Zeepbelx

Members
 • Content Count

  199
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Zeepbelx

 • Birthday 11/19/1990

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Brugge, België

Recent Profile Visitors

4,125 profile views
 1. ik heb het via de oksel gedaan (bij Dr Rogge) en no regrets... je ziet er niets meer van, juist bij het herstel wat moeilijker omdat je je armen ni goed kan bewegen. maar kzou het zo overdoen!
 2. Ik ben ook bij Dr Rogge geweest, via oksel achter de spier.. super resultaat. hij neemt echt zen tijd voor elke patient.. goeie uitleg, en je kan het resultaat idd al zien via zijn 3d. hij is wat duurder dan de meeste, maar het resultaat is er dan ook wel en idd he's a hottie!
 3. hoi!! jammer dat je je zo voelt, maaaar uit ervaring vind ik wel dat ze een klein beetj 'krimpen' met tijd, omdat ze nu nog niet helemaal op hun plaats zittn en dat eigen voelen, dat komt wel, het is heel normaal dat je nu ziet als 'twee niet van jou' maar dat komt en je zal er echt wel aan gaan wennen!! succes met je herstel!!! x
 4. oi!! ik heb het via de oksel laten doen, en ik heb er helemaal gn last van gehad! geen complicaties, en gn kapsel (zolang je je aan de regels houdt die de chirurg je oplegt, is er sowieso al minder kans voor) zeer tevreden, je kan er nu haast niets meer van zien (1j PO) grtjs!! Zeep
 5. als ik het goed voorheb komt dat omdat natuurlijke borstn toch iets soepeler zijn, en dus in een kleinere cup zouden passen, terwijl na een operatie blijven ze net dat ietsie harder en moeten ze echt in de juiste cup zittn, (goh hoe leg je zoiets uit) mss is er iemand die dit beter kan!
 6. ik moest hem 6weken dragn, en al bij al na de eerste week vond ik hem heel goed zittn, de eerste week was het wennen omdat hij toch wel spant, maar na men 6weken heb ik hem zelf nog een week extra aangedaan 's nachts (omdat ik het zo makkelijk vond) en idd je ziet hem onder de meeste kledij, behalve als je gewone standaard tshirt met ronde nek neemt (zo net rond je hals hé) dan zie je die niet veel succes allesinds!!
 7. ik had compresjes tussen de band en oksel (maar ik was ook via oksel geopereerd, dus ik had ook extra pleisters onder men oksels, dus ik had wel iets minder last, maar ik zou er gwn idd iets tussen stoppen zoals watjes, of zakdoeken ofzo
 8. mij is verteld een jaar geen pushup aan (heb rond achter de spier) ik ben nu bijna 9weken PO en ik vind ze al heel zacht, nog niet helemaal als een natuurlijke borst, maar ik denk sowieso dat ze nooit zooo zacht zullen wordn... maar ik ben ook heel tevreden met het resultaat. heb ook al het gevoel of ze er altijd zijn geweest en ik ben niet echt een buikslaper, maar ik kon na 6weken weer op men buik liggn (kreeg dan een heerlijke massage van men vriend) en dat was in het begin wat raar, maar gaat elke keer beter (het is gewoon allemaal wennen!)
 9. veel verschil zit er nu ook niet in 280 en 300, maar ik zou toch voor de 300 gaan, omdat velen het achteraf beklagen dat ze niet een beetj groter gingn!
 10. wel ik droeg altijd S, maar neem nu toch eerder M hangt beetj van het model af natuurlijk, als het voor decollete te showen is, mss toch zelfde maat houden, maar het kan wel zijn als je dezelfde maat blijft nemen dat je tshirt korter zal hangen na de bv omdaj groter voorgeveltj hebt
 11. 2min30 is echt wel extreem De borsten zijn bijna twee keer zo groot als hun gezicht, moest ik zo'n borstn hebben zou ik me toch onmiddelijk laten opereren hoor, das toch niet goed voor je rug!!! (en vin het ook niet mooi zo'n grote!)
 12. 7daagjes is niet lang meer hé! Veel succes!!! x Komt allemaal goed en leuk dat je vriend er ook zo achter staat!
 13. Ik heb 300cc gekregen voor een kleine C, dus ik denk dat 375 toch wel een mooie D zal wordn Idd in het begin is het heel vreemd om te zien dat er opeens iets zit wat er niet was, maar het is super! Je voelt ze idd tgn je bovenarmen, maar na een paar weken is het alsof er nooit iets is gebeurd, Ik ben nu al 6weken PO en ik voel ze echt al als MIJN borsten, en niet als 'fake' borsten! Ze zijn ECHT!! veel succes met het verder beslissen! het wordt vast erg mooi!
 14. ze zijn heel mooi geworden hé! en een mooi setj ook Proficiat!! nog effe en dan is het shopping time
 15. Hoi, ik mocht van mijn pc maar na 7weken een gewone bh aan! je kan idd kiezen voor een bh zonder beugels, of kijken voor een meer sexysportbh grtjes