Spring naar bijdragen
Borsten Forum

KK-love

Full Member
 • Aantal bijdragen

  501
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  5

KK-love last won the day on November 13 2017

KK-love had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

339 Excellent

Over KK-love

 • Verjaardag 17-12-1991

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

3127 profielweergaven
 1. Goedemorgen @Destiny30! Ik heb je aan mijn album toegevoegd maar ik heb al sinds november geen foto meer toegevoegd. Ik zal zo eens kijken of ik er 1 kan maken en kan toevoegen zodat je ziet hoe het nu is. Ik ben er ZO blij mee en ben blij dat ik niet kleiner gegaan ben. Ik heb dus 650cc motiva round gekregen.
 2. Hi @Aelka ik ben er super blij mee en ze zijn precies zoals ik wilde! Ik kom qua Bh uit op 80E/F, dit ligt aan het merk. Het oogt als een E en dat is wat ik wilde! Ga vooral uit van je gevoel en niet van hoeveel de cc’s Klinken. Ik dacht ook dat 650cc mega zou zijn en heb getwijfeld tot het moment suprême. Zo blij dat ik uiteindelijk doorgezet heb. 590cc had ik echt te klein gevonden persoonlijk. Ben nu ook van Ergonomix naar Round gegaan en het ziet er zo mooi uit, voor mijn gevoel helemaal niet “siliconerig”. Uiteindelijk heeft iedereen zijn eigen mening en het is jouw lichaam dus luister naar je hart en kies wat jij wilt! of dit nu 300, 600 of 1200 Cc is haha.
 3. Heel veel succes morgen lieve lieve @gastmama Over 24 uur heb jij je boobs!!!
 4. Ahh ik ben zo blij dat het goed gegaan is!!! Ik had dus gisteravond gekeken wanneer de 1e weer was om succes te wensen... Zat in mijn hoofd met dat het vandaag de 9e zou zijn dus was niemand aan de beurt. Boy was I wrong haha Gefeliciteerd met je prachtige boobies! Je hebt ze eidneljik! Na al het twijfelen, wikken en wegen heb je het eidnelijk gedaan! Ik ben zo blij voor je!!! Nu geod rusten en laten verwennen!!!!
 5. Zo, het werd wel weer eens tijd voor een update. Mijn boobs zijn alweer aardig gezakt. De 3-weken foto ben ik vergeten te maken maar maandag komt er een nieuwe foto. Hopelijk is het verschil goed te zien! Verder ben ik ZO super blij! Ik heb 1 prachtig, sexy kerst setje gekocht. 80E Een mooie bh voor alledaags gebruik. 80E En vandaag een bikini voor het geval we na de kerst willen zwemmen in een zwembad met onze dochter. 80F Volgens mij mag dat weer na 6 weken maar dit ga ik 21 december bij mijn controle nog even navragen. Verder zijn mijn korstjes zo goed als weg. Ik dacht helemaal dus wilde smeren met litteken crème maar toen zag ik dat er nog hier en daar een korstje zat dus nog maar even wachten. Ik ben ZO blij dat ik het eindelijk gedaan heb! Vind mezelf zo prachtig als ik me naakt in de spiegel bekijk. Nooit verwacht dat ik mezelf ooit zo mooi zou vinden. Dat gevoel verdient toch iedere vrouw!!! Ik zou het zo nog 10x doen en sowieso 7 jaar eerder! Absoluut geen spijt een ontiegelijk gelukkig!!!
 6. Nou ladies, Net even nieuw album aangemaakt en iedereen toegevoegd. Oude was zo een zooitje, daar kon ik niet tegen hahaha. Alle foto's van PO en alle nieuwe foto's komen daar in te staan! Mocht je nog niet kunnen spieken en wil je dit wel dan hoor ik het vanzelf Links vind ik al prachtig, rechts is wat langzamer... Hoe dan ook ben ik super blij met mijn boobs!!! Liefs KK
 7. Ik hoop zo dat ik snel wat minder Marilyn Monroe ben hahaha! Ik vertrouw er ook nog steeds op dat het prachtig word hoor! Vandaag dus mijn 1e echte werkdag dus dat was wel even spannend. Werd helaas weer wakker met een brandrnd gevoel in mijn spier naar mijn oksrl en steken, beide bij mijn rechterborst. Vandaag erger dan voorheen, wellicht door zenuwen. Toen moest ik ook nog niezen in de auto tijdens het rijden, oei wat deed dat zeer bij mijn rechter borst. Ook voelde het shirtje wat ik aanhad als schuurpapier op mijn huid. En was ik nog snel moe. Verder was het een goeie dag maar hoop dat ik vannacht beter slaap, beter wakker word en dat ik me met een ander shirtje aan morgen comfortabeler voel! Verder een goede dag hoor! Altijd fijn om weer op kantoor te zijn, ik vind mijn werk leuk dus dat scheelt.
 8. Ahh op je zij slapen! Ik ben jaloers! Ik sliep altijd op mijn rechterzijde maar dat ga ik voorlopig nog niet comfortabel vinden. Het enige wat mij wel echt irriteert is het branderige gevoel in mijn rechter borstspier als ik bepaalde bewegingen maak. Klinkt dat bekend? Jouw borsten zien er al echt uit als borsten, bij mij ziet het er echt nog uit als ballen! Maar goed, dat zal in de komende maanden nog wel veranderen denk ik zo. Gelukkig ben ik een positief persoon haha! Het klinkt nu alsof ik niet blij ben, dat ben ik absoluut wel! Ik vind ze nu al prachtig maar ik weet dat ze nog erg gaan veranderen. Je litteken te laag? Zit die dan lager dan rechts? Wanneer mag jij weer naar Nio? Liefs
 9. Hi @Yanap Wat spannend! Dat is al over een week! Waar en bij welke PC ga je? Ik heb 13 november 650CC van Nio gekregen maar wilde toch even reageren! We hebben een hele leuke Kerstballenclub met allemaal dames die in December nieuwe boobs krijgen (plus een 2 in November en 2 in Januari) Mocht je het leuk vinden kan je je aanmelden! Dan leven we allemaal mee op de dag dat jij je nieuwe boobs krijgt! En zo niet, heel veel succes en plezier! Volgende week zit jij op de bank met je prachtige nieuwe boobs!!! Liefs KK
 10. Hi @Sanv Ja, het gaat opzich wel goed. Borsten voelen nu wat strakker. Ben vandaag heel moe, heb van 3 tot half 7 nog geslapen. Oeps! haha Maar eigenlijk bijna geen pijn. Maandag weer naar kantoor en daar zie ik wel tegen op. Eigenlijk is het me alles mee gevallen! Ben wel blij als mijn borsten wat meer gezakt zijn en er wat "Natuurlijker" uitzien. Nou had ik altijd al een beetje uitstaande tepels maar nu lijken het helemaal punttieten en ik mag geen BH aan... Soms denk ik: Is dat iets wat nog veranderd als mijn boobs veranderen of is dit wat het is? Ik ben dan alsnog super tevreden hoor, het is dan inderdaad een vergroting van wat ik had, maar nu is het nog afwachten en weet je gewoon niet of dat nog veranderd. Het antwoord heb ik hopelijk over 2 tot 6 maanden hahaha.
 11. Hi @Nini28 Ik was met mijn consult de laatste voor die avond dus wellicht dat hij daarom wat meer tijd had/nam. Nu snap ik het wel hoor, het is een beetje een verstrooide professor met gekke humor en albert einstein haar... Maar ik ben super tevreden en hij is gewoon recht voor zijn raap, dat vind ik dan wel weer fijn. Ik ga je toevoegen in mijn album zodra ik hem wat opgeschoond heb! (en jou ook @Eefxxmx)
 12. Hi @Pienn ik zag dat je op mijn topic gereageerd had! Ik ben nogal druk geweest laatste dagen... Wat naar dat jij al meteen die borstband gekregen hebt! Zijn ze nog zo hoog dan? Ik hoop ZO dat ik hem niet hoef over 4 weken... Is het erg pijnlijk? Liefs!
 13. Ik ben net terug van controle bij Nio. Hij vond ze prachtig maar moesten nog behoorlijk zakken. Ik mocht mijn BH wel aanhouden alleen dan helemaal los, mits het elastiek niet terug onder mijn boobs zouden kruipen. (wat ze in het stukje naar de auto lopen natuurlijk al deden) Als dat gebeurde mocht hij uit en over 4 weken weer melden, 21 december. Als het dan niet beter is krijg ik een borst band (Martel band volgens Nio) Dus thuis meteen dat kreng uit! En als mijn tepels door mijn shirt heen te zien zijn dan maar plaktepels van de hunkemoller kopen, was zijn oplossing Ik ben zo blij met mijn boobs! Moet alleen mijn plaktape er nog af peuteren bij mijn litteken. Ben benieuwd hoe ze er over 4 weken uit zien!!!
 14. Hi! Ja het gaat eigenlijk hartstikke goed. Pijnstilling bijna niet meer nodig maar rechterborst gooit wat roet in het eten haha. Tot nu toe helemaal happy!!! Ik zal je toevoegen aan mijn album. Moet nog wel wat nieuwe foto's toevoegen maar wil mijn album sowieso omgooien want het is 1 rotzooi geworden hahaha. Liefs
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×