Ga naar inhoud
Mededeling voor iedereen! Lees meer... ×
Borsten Forum


ellen001

Leden
 • Aantal items

  231
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

35 Excellent

Over ellen001

Recente bezoekers van dit profiel

2779 profielweergaven
 1. ellen001

  Een jaar later! Monobloc hydrogel

  Dank je wel!
 2. ellen001

  Een jaar later! Monobloc hydrogel

  Lastig zeg! Misschien toch beter als je nog een consult aan vraagt. Je moet wel zekerheid hebben voordat je een keus maakt. Ik zal je ook nog toevoegen aan mijn oude album. Daar kun je mijn voorsituatie zien. Bij mij was het ook echt leeg met lichte hang. Ik wilde ook absoluut niet groot. Maar je went echt aan de maat. Vanaf de zijkant zijn ze bij mij helemaal niet groot.
 3. ellen001

  Een jaar later! Monobloc hydrogel

  Dank je wel @Robijntje02! Ik zal je toevoegen. Vroeger had ik een D cup, na de zwangerschappen nog maar een B cup en nu zit ik op een flinke E. Ik heb ronde, hydrogel is alleen maar rond verkrijgbaar. Ze zijn duaal plane geplaatst. Ben je van plan een borstvergroting te doen?
 4. ellen001

  Een jaar later! Monobloc hydrogel

  Alweer 1 jaar na mijn operatie. Aangezien er altijd weinig info te vinden is over hydrogel, dacht ik maar een update te plaatsen. Ik heb 440 cc laten plaatsen bij dr Nio en ben er nog steeds erg blij mee. Het cliché is waar, ze hadden best wat groter gemogen. Ik heb voor hydrogel gekozen, omdat ik het idee van siliconen in mijn lijf niet prettig vind. Ik ben boven de 35, heb kinderen en het hoefde van mij niet super groot, maar weer mooi gevuld. En dat is zeker goed gelukt. Ze voelen fijn en natuurlijk aan. Mijn gevoel in borst en tepels voelt nog hetzelfde als voorheen. Ik ben blij! In mijn privé album zal ik het eindresultaat plaatsen.
 5. ellen001

  Het waren 3 fantastische maanden ;-(

  Zou ik je foto's mogen zien? Ik ben benieuwd hoe jouw bottoming out eruit zag. Mijn linker borst zit ook iets lager. Maar ben er ook achter gekomen dat dit vroeger eigenlijk ook al het geval was. Nooit opgevallen. Klinkt wel heftig hoor die hersteloperatie! Heb je er niet voor hoeven betalen?
 6. Dank je! Ik heb de voor situatie in mijn album staan. Ik had een kleine hangende b cup. Terwijl ik ooit begonnen ben met mooie volle d cup borsten. Maar ja... kinderen hè...
 7. Ja ik! Ik heb sinds oktober hydrogel. Ook omdat ik geen gezondheidsrisico's wil lopen. Mijn borsten zijn prachtig geworden en voelen heel fijn zacht. Bij mij voel je wel wat randjes aan de onderkant en dat is in mijn ogen het nadeel van hydeogel. Daarom worden ze ook vooral dual plane geplaatst. Dan voelt je aan de bovenkant niks. Gelukkig zie je het niet! Maar als ik moet kiezen tussen wat randjes voelen of iets in mijn lijf hebben waar ik mij niet prettig bij voel, dan blijf ik voor hydrogel kiezen. Ik zal je toevoegen aan mijn album!
 8. Ik zal je toevoegen. Wat zijn je twijfels?
 9. ellen001

  Ervaringen en foto’s Dr. Nio!

  Ik heb dus geen lift gehad. Was niet nodig. Maar kijk maar in mijn album
 10. ellen001

  Monobloc hydrogel

  Dat is ook apart . Waar zou dat aan liggen? Weet je, ook bij siliconen heb je er kans op. Er zit nou eenmaal een prothese in je borst. Voor mij weegt het niet op tegen de veiligheid van hydrogel. Een kennis van mij heeft haar siliconen nu al jaren en begint te twijfelen aan haar gezondheid. Zo erg dat ze er bang van wordt. Dat is precies wat ik wil voorkomen. Want wat doe je dan? Siliconen verwijderen met het risico dat je gezondheidsklachten er toch niks mee te maken hebben of altijd die gedachten in je hoofd houden...
 11. ellen001

  Monobloc hydrogel

  Wat bedoel je? De rimpels? Dat zie je niet hoor. Het is alleen te voelen
 12. Dank je wel! Ik zal je even toevoegen, ik heb 1 (vreselijke) voor foto
 13. ellen001

  Monobloc hydrogel

  Hi, ik heb ook hydrogel. Ik heb bewust voor meer ccs gekozen omdat ik wist dat het kleiner uit zou vallen. Ze zijn nu niet mega groot, maar een goed formaat. Maar ik moet ook zeggen dat ik vooral de vorm van borsten mooi vind en niet zo zeer hoe groot ze zijn. Ik wil er gewoon zeker van zijn als ik mijn kleding uit trek. Zou je de voordelen van hydrogel nu niet meer belangrijker vinden ten opzichte van siliconen? Ik zou persoonlijk nog steeds niet snel voor siliconen kiezen. Het enige wat ik wel jammer vind is dat je de prothesen aan de onderkant wel echt kunt voelen in de vorm van rimpels. Ik denk dat dat bij siliconen minder is. Of het ligt aan mijn huid ofzo. Gelukkig is het echt alleen de onderkant. Kun je niet voor een grotere maat hydrogel kiezen?
 14. Dank je wel! Ga je ook naar Nio? Ik zal je toevoegen!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×