• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Lesley13

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  1
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Recente profielbezoeken

126 profielweergaven
 1. Hoi dames, ik heb hier ook mee geschreven voor en na de operatie. Nu zit ik al een tijd met een probleem.. de pijn in de linkerborst verdwijnt niet. 4,5 jaar geleden ben ik geopereerd en hebben ze van mijn platte borstkas (geen borstvorming) een B/C cup kunnen maken dmv de dual plane methode. Helaas is de linker borst niet mooi uitgepakt en daarnaast nogsteeds pijnlijk. De spier lijkt wel geïrriteerd te worden door de prothese en is vooral bij bewegen pijnlijk, de pijn is niet ondragelijk maar wel vervelend! Daarnaast lijkt de prothese scheef te zitten, mijn tepel zit aan de zijkant in plaats van normaal in het midden (zit rechts wel in het midden) de prothese is ook veel ‘harder’ dan de rechter. Ook lijkt er aan de binnenkant een soort deukje in te zitten als ik er aan voel. Ook kan de prothese bewegen onder de huid en dit is vooral erg pijnlijk! Ik ben al eens terug geweest (2,5 jaar geleden) en toen zei de pc dat het scheef staan en de pijn nog weg zou trekken.. helaas niet.. misschien opnieuw laten opereren en dan voor de borstspier? Of gewoon maar laten verwijderen.. ik ben bang dat het misschien allemaal erg veel gaat kosten en ik nog lange tijd met deze pijn zit. Misschien zijn er meerdere dames die dit hebben meegemaakt of tips? dank jullie!