Ga naar inhoud

jorja

Leden
  • Aantal items

    25
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door jorja

  1. Nou indd zo is het maar net de tante van mijn vriend is 50 en heeft het een paar weken geleden laten doen. Toen dacht nou dan kan ik het ook haha Zei heeft 375 maar is ook heel smal. Zelf ben ik ook maar 1.65 en 60 kilo 10 kilo aangebleven na me 2 kinderen :-( majah dat heb ik er wel voor over gehad ;-) ajah ik wacht het consult af ga geen plaatjes meenemen enz. Ik volg mijn hart zeg dan altijd maar ;-)
  2. Wat heb je zelf nu zag dat je 500 cc krijgt ben heel benieuwd naar voor en na..... Nog effe wachten voor mij ;-) voor jou aftellen :-)
  3. O wat spannend! Ik heb 1 september consult en dus tot zover 12 september zal voor mij DE dag zijn :-) Ik ga je effe volgen ja snap ik hihi ik ben bijna 31 en 2 kinderen rijker maar aangezien ik dus al vanaf me 18 de roep dat ik het wil maar niet durf. Heb ik de stap toch genomen. Ik ben iemand van direct doen zodat ik weinig tijd heb om er te ver over na te denken ;-) zodoende beide al ingepland heb dus echt geen idee. Heb je tips die ik kan gebruiken bij het consult?
  4. O wat spannend! Ik heb 1 september consult en dus tot zover 12 september zal voor mij DE dag zijn :-) Ik ga je effe volgen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.