Sienna

Members
 • Content Count

  96
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

7 Followers

About Sienna

 • Rank
  Donateur
 • Birthday 01/16/1981

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

5,606 profile views
 1. Sienna

  rimpeling

  Ik heb het al eerder geschreven hier een tijd geleden, maar bij mij voel je ook de prothese duidelijk zitten onder bij de plooi. Zit er ook vaak aan te voelen, maar dat moet ik gewoon niet doen. Ik heb het geaccepteerd dat het te voelen is, maar moet er nu nog gewoon vanaf kunnen blijven. Verder zie je ook een rimpeling als ik voorover buk, maar goed, dat gebeurt ook niet heel vaak. En als het gebeurt, is de enige die het ziet mijn vent haha! En die geeft er niks om, die is allang blij met wat meer volume Dus ja... maar moet wel zeggen dat ik het erg jammer vind. Snap wel dat het komt omdat ik gewoon weinig vetweefsel heb op mijn borsten. Helaas wel op mijn billen, jammer dat het nou precies daar gaat zitten he...
 2. Ben er nog steeds superblij mee. Moet alleen wel zeggen dat ik aan de onderkant duidelijk de prothesen voel. Tja het blijft natuurlijk nep he... Aan de bovenkant voel ik echt niks, maar aan de rand onder duidelijk wel. Nou ja, maakt ook niet zo heel veel uit. Zoveel mensen zitten er niet aan haha ;) Je ziet er in elk geval niks van. Soms nog wat steekjes of een branderig gevoel. Verder geen rare dingen volgens mij. Oja, vind het nog niet heel prettig voelen om op mijn buik te slapen. Heb echt het gevoel dat ze op knappen staan dan hahaha! Zal vast niet gebeuren, maar toch. Maar al met al erg blij, alleen ze hadden écht wel wa groter gemogen! Ben dan wel bang dat je de prothese erg duidelijk gaat zien. Mijn huid is zo dun aan de onderkant... Tja he is of het een of het ander. De maat is in elk geval wel heel natuurlijk. Nieuwe pics in mijn album. En thanks Eefje. Die foto die jij bedoelt, is inderdaad een push-up bh. Leuk effect he haha! -x-
 3. Hier precies hetzelfde als jou Jennifer! Zelfde maat ook. Maar als je ze ziet...hooguit een C cup. Kan er geen verklaring voor geven. Weet niet precies wat mijn maat zou zijn bij opmeten: bovenwijdte 88 cm en onderwijdte 73. Maar schat dat daar ook een c70 ofzo uitkomt? Nou daar kom ik van zijn lang zal ze leven niet in. Ach ja, ben er verder wel blij mee hoor, maar had achteraf wel wat groter gewild, maar ja, op wat voor bhmaat zou ik dan uitgekomen zijn? 70F dan kun je haast geen bh's kopen! Tis nu al lastig... Maar goed, waar het door komt dat ze kleiner lijken dan echte...wie het weet, mag het zeggen!
 4. Ben heel blij met mijn boobs! Zeker over de vorm. Ik zit qua bh-maat op 70d/70e, maar toch had ik graag wel wat meer cc gewild. Heb er nu 280 cc in... Voordeel is nu wel dat het er heel natuurlijk uitziet. Ik denk dat het er niet mooier op wordt als er meer cc ingaat en dan toch een plaatsing op de spier. Ben bang dat je dan echt randen gaat zien en dan zouden ze dus dual-plane of onder de spier geplaatst moeten worden en dat is juist iets dat ik niet wil! Ben superblij met de plaatsing op de spier. Ze bewegen erg natuurlijk. Ben minder blij met het feit dat mijn tepels op ongelijke hoogte zitten en dat de ene borst groter is dan de ander...maar dit was voor de bv ook zo. Dus ja, daar kon de pc erg weinig aan doen. Maar al met al superblij. Had het graag eerder willen doen, maar eerder ging niet, omdat ik eerst kids wilde en daarna pas mijn bv. Heb gewacht tot mijn jongste dochter 7 maanden oud was. Goede keus denk ik. Heb gelukkig ook een superherstel gehad, dus in combinatie met de kinderen was het goed te doen. Een kennis van mij heeft eerst een bv gedaan en toen twee kinderen gekregen en ze kan binnenkort voor een nieuwe operatie gaan, omdat de boel is uitgezakt. Dus ben echt blij dat ik het andersom gedaan heb.
 5. Wat ik zelf weleens hoor: hooters, memmen, boobs, the twins/ de tweeling, voorgevel, ballonnen, jetsers, meloenen, mijn meiden enz. En wat ik regelmatig hoor is de uitdrukking:'Zo, die heeft een bos hout voor de deur liggen'. Noem ze zelf boobs.
 6. Heb er zin in!!! Ga naar Pleasure Island, Free festival, hopelijk ook nog Mysteryland als ik nog aan enigszins betaalbare kaarten kan komen... Decibel zou ik ook nog heen willen, maar moet ook rekening houden met oppas. Ben nogal een party-mama haha en mijn moeder vindt oppassen best leuk, maar niet elke week haha!
 7. Ohhh ik moet naar Hoorn haha! Klinkt mooi, met die steentjes zeg! Ja, soms ligt het echt aan het model hoor...moet ook eerlijk zeggen dat echt alles van MD goed zit en sommige van Sapph net niet. Maar over het algemeen vind ik het wel een fijne afwisseling met MD, anders ga ik wel erg snel door mijn geld heen en heeft mijn vriend straks spijt dat ie me boobs gegeven heeft hahahaha! ;) Die leatherlook van MD zag ik ook op mp, zit het goed? Wilde toen ook de 70d bestellen, maar kwam er toen achter dat 70e toch vaak het beste zit...en die had ze niet meer. Maar wacht even jouw reactie af, hoe die zit enz.
 8. Die zwarte leatherlook heb ik ook gewoon bij DDO gekocht, maar dan moet je volgens mij kijken bij super sale en niet bij Sapph. Daar heb je echt superbh's vanaf 10,-! Die met die limegroene stiksels vond ik ook niks nee. Ik twijfel nog of ik die witte ga kopen. Ziet er ook wel heeel gaaf uit! Verder ga ik zometeen voor het eerst weer sporten... ben heel benieuwd. Doe aan fitness en groepslessen (steps, bodyshape enz.) Hoop niet dat ik pijn ga krijgen. Nou ja, we zien het wel. Als het niet gaat in de les, ga ik gewoon fitnessen. Voor de rest gaat het goed met de boobs. Voel nog wel steeds allemaal hobbels en bobbels, maar heb me er maar bij neergelegd dat dat nou eenmaal goed te voelen is bij mij. Je kunt niet alles hebben denk ik dan. Mag al superblij zijn met hoe ze eruit zien, want hoor wel van iedereen dat het er heel natuurlijk uitziet dus ja. En dan nog, er zijn meer mensen die er naar kijken dan mensen die eraan mogen zitten haha!
 9. Bijna iedereen weet het wel ja. En als ik ze het niet persoonlijk heb verteld, maar ze wel roddels hebben gehoord, vind ik dat alleen maar grappig...je ziet ze dan gewoon denken van: zal het wel of zal het niet! Het boeit me ook helemaal niks wat anderen denken of wat er geroddeld wordt. Verder praat ik er met bekenden over alsof ik het over pakjes boter heb hahaha!
 10. Thanks ladies! Ja die leatherlook is van Sapph. Heb zoiets ook in het wit gezien op de site van dutchdesignersoutlet.nl die ga ik ook maar bestellen... Sapph valt bij mij eigenlijk hetzelfde als MD, alleen heeft MD toch vaak net even een betere pasvorm. Maar qua maat is het bij mij hetzelfde. 70d zit ietsjes te krap bovenop de borst zeg maar en dat heb ik bij Sapph ook. Een enkele keer is het model toch iets anders en kan ik wel een 70d aan. Maar ben benieuwd naar andere merken eigenlijk... Heb best veel gepast al, maar kan toch niet echt leuke bh's vinden. Push up vind ik een mooi effect geven, maar voelt niet echt fijn aan. Vind gewoon voorgevormde wel het lekkerst zitten. Dus iemand met suggesties?
 11. Heb ook nog steeds geen gevoel in het gebied boven het litteken. Het gaat wel goed met de gevoeligheid in mijn borsten en tepels. Begin langzaam weer wat te voelen en de overgevoeligheid verdwijnt. Thank god! Hahah, zou er toch goed van balen als ik geen gevoel meer zou hebben in mijn tepels hoor... Ook weer wat nieuwe foto's geplaatst van wat nieuwe bh's...ohhh dames heb er echt een nieuwe verslaving bij hoor, lingerie kopen! Al mijn geld geef ik eraan uit. Nou ja, zal ook vast wel weer overwaaien. Vooral Sapph en MD zitten erg fijn en ik kan van die merken ook blind op internet bestellen, gewoon maat 70e en het zit altijd goed! Kent iemand toevallig merken die hetzelfde vallen qua maat als deze merken????
 12. Om eerlijk te zijn...weet het allemaal eigenlijk niet meer precies die data en hoe lang het allemaal duurde. Kan ook best zijn dat het er eerder af was. Nu ik erover nadenk, was dat volgens mij ook zo.
 13. Nou, toen ik na twee weken ben gaan smeren met bio-oil zaten ze er nog aan. En denk na 4 weken wreef ik zeg maar het eerste knoopje eraf. Absoluut zonder ruw te masseren ofzo, ik wreef er gewoon licht overheen en toen ging ie eraf. Had het eerst niet eens echt door. Voelde dat ik ergens overheen wreef. Vond het niet echt een knoopje eigenlijk, maar meer een uiteinde van het draadje. En zo ging het met de andere drie ook...denk dat na 5 weken alles weg was. Alles geneest prima, maar zoals je misschien wel op de foto's in mijn album kunt zien, zie je wel een soort stipjes op de plekken waar de uiteinden/knoopjes hebben gezeten. Hoop wel dat dat nog minder wordt...
 14. Zou het graag willen zo'n Brazilian wax, maar wat er al is gezegd, het lijkt me ZO pijnlijk! Maar wel een verademing als je het weken niet hoeft te scheren. Zeg maar een stukje meer naar achteren, blijft toch wat lastig scheren. De voorkant vind ik nooit zo'n probleem om te scheren eigenlijk. Daar heb je nog redelijk zicht op. Trouwens ook nog iets...dan lig je daar bij zo'n vrouw als Famke, hele zaakje open en bloot whahahah! Ben niet preuts aangelegd, maar zou hier toch wel een beetje moeite mee hebben. Famke jij bent het inmiddels wel gewend denk ik, maar de eerste paar keer dat je dat moest doen, vond je dat niet heel vreemd
 15. Heb dan alleen ervaring met een bv. Ik had ook oplosbare hechtingen, maar bij mij zijn de knoopjes er vanzelf afgegaan. Toen ik na 11 dagen op controle moest bij de arts, heeft ie gezegd dat dat vanzelf gaat... Raar, want lees hier dat ze toch worden afgeknipt bij de meesten.