Poppy

Members
 • Content Count

  374
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Poppy

 • Birthday 12/01/1986

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Rotterdam

Recent Profile Visitors

2,886 profile views
 1. Hello ladies... Ben ontzettend lang niet op het forum geweest, maar bedacht mij laat ik mij nog eens aanmelden. Inmiddels ben ik bijna 2 jaar verder en niets dan lof over de kundigheid van mijn pc destijds.. Tot nu toe (afkloppen) nergens ooit last van gehad, boobs zijn echt 1 geheel met mijn lijf Wat houdt ik van mijn boobies hahaha.. Vind ze nog steeds erg mooi.. De grootte is op dit moment ook goed.. al ga ik over paar jaartjes nog steeds voor nog een cuppie meer. Leuk om te lezen dat het forum nog zo leeft, super!!!
 2. Wat jammer om te lezen dat Plovier erop achteruit is gegaan. Ik heb mij 23 maanden geleden door hem laten opereren.. en zelf had ik geen mooier resultaat kunnen wensen. Elke dag als ik ze zie ben ik nog blij dat ik het heb laten doen. Wilde ook over een aantal jaartjes terug gaan voor een wissel bij hem (vind ze nu toch alweer wat klein worden haha), maar door de verhalen zal ik tzt toch eventjes weer verder gaan zoeken.
 3. Thanks Moon voor het compliment! Ja ze zijn echt super mooi nu.. ben er zoooo blij mee (op de grootte na dan).. Maar moet zeggen.. in het zwembad als er veel mannen zijn, voel ik me niet echt op mn gemak hahahaha.. Mannen kijken nu toch ineens meer naar je borsten dan in je ogen Pijntjes heb ik niet meer.. gelukkig..
 4. Eigenlijk nergens.. maar wat ik bedoel is meer het sfeertje van kijk mij nou, ik ben op Defqon.. Veel mensen gaat het alleen erom dat ze er zijn geweest.. Harmony is gewoon gezellig en lekker knallen!
 5. Yep is idd elk jaar.. ben nu de 3e x geweest en zo'n lekker sfeertje.. beter dan bij een Defqon ofzo.. tis wat gemoedelijker vind k..
 6. Ik wil heeeel graag naar Pleasure Island, maar ga 2 dagen later op vakantie.. dus dat wordt hem niet... Defqon kaartjes heb ik verkocht en nu ga ik zowieso nog naar Decibel en misschien Extrema en Mysteryland..
 7. Nou.. ik heb maar nog eens een fotootje geplaatst.. zit zelf wel te kijken vanaf het begin tot nu.. wat een verschil.. en dan te bedenken die tietjes die ik eerst had.. jezus wat klein!! Hahaha.. Een ding is zeker.. poppy gaat over een jaartje of 2 nog een maatje groter haha
 8. Hey Jessica.. Ik stond na 22 dagen weer te dansen.. weliswaar alleen op oldschool en ff als afsluitertje hardcore (parkzicht ;-) ) het was dag erna best pijnlijk.. Maar denk dat je met decibel wel weer los kan hoor
 9. Ik ben ook door dr. plovier geopereerd.. Ik kan je zeggen 300 is echt niet veel hoor.. zelf heb ik 360..
 10. Hey daar was ik ook Was een geniaal feestje he? Wij gaan ook naar Decibel.. denk als je in juni laat opereren kun je in augustus best wel weer lekker hakke hoor..
 11. De Primark heeft leuke sportbh's.. Ik heb trouwens die van de Hema ook nog geregeld aan en ik vind hem heerlijk zitten!
 12. Ik ben 22 dagen na mijn operatie gaan stappen.. het was oud en nieuw.. Ik heb na 1,5 week ook amper nog pijn gehad.. Moet wel zeggen.. het was een oldschool feestje.. dus een beetje dansen zat er wel in.. In maart ben ik echt weer de eerste x écht gaan springen (hardcorefeestje ;-) )
 13. Ik was 2450 kwijt.. ben wel in Belgie geweest.. Zou eigenlijk ergens anders 3500 gaan betalen.. dus dit was zeker een meevaller.. Heb het zelf gespaard