Laurasophia

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

5 Followers

About Laurasophia

 • Birthday 07/01/1989

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

5,413 profile views
 1. Hoi allemaal, zo herkenbaar jullie verhaal! Ik ben precies een jaar geleden ook geopereerd door dr. Nio... Ik kom van 75a en heb 325cc hydrogel gekregen en heb dus nu een 75c. In het begin super blij mee, maar ze zijn nu echt klein geworden! Ik zou het liefst al een wissel willen.. maar weer 3500,- euro betalen?! En heb ook inderdaad veel rimpels onderin en aan de zijkanten! Maar over gaan op siliconen..? Nee dat zou ik niet snel doen denk ik.... zo lastig allemaal he! Ik lees met jullie mee
 2. Tries89; vond ik inderdaad ook jammer! Ik lag alleen met een oud vrouwtje... Haha wel lekker rustig! Ik hoop dat jij ook een goed herstel hebt!! B00bies; ik heb 320 hydrogel dual plane inderdaad! Had ze ook liever voor de spier maar dat ging net niet volgens dr. Nio! Het herstel valt me echt super mee!! BrownieG; Dankje! Ik bedacht me ook dat ik toch maar in bed moet gaan liggen ondanks dat ik me echt super goed voel! Dr. Nio zei vanaf woensdag mocht ik weer uit bed! Vandaag dus Noesoe; de nachten gaan ook goed! Ik slaap heerlijk, misschien wel een voordeel dat ik altijd al veel op Mn rug sliep... het herstel gaat dus super, vind ze alleen nog niet mooi ze staan heel ver uit elkaar en dit lijkt raar in een strak shirtje! Als dit zo blijft had ik het liever niet gedaan, maar misschien moet ik geduld hebben! Herkent iemand dit??
 3. Hier ook mijn operatieveslag! Ik vond het zelf ook erg fijn om alle verhalen van anderen te lezen! Gister 27 oktober werd ik geopereerd door dr. Nio in het OLVG. We waren zondag avond al naar het nieuwe van der Valk hotel Oostzaan gereden omdat we anders zo vroeg weg moesten (2 uur rijden).. heerlijk geslapen daar en maar tien minuten rijden naar het OLVG. Om 07.00 uur moest ik mij melden en om 07.20 kwam dr Nio mij ook aftekenen.. Ik zou om half 10 geopereerd worden (als 3e) maar dit werd 10.30 uur! Ik was zo bang voor de narcose maar de anesthesist garandeerde mij 100% dat ik weer wakker zou worden toen ging ik rustig slapen en om 12.30 werd ik wakker! Even een raket ijsje gegeten en toen om 13 uur weer terug naar de kamer! Ik had eerst nergens last van maar na een uur begon ik heel misselijk te worden! Ik kreeg nog iets in Mn infuus tegen de misselijkheid, maar het enige wat echt hielp was overgeven! Om 16.30 gingen we naar huis, onderweg nog een paar keer overgegeven maar dat was telkens weer een opluchting! Om 19 uur waren we thuis, heb nog even op de bank gelegen en om half 10 gingen we naar bed na een lange zware dag! Ik heb heerlijk geslapen! Geen pijn! Neem tot nu toe om de 6 uur 1000 Mg paracetamol en 2x per 24 uur een Naproxen! Ik stond net al weer was op te vouwen en loop een beetje rond! Ben gelukkig niet meer misselijk en pijn kan ik het niet noemen.. meer een stuwingsgevoel of het gevoel dat je bh veel te strak zit! Ik was zo bang dat ze te groot zouden worden dus op het laatste moment toch nog 320cc hydrogel gevraagd ipv 340... nu toch wel spijt van Haha.. maar ik had ze liever te klein dan te groot! Ze staan nog wel heel stijf en ver uit elkaar, ik hoop dat dat nog een beetje veranderd! Sport bh 75C zit niet heel strak, vraag me af of dat goed is! Maar volgende week donderdag moet ik op controle komen dus dan hoor ik het wel!
 4. Hè! Wat leuk, ik word ook 27 februari geopereerd door dr. nio! Ik kom ook van 75A en krijg 340cc monobloc hydrogel! Komt nu wel dichtbij hè?! Moet nog naar de anesthesist maar ik wou vragen of dat ook telefonisch kan! Ben jij al geweest?
 5. Hoii allemaal, Op 14 juli ben ik op consult geweest bij dr Kappel omdat ik alleen maar hydrogel protheses wil.. Ik heb hier zoveelste goede verhalen gelezen over dr Kappel en was 100 procent overtuigd dat ik door haar geopereerd wilde worden.. Maar toen ik eenmaal op consult was geweest bij haar begon ik toch te twijfelen. Ze was zo makkelijk over alles.. Het herstel bijvoorbeeld: je mag alles eigenlijk gewoon weer doen na de operatie! Heel fijn natuurlijk, alleen zeggen andere artsen dat je bijv. Je armen niet om hoog mag doen! Nou is het wel zo dat voor de spier makkelijker herstel is en dat de hydrogel protheses maar een dun vliesje om zich heen krijgen en geen dik kapsel zegt mevr Kappel.. Dus dat zou dan nog kunnen. Maar dan het volgende wat me niet lekker zit; ze zegt ga thuis maar met zakjes water passen hoeveel cc je wilt?! Bij andere artsen wordt alles opgemeten en krijg je een sportbh met verschillende maten erin.. Ik weet wel wat ik ongeveer wil maar toch vind ik het vreemd! Nu zit ik wel te twijfelen om op consult te gaan bij dr Nio in net slaz.. Scheelt ook nog 500 euro trouwens! Alleen daar heb je perse een verwijsbrief nodig en ik ga Echt niet naar m'n huisarts.. Ik heb de assistente gebeld of dat ook telefonisch kon maar die begon al zo dom te lachen dat de huisarts toch echt even de situatie moet bekijken! Nou een heel verhaal.. Ik weet niet wat ik nou moet doen
 6. Ik vind het wel jammer als ik een verwijsbrief nodig heb, want ik wil niet naar de huisarts hiervoor, iedereen moet het tegenwoordig toch zelf betalen dus ik snap niet waar je dan nog een verwijsbrief voor nodig hebt! Ik ga dat morgen eens navragen.. Maar slaz is een ziekenhuis, bel je dan gewoon naar het algemene nummer en word je dan doorverwezen of hoe gaat dat? En zijn er kosten aan verbonden aan een consult? Heb bij dr. Kappel ook al 75 euro betaald?.
 7. Hè! Wat interessant ik ben vorige week bij dr. kappel op consult geweest omdat ik alleen maar hydrogel protheses wil en ze graag voor de spier geplaatst wil hebben.. Ik wist dus niet dat ze bij het SLAZ ook hydrogel plaatsen.. En zelfs 500 euro goedkoper! Maar klopt het dat daar dr. Nio ook werkt? Die schijnt ook heel goed te zijn dacht ik.. En heeft ook de voorkeur van voor de spier plaatsen..
 8. Bedankt voor jullie reacties!!! Stelt me wel een beetje gerust. Ik moet gewoon een datum plannen en er voor gaan! Ik heb al eens een ruggenprik gehad daar kon ik ook tegen dus ik hoop dat de narcose dan ook goed gaat. Dr. Kappel zei dat het herstel makkelijker gaat omdat er maar een heel dun kapsel laagje om heen komt. Maar de meeste artsen zeggen armen 4 weken niet in de lucht dus dat hou ik maar aan dan.. Voor de zekerheid. Ik heb 2,5 weken vakantie ik hoop dat dat genoeg is. En 300cc is er inderdaad niet bij monobloc. Ik krijg 295 links en 275 rechts als het goed is! Ben benieuwd hoe het bij BoooBBS is gegaan vandaag?!
 9. Ik heb gister een consult gehad bij dr. Kappel omdat ik graag de hydrogel protheses wil.. En ik wil ze heel graag voor de spier en dit kan gelukkig.. Ik wil ongeveer 300cc ik denk nog iets minder.. Wil ze namelijk niet zo groot! Grote C/kleine D is genoeg Nu is er 1 ding wat me tegenhoudt; de narcose!!! Ik ben zooo bang dat ik doodga haha. Je zou maar net die ene van 100.000 zijn die allergisch is voor narcose. Ik zou begin augustus geopereerd kunnen worden of met kerst, dat ligt aan mezelf. Liever begin augustus natuurlijk want dan heb ik 2,5 weken vakantie.. Maar met kerst kun je dikke kleren aan en valt het minder op. (Sportbh enz) En nog iets wat me opviel..: ze zei dat ik na de operatie alles gelijk weer mag, als het maar geen pijn doet! Andere artsen zeggen dat je je armen niet omhoog mag doen maar dr. Kappel zei dar dat niet uitmaakt.. Heel vreemd dat daar zoveel verschil in zit toch?! En is er iemand die dit leest met plaatsing voor de spier? Valt het herstel echt zo mee? Kun je na een paar dagen gewoon weer alles doen?
 10. Lees trouwens net ergens anders dat ze wel voor de spier plaatsen dus dat laatste klopt niet helemaal hihi
 11. @Rosanne, sorry ik had nog nooit iemand gelezen die bij accz voor de spier geplaatst had! Maar goed om te weten dat ze dat dus wel doen! Jammer dat er zo weinig klinieken zijn die de hydrogels plaatsen!
 12. Hoii! Ik lees ook even mee! Wil ook alleen maar de hydrogel protheses! Ben namelijk bang geworden voor siliconen na alles wat ik gelezen heb. Vind het alleen jammer dat er weinig artsen zijn die ze plaatsen. Ik ga eerst een afspraak maken bij accz omdat dat voor mij dichter bij is, maar ben ook heel benieuwd hoe jou consult bij dr. kappel je bevalt! Heb ook veel goede dingen over haar gelezen. Plaats dr kappel ook wel voor de spier? Want accz plaats bijna altijd dual plane volgens mij en heb toch ook liever voor de spier als het kan!
 13. Ik heb inderdaad toch wel meer info kunnen vinden op dit forum! Alleen vraag ik me af waarom ze toch weinig geplaatst worden terwijl ze volgens mij veel voordelen hebben. Er zijn ook maar weinig pc's die ze plaatsen! Accz plaatst ze wel, maar ik wil ze graag voor de spier en hun doen dat niet snel.
 14. Hallo, Vorig jaar zomer heb ik mij al voorgesteld en toen wou ik zo snel mogelijk een borstvergroting bij dr. De Meyere omdat hij ze voor de spier plaats. Ik had ook al een afspraak maar die heb ik afgezegd omdat ik opeens begon te twijfelen over siliconen. Ik lees toch veel verhalen van vrouwen die klachten krijgen en er heel ziek van worden doordat er siliconen in de lymfeklieren terecht komen.. Ik ben al heel gevoelig dus ik ben dan zo iemand die daar ook last van krijgt. Nu een paar maanden verder en weer richting zomer kan ik het toch niet los laten en heb gelezen dat de monobloc hydrogel geen klachten geeft.. Alleen vind ik op dit forum weinig informatie en er zijn niet echt veel vrouwen die ze laten plaatsen.. Mijn vraag is dus waarom ze dan toch zo weinig geplaatst worden?! Zijn er ook nadelen aan? Ik weet dat ze sneller kunnen lekken en dat je borst dan kan opzwellen maar dan weet je wel dat ze lek zijn! Iemand die mij kan helpen?