geen pc want dat komt zo gek over) Dan kan je rechts bovenin op nieuw klikken en dan op afbeelding. Je kan daar voor jouw categorie kiezen (borstvergroting, verkleining etc) Dan kan je een nieuw album aanmaken en daar staat een klein kopje "Privacy" bij. Daar kan je kiezen voor "Ik wil bepalen wie dit album mag bekijken" en als het goed is kan je dan verder klikken en foto's toevoegen! Laat maar weten als je er niet uit komt
 6. Tuurlijk @Jojo83 ik ga je toevoegen!
 7. Whoep, whoep! Nieuwe foto's geplaats van dag 2 en dag 3! Ik ben al zo blij!!!
 8. Wat een fijne update! Ik ga zeker even kijken naar die pleisters en met mijn pc overleggen of hij dit ok vind. Ik zie er nu al tegen op dat ik volgende week thuis moet werken en de week erop op kantoor! Maar jou viel het mee?
 9. Even voorstellen..

  Hi @Marit. Als ik jou was zou ik alle artsen even opzoeken in de zoekbalk. Ik kom niet overeen qua slankheid en cupmaat maar ben maandag geopereerd door Nio. Als je hem wilt vinden kan je beter zoeken op OLVG, SLAZ of Park Diana Gabriels is niet iedereen te spreken over op het forum. Als alles goed gaat is ze goed maar zodra er een complicatie is heb je pech. Ook blijkt ze mensen 50 euro te betalen voor een goede recensie. Lees je even in en maak een weloverwogen keuze. Sommige zijn misschien iets duurder dan andere maar uiteindelijk gaat het om het eind resultaat. Ik heb bewust wat langer door gespaard zodat ik bij Nio kon. Ik heb 3500 betaald en dat valt opzich nog wel mee... Kijk rustig rond en denk er goed over na! Liefs KK
 10. Nou rampdag wil ik het niet noemen hahaha. Wel minder fijn. MAar dag 3 is alweer minder! Ik heb laptop met series erop bij m voor als ik wakker ben. TV tegenover me haha. Nu moet ik toegeven dat ik vanochtend minder moe was. Maar mocht vanmiddag douche en dat kostte aardig wat energie. Nu dus net weer wakker van geslapen hebben sinds 14 uur ofzo hahha Even volhouden! Na mrgen word het alleen maar beter! Je moet je alleen niet verslikken, de hik krijgen of lachen. dat doet allemaal pijn heb ik ondervonden... En als je dan moet lachen omdat je vriend je vand e hik af probeert te helpen word het helemaal een succes Rustig aan!
 11. Hoi @liesje Volgens mij mag dit 6 weken niet. Maar @Desert-Rose en @best_boobie weten hier het fijne van. Wat voor operatie krijg je en bij wie? Succes met de voorbereidingen! Liefs KK
 12. @CupA84tje ja ik ben al ZO blij met het resultaat. Zou er bijna een happy dance van doen (maar dat doet denk ik te veel pijn hahaha) @Jaydee Wat fijn dat je zo een heerlijk achterban heb! Ik ben volgende week veelal alleen thuis, ga vanuit huis werken. Mocht het niet gaan dan komt mijn moeder nog mijn kant op dus dat is wel fijn. Ik merk nu wel al dat ik het in bed liggen zat ben en een beetje emotioneel word ervan, wil weer dingen doen. Had ik eigenlijk niet verwacht want ik keek er zo naar uit om beetje in bed serie te kijken (zelfs daar heb ik nu even geen zin in) Vrouwen en hun hormonen ook altijd... Ja jij moet helemaal opletten dat je het rustig aan doet! Gelukkig komt iedereen je helpen. WE moeten gewoon oppassen dat we onszelf niet voorbij lopen... MOEILIJK!!!
 13. Hi @Gigi36 Ik heb maandag 650cc dual plane gekregen. Aangezien ik hier veel voorbeeldfoto's heb bekeken en al een tijd "actief" ben wist ik dat ze in het begin niet zo mooi zouden zijn... Ik ben nu al super blij met hoe ze eruit zien. Heb geduld, ze worden vast prachtig! heb jij al foto's in je album? ik wel, mocht je willen dat ik je toevoeg dan roep je maar
 14. Hi @CupA84tje gaat inderdaad wat beter! Merk wel dat mijn rechterborst nu weer wat meer onder spanning komt te staan. Maar gelukkig mag ik nu weer mijn paracetamol innemen dus dat scheelt. Straks douche en nieuwe foto's maken. Gisteren ook foto's gemaakt door mijn moeder maar die waren nogal wazig hahaha. Ben zo benieuwd hoe ze nu al zijn. Ze voelen wel al iets minder gespannen en hoog dus ben benieuwd of je dat ook al ziet op de foto! Als ik naar beneden kijk vind ik de grootte best mee vallen maar op de foto's vond ik ze echt huge hahahaha Ben benieuwd!
 15. Hi @ijsje hoe is het gegaan maandag? en de afgelopen dagen?