Jump to content

MJLK

Members
 • Content Count

  333
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MJLK

 1. Super dat de operatie zo goed is verlopen! En toch high profile ;-). Succes met je herstel en uiteindelijk komt dan toch alles goed :-D
 2. Hee Dena, Lees nu pas jouw verhaal. Heftig hoor! Hopelijk krijg je over 3 weken de borsten die je graag zou willen. En begrijp je angst maar probeer positief de operatie in te gaan. Dat is veel beter voor je herstel. Wat betreft die high profile....ik kreeg (helaas) geen high profile omdat die te smal waren voor mijn borsten. Ik heb daarom moderate plus. Ik zou dat toch even checken als ik jou was. Heel veel succes met de hersteloperatie! Gaat helemaal goed komen :-)
 3. Hoi, Dat is al snel een wissel! Als je het zo graag wilt dan moet je dat zeker doen. Dat wordt weer aftellen :-)
 4. De prijzen van een borstvergroting kunnen erg uiteen lopen maar het belangrijkste vind ik ook dat je een goed gevoel hebt bij de chirurg. Je laat toch vrijwillig in je lichaam snijden. Dus ga niet te veel af op de prijs af maar kijk ook goed naar de ervaringen van de vrouwen op dit forum. Een aantal chirurgen komen hier heel vaak voorbij en dat zal niet voor niks zijn. 1 vrouw naar tevredenheid opereren zal niet zo moeilijk zijn maar honderden vrouwen naar tevredenheid opereren is een hele kunst. Succes met zoeken!
 5. Ik zou het strijken nog even niet doen hoor. Nog even geduld hebben ;-). Helaas ben ik het gevoel onder aan mijn borsten en tepel nog steeds kwijt. Hopelijk komt het nog terug. Hopelijk komt dit nog maar ik ben er bang voor.....
 6. Ik heb net je foto's bekeken maar ze zien er super mooi uit! Wat fijn dat je zo'n goed herstel hebt. Ik ben ook wel eens wakker geworden met mijn armen boven mijn hoofd en ik ga ervan uit dat als je het niet bewust doet, dat het geen kwaad kan. Je kunt helaas in je slaap niet alles regelen. Geniet van je borsten want je mag er super trots op zijn. Bruno heeft mooi werk geleverd!
 7. Hee, Hoe gaat het met je? Ben je al een heel klein beetje gewend aan je borsten? De eerste foto's zien er in ieder geval goed uit!
 8. Haha Esmiralda, ik heb nog best lang mijn borsten vastgehouden als ik bijvoorbeeld over een drempel reed met de auto. Dat was zo'n vreemd gevoel. Ook herinner ik me nog dat als ik onder de douche stond dat ik ze dan echt heel goed vast hield. Bang dat ze eraf zouden vallen..... Ik moet zeggen dat ik nog steeds altijd een bh draag. Ook 's nachts maar dan een sportbh. Zonder vind ik echt niet prettig. Super dat je redelijk geslapen hebt, Vanessa. Het zal een hele verademing zijn als het verband er vanavond af mag. Ik ben benieuwd hoe je ze vindt. Schrik niet want ze kunnen best opgezet zijn dus
 9. Hoi, Gefeliciteerd met je borsten! Ik ben erg benieuwd naar je eindresultaat want ik vind dat Nio echt mooi werk levert. Ik zie ook dat je paard rijdt. Ik heb sinds mijn borstvergroting niet meer op mijn paard gezeten. Dat komt ook omdat ik geblesseerd ben aan mijn schouder maar ik ben ook benieuwd of ik straks last van heb tijdens het rijden. Ik ga er niet vanuit maar het zal wel even wennen zijn.... Succes met je herstel en geniet van je borsten!!!!
 10. Hee, Je hebt ze!!!! Goed hoor. Ben blij dat je jezelf goed voelt en dat het tot nu toe meegevallen is. Ben heel benieuwd naar de foto's. Laat je maar lekker verwennen door je mannetje. Liefs!
 11. Nog 1 nachtje slapen en dan is het zover! Heel veel succes en ben benieuwd naar je ervaring. Gaat helemaal goed komen!
 12. Hey! Wat klote dat je zo misselijk bent. Probeer toch goed te drinken en wat te eten. Desnoods wat vla of een shake. Je zult merken dat nu elke dag beter zal gaan en dan kan je snel gaan genieten van je borsten. Blij met het resultaat?
 13. Nog 2 dagen meid.... Spannend!!!!!!!! Als jouw herstel net zo makkelijk gaat als bij mij dan hoef jij je echt geen zorgen te maken. Ik moet wel eerlijk zeggen dat Bruno heel makkelijk over de operatie praat maar na een week verlof was ik alweer aan het werk. Dus dat ging echt vlot
 14. Super dat je een keuze hebt gemaakt. Nu kun je vooruit gaan kijken en (helaas) flink gaan sparen. Je bent nu weer een stukje dichter bij jouw droom-borsten!!!!
 15. Hoi Vanessa, heb jouw borsten gezien en je hebt bijna dezelfde beginsituatie als ik. Ik heb ook altijd volle borsten gehad maar door het afvallen had ik een lege 75C overgehouden. Ik heb 350cc voor de borstspier gekregen en ik ben nu gezegend met een 70G cup! Als je een vriendschapsverzoek stuurt dan kun je mijn foto's zien. Natuurlijk is het niet zeker dat jouw borsten er zo uit gaan zien maar dan heb je een idee. Liefs, Marjolein
 16. Yeah! Eindelijk is het morgen jouw dag!!!! Heel veel succes meis en ik ben benieuwd naar je verslag. X
 17. Hoi, Dat is lekker snel! Geen tijd om jezelf heel erg druk te maken haha... Succes donderdag en je bent in goede handen!
 18. Hoi DD+, ik hou je forum bij maar wat een lastige keuze heb je nu te maken. Ik ben ook zeer benieuwd wat de Meyere nu adviseert. Heel succes met het maken van je keuze en hopelijk kun je snel jouw droom verwezenlijken.
 19. Hee BB, Heel veel plezier in het zonnige zuiden!!!!! Geniet ervan en stuur soms wat warme straaltjes naar dit koude kikkerlandje :-). X
 20. Hee *c*, Hier gaat alles lekker! Heerlijk genoten van de vakantie en het mooie weer. Hoe was jouw vakantie? Mijn boobs hebben lekker veel zon gezien . Was je alweer op controle geweest? Ik zag laatst foto's van jouw borsten voorbij komen maar ze zijn nog steeds prachtig. Echt mooi geworden! X
 21. Jeetje, wat naar dat je zoveel pijn hebt gehad. Hopelijk gaat het vanaf nu alleen maar beter en ben je de pijn snel weer vergeten. Maar....gefeliciteerd met je borsten!!!!
 22. Hoi, MRI valt inderdaad onder je eigen risico bij de ziektekostenverzekering. Dat vind ik ook erg balen.
 23. Ik heb ook een verhoogd risico op borstkanker en heb voor de bv alles goed doorgesproken met mijn chirurg. Hij stond achter mijn operatie maar gaf aan dat het lastig is om achter de protheses te "kijken". Gelukkig krijg ik elk jaar een MRI dus geen mammografie.
 24. Hoi, Dat is idd een tegenvallertje. Ik kan me voorstellen dat je teleurgesteld bent. Heel veel succes met het maken van een beslissing....
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.