Spring naar bijdragen
Borsten Forum

xgirlx

Donateur
 • Aantal bijdragen

  53
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

8 Neutral

Recente profielbezoeken

665 profielweergaven
 1. Ik had hetzelfde probleem als jou en bij mij zijn ze nog wat dichter bij elkaar komen te staan na 1,5 maand. Nog niet panikeren. Stuur me ff een privébericht als je enkele foto's van het verschil wil zien.
 2. Ik ben na 9 dagen terug gaan werken, Ik heb ook een bureaujob. Helemaal geen last ondervonden.
 3. Ik had de eerste 4 dagen hulp nodig. Vanaf dag 5 kon ik alles terug zelf (behalve haar wassen en tillen enzo natuurlijk).
 4. Hey Mana, ik heb ook net mn BV gehad bij dr. Plovier. Ee weekje later dan jou. ;-) Ik ben ook zeer tevreden over Be Clinic. Ok je betaalt iets meer maar je krijgt er ook veel voor terug vind ik. Supervriendelijk personeel dat je onmiddellijk op je gemak stelt, een mooie moderne kamer met veel lichtinval, geen lelijke ziekenhuisschort maar een lekker fluffy badjas, slippers, ...Mijn man werd terwijl ik geopereerd was ook goed opgevangen, hij kreeg koffie en cola. De pijn was heftig de eerste dagen. Maar nu gaat het al veel beter. Hoe gaat het nu met jou? xxx
 5. Ja bij mij ook in BBC en heb nog gemaild ook en Stephanie zei me ook dat er van de tussenmaten geen pasmodel beschikbaar is :-( ik wil ook een natuurlijk resultaat dat bij mn lichaam past. thx vr de feedback!
 6. Ik vond 265 cc net iets te groot bij het passen. Maar ik lees hier dat het in real life toch kleiner uitvalt, Maar van 230 cc heeft dokter Verdonck geen pasmodel... 200 cc vond ik dan weer te klein.
 7. Tuurlijk begrijp ik dat. Zeker geen sorry zeggen :-) Ik durf ook nog geen foto posten van mijn voorsituatie. Ben er zoooo onzeker over! Ik heb silkevc's foto's gezien en vind haar resultaat echt perfect! Maar omdat ik nu lees dat jouw ventje jouw borsten mss liever nog ietsje groter had gezien, vroeg ik me af of jij een gelijkaardig resulaat hebt als Silke, of dat het toch iets kleiner uitvalt bij jou? Ik twijfel namelijk nog tussen 230 of 265 cc..
 8. Natje3, ziet er heel mooi resultaat uit. Ik word ook geopereerd door dokter Verdonck en ik zou ook voor 230 cc gaan. Zou je nog meer foto' kunnen posten? :-)
 9. Ik ken er ook niet veel van maar Dr. Verdonck zei me dat de afstand tussen de borsten te maken heeft met onze bouw, meer bepaald met het "borstbeen". Bij sommigen zal er veel afstand tussen zitten, bij anderen weinig. Bij mijzelf zullen mijn borsten ook niet tegen elkaar kunnen staan, omdat mijn borstbeen in de weg zit. Toen ik vroeg aan Dr. Verdonck of er dan geen oplossing was, zei hij "uw borstbeen breken". Kan je eens bellen naar jouw plastisch chirurg? Zo kan hij je geruststellen.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×