• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

xgirlx

Donateur
 • Aantal bijdragen

  52
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

8 Neutral

Recente profielbezoeken

584 profielweergaven
 1. Ik ben na 9 dagen terug gaan werken, Ik heb ook een bureaujob. Helemaal geen last ondervonden.
 2. Ik had de eerste 4 dagen hulp nodig. Vanaf dag 5 kon ik alles terug zelf (behalve haar wassen en tillen enzo natuurlijk).
 3. Hey Mana, ik heb ook net mn BV gehad bij dr. Plovier. Ee weekje later dan jou. ;-) Ik ben ook zeer tevreden over Be Clinic. Ok je betaalt iets meer maar je krijgt er ook veel voor terug vind ik. Supervriendelijk personeel dat je onmiddellijk op je gemak stelt, een mooie moderne kamer met veel lichtinval, geen lelijke ziekenhuisschort maar een lekker fluffy badjas, slippers, ...Mijn man werd terwijl ik geopereerd was ook goed opgevangen, hij kreeg koffie en cola. De pijn was heftig de eerste dagen. Maar nu gaat het al veel beter. Hoe gaat het nu met jou? xxx
 4. Ja bij mij ook in BBC en heb nog gemaild ook en Stephanie zei me ook dat er van de tussenmaten geen pasmodel beschikbaar is :-( ik wil ook een natuurlijk resultaat dat bij mn lichaam past. thx vr de feedback!
 5. Ik vond 265 cc net iets te groot bij het passen. Maar ik lees hier dat het in real life toch kleiner uitvalt, Maar van 230 cc heeft dokter Verdonck geen pasmodel... 200 cc vond ik dan weer te klein.
 6. Tuurlijk begrijp ik dat. Zeker geen sorry zeggen :-) Ik durf ook nog geen foto posten van mijn voorsituatie. Ben er zoooo onzeker over! Ik heb silkevc's foto's gezien en vind haar resultaat echt perfect! Maar omdat ik nu lees dat jouw ventje jouw borsten mss liever nog ietsje groter had gezien, vroeg ik me af of jij een gelijkaardig resulaat hebt als Silke, of dat het toch iets kleiner uitvalt bij jou? Ik twijfel namelijk nog tussen 230 of 265 cc..
 7. Natje3, ziet er heel mooi resultaat uit. Ik word ook geopereerd door dokter Verdonck en ik zou ook voor 230 cc gaan. Zou je nog meer foto' kunnen posten? :-)
 8. 9 wkn po, is dit normaal?

  Ik ken er ook niet veel van maar Dr. Verdonck zei me dat de afstand tussen de borsten te maken heeft met onze bouw, meer bepaald met het "borstbeen". Bij sommigen zal er veel afstand tussen zitten, bij anderen weinig. Bij mijzelf zullen mijn borsten ook niet tegen elkaar kunnen staan, omdat mijn borstbeen in de weg zit. Toen ik vroeg aan Dr. Verdonck of er dan geen oplossing was, zei hij "uw borstbeen breken". Kan je eens bellen naar jouw plastisch chirurg? Zo kan hij je geruststellen.