• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

xgirlx

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  42
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

6 Neutral

Over xgirlx

Recente profielbezoeken

313 profielweergaven
 1. Ik had de eerste 4 dagen hulp nodig. Vanaf dag 5 kon ik alles terug zelf (behalve haar wassen en tillen enzo natuurlijk).
 2. Hey Mana, ik heb ook net mn BV gehad bij dr. Plovier. Ee weekje later dan jou. ;-) Ik ben ook zeer tevreden over Be Clinic. Ok je betaalt iets meer maar je krijgt er ook veel voor terug vind ik. Supervriendelijk personeel dat je onmiddellijk op je gemak stelt, een mooie moderne kamer met veel lichtinval, geen lelijke ziekenhuisschort maar een lekker fluffy badjas, slippers, ...Mijn man werd terwijl ik geopereerd was ook goed opgevangen, hij kreeg koffie en cola. De pijn was heftig de eerste dagen. Maar nu gaat het al veel beter. Hoe gaat het nu met jou? xxx
 3. Ja kan ik geloven. Maar nee hoor bij jou ziet het er in mijn ogen echt supergoed uit!!
 4. Ja het is zo'n belangrijke keuze! Zo'n beslissing neem je niet zomaar in 1, 2, 3 he. Ik vind jouw boobs nochtans heel mooi qua grootte!
 5. Supehard bedankt Best_boobie voor jouw advies. Ik heb je een PB gestuurd.
 6. Thanks best_boobie! Ik ben bang voor een tegenvallend resultaat. Mijn operatie ligt al vast bij dr Verdonck. Hij zei me dat de ruimte tss de borsten afhankelijk is van mn borstbeen en dat ik nu eenmaal een breed been heb. :-( Zou ik de operatie nog kunnen annuleren? Is al binnenkort en ik heb al een voorschot betaald van 500 euro... Zo erg dat ik nu ineens begin te twijfelen. :-(
 7. Dag dames, Mijn droom is dat mn borsten mooi tegen elkaar staan. Kan iemand me zeggen of er een verschil is tussen de sebbin, mentor en motiva prothesen met betrekking tot ruimte tussen beide borsten? Groetjes
 8. Bedankt voor jouw antwoord! ok decolleté draag ik toch nooit dus dat is alvast geen probleem. Hemdjes en blousejes heb ik genoeg :-)
 9. Hallo Enkele vraagjes over een borstvergroting bij dokter Verdonck: Dag operatie: - mag je makeup dragen? (Zonder lijkt me logisch maar voel me veel zelfzekerder met) - mag je je onderbroek aanhouden? Erna: - valt die borstband erg op onder je kleren? - kan iemand foto's sturen van de borstband met kleren erboven? Alvast bedankt en groetjes
 10. Ja bij mij ook in BBC en heb nog gemaild ook en Stephanie zei me ook dat er van de tussenmaten geen pasmodel beschikbaar is :-( ik wil ook een natuurlijk resultaat dat bij mn lichaam past. thx vr de feedback!
 11. Ik vond 265 cc net iets te groot bij het passen. Maar ik lees hier dat het in real life toch kleiner uitvalt, Maar van 230 cc heeft dokter Verdonck geen pasmodel... 200 cc vond ik dan weer te klein.