Jump to content

Lieneke

Members
 • Content Count

  123
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Lieneke

 • Birthday 07/07/1988

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

6,509 profile views
 1. Ik heb 3950 betaald en ben geholpen door Dokter van Rappard in het catherina ziekenhuis in Eindhoven. Ik heb ronde dual plane 345cc. En ik ben zeer tevreden ! Beter iets meer betalen voor een goede chirurg !
 2. Geen ervaring met die kliniek sorry! Spannend ! Aah fijn dat je er al een paar gepland hebt! Nou ik zou zeggen kijk mijn fotos ff, ik heb je toegevoegd. Zeker zeer belangrijk om ja prettig en op je gemak te voelen ! Wanneer heb je het consult gepland?
 3. Hallo! Ik ben geholpen door dokter van Rappard in het Catherina ziekenhuis! Ik ben echt een groot fan van deze arts. Hij heeft humor, is vriendelijk en luisterd echt naar jou wensen. Ik zou zeker een consult met hem inplannen !! Ik heb 3950 betaald... Maar wat kan deze man mooie borsten maken zeg!! Ik ben op aanraden van meerdere mensen in mijn omgeving naar van Rappard gegaan.. Heb er echt geen spijt van. Ook vind ik het ziekenhuis erg goed. Vriendelijk personeel etc. Je kunt me even toevoegen zodat je mijn fotos kunt bekijken ! Groetjes !
 4. Hallo, Spannend allemaal ! Ja die cc's is altijd een moeilijk punt! Want is het te klein heb je zeker spijt en ja te groot ook. Ik heb ook heel erg getwijffeld maar ik wist in het begin ook totaal niet hoe of wat. En na veel lezen en tips kwam ik er idd ook achter dat je met nep borsten altijd kleiner oogt dan de bh maat zegt! En achteraf zeg ik ook beter te groot als te klein... Mij werd 295 geadviseerd want ik ben 1.76 en weeg 56 kilo. Ik heb een heel smal postuur en ik zei ook te groot staat me niet! Maar uiteindelijk heb ik toch gezegd ik wil op een D uitkomen. Ik heb 345 cc dual pla
 5. Geeft niks ! Snap ik ! Ik kon ook echt niet wachten ! Moest gewoon na 3 weken gaan passen haha. Gelukkig is je allergie weg!
 6. Ja dat had ik ook, ik was meteen thuis! haha. Ik had van paar mensen gehoord dat hij zei zo goed was en leuke man dus waarom ben ik er heen gegaan. Fijn dat je geen pijn meer hebt! Hmmm allergische reactie is echt heel vervelend! Misschien kun je het insmeren met sudo creme ? En als t erger wordt ff Van Rappard mailen . Ik ben uitgekomen op 70E ! En ben na 3 weken als bh's gaan passen en ben altijd op deze maat gebleven! Bij sommige gaan ze schijnbaar slinken... Maar mijne zijn altijd biggg gebleven haha. Je kunt me fotos kijken als je wil ! Maar jij hebt nu 80D van sportbh of ni
 7. Hey, Gefeliciteerd met je boobs! Ik ben ook bij dokter v Rappard geweest! Toffe man he!? En wat maakt hij prachtige boobs ! Ik heb 345 cc rond naturelle dual plane. Is nu 1 jaar en 1 maand geleden en ben nog steeds heel gelukkig. Ik kwam van een A cupje af. Hoe gaat het met jou?
 8. Heb je de bhs nog ? Zo ja wat wil je hebben voor de bh's met omvang 70 ? dus dat zijn er 3... xxx
 9. Ik kom van een cup 70 AA af en heb 350 cc hogh profile rond dual plane geplaatst gekregen. Mijn zijn echt wel groot hahaha heb een 70 E cup! Je moet er denk ook aan wennen hoor ! en ik heb ook wel tijden gehad dat ik wijffelde of ze niet te klein waren. Maar ik ben vrij small en 1.76 en 55 kilo dus ik denk dan ook weer groter staat me echt niet.. Sommige weten vaak nu al dat het nep is...
 10. Dames lijkt me super leuk! Als ik kan dan ben ik zeker van de partij...........!!
 11. En extra high profile ipv high?? Dat worden jettsers hahaha! Ben benieuwd hoor.... Heel veel succes!! En hoor t wel.
 12. Nee Sophie dat meen je niet!? hahahaha. Krijg je weer anatomische?? En vind je het weer spannend?? Laat me weten hoe het is gegaan enzo !! Ben benieuwd !
 13. Wow meid 430 cc!??? SUPER!!!!!!!!!!!!!!!! Hopelijk kun je nu gaan genieten!!!! Toch is Demeyere wel een toppertje hoor... Doet wel echt zijn best om het op te lossen enzo !!!! Ben zo benieuwd naar het resultaat... Nu moet je wel nieuwe bh's kopen haha wat een straf .
 14. Vrouwke heel veel succes!!!!!!!!!!!! Ben zeeer benieuwd!! Hopelijk krijg je ook wat meer cc's maar het belangrijkste mooie boobs!!!!!!!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.