• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

ellen001

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  181
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

30 Excellent

Recente profielbezoeken

1812 profielweergaven
 1. Is dit waar?

  Volgens mij moet je dicht bij je eigen gevoel blijven. Mijn idee is dat er ongetwijfeld een kern van waarheid zit in de klachten rondom siliconen. Anders zou je er niet zo veel over horen en wordt er geen onderzoek naar gedaan. Siliconen zweten en die deeltjes blijven in je lijf. De vraag is alleen hoeveel kans je erop hebt om zelf slachtoffer te worden, of misschien nog wel sneller, dat je je hier zorgen over gaat maken als je die siliconen eenmaal in je lijf hebt zitten. De kans dat je echt een slachtoffer wordt is waarschijnlijk erg klein. Maar ben je een persoon waarbij deze gedachten toch in je hoofd blijven hangen of ben je iemand die dit makkelijk opzij kan zetten en er niet te veel bij stil staat? Ik heb ook voor die keus gestaan. Dr. Nio zei tegen mij: als je voor 100% perfectie wil gaan, moet je voor siliconen gaan en als je niet wil dat je de komende jaren bij elke gezondheidsklacht gaat nadenken of het misschien wel door de siliconen komt, moet je voor hydrogel gaan. Ik heb voor het laatste gekozen. Omdat ik een stresskip ben. En gelukkig vind ik mijn borsten alsnog perfect
 2. Prothesewissel: kiezen voor hydrogel

  Ik zal je toevoegen!
 3. Fijn dat je herstel zo goed gaat! Mocht je al echt gaan starten met hardlopen of gewoon lopen? Weet even niet hoe ver je bent...
 4. Prothesewissel Motiva of Monobloc

  Ik heb voor mijn zwangerschappen een goede volle d cup gehad. Uiteindelijk bleef er een zielige b over. Helaas kunnen ze niet voor 100 % een natuurlijke borst namaken. Dus er zal altijd wel iets zijn. In mijn geval zijn er inderdaad wat rimpeltjes te voelen aan de onderkant. Maar als ik moet kiezen tussen mijn oude borsten of deze mooie exemplaren met een paar rimpeltjes, dan is de keus makkelijk gemaakt. En ik ben blij dat ik niet na hoef te denken over gezondheidsproblemen. O en dat ze waterig aan zullen voelen heb ik ook gehoord. Misschien komt dat nog met de jaren. Nu in elk geval niet. Maar mijn lege b borsten van voorheen, voelde ook best waterig. Heb hier namelijk ook goed over nagedacht Ik zal je toevoegen!
 5. Prothesewissel Motiva of Monobloc

  Hi, ik heb de monobloc hydrogel dual plane en ben heel blij met het resultaat. Het ziet er heel natuurlijk uit en voelt ook heel natuurlijk. Ik heb van mezelf ook grote borsten gehad en het voelt hetzelfde. Ze blijven ook lekker warm en bewegen al goed mee. Op mijn rug voelen ze nog iets harder. Maar ik heb ze ook pas twee maanden. Ik voel wel wat rimpels. Maar alleen helemaal onderaan, bij het litteken ongeveer. En alleen als je echt goed voelt. Mijn man voelt het niet als hij ze aanraakt. Ik vind dat niet zo erg. Hydrogel heeft ook veel voordelen en die wegen voor mij zwaarder. Als je wil kan ik je toevoegen aan mijn album?
 6. Ik heb hydrogel en weet nog dat er bij de omschrijving stond vermeld dat hydrogel je lichaamstemperatuur aan neemt. Blijkbaar is dat een verschil met siliconen.
 7. Ik heb borsten van dr Nio en ben heel blij met het resultaat. Echt hele natuurlijke borsten. Niet te groot en niet te klein. Ook ik had plaatjes meegenomen met voorbeelden van wat ik mooi vind. Uiteindelijk denk ik dat je over elke chirurg wel iets negatiefs kan vinden. Zo zal de een ook sneller minder tevreden zijn dan de ander.
 8. Haha kunnen ze ook nog weer dwars omhoog kruipen.... ik vind ze helemaal niet hoog zitten bij jou. Maar kan natuurlijk dat het op de foto anders over komt. Is je gevoel ook helemaal goed? Geen pijn meer? Ik ben nog steeds heel blij! Kan niet meer zonder hoor
 9. Hé Pien! Wat fijn dat het zo goed gaat! Ik vind ze prachtig! Ze zien er heel natuurlijk uit. Lijkt zo op de foto helemaal niet dat ze nog te hoog zitten hoor.
 10. Jij bent bijna aan de beurt! Je hebt er vast zin in! Heel veel succes alvast
 11. Dank je! Dat denk ik ook. Ben eigenlijk wel benieuwd of mensen het inderdaad zouden zien of niet. Bv in de sauna. Jammer dat je dat niet echt kunt achterhalen
 12. Alweer 8 weken! Nog steeds erg blij mee! En ook heel blij dat ik voor hydrogel heb gekozen, want het ziet er gewoon prima uit. Inmiddels kan ik eigenlijk alles weer doen en ben ik het sporten weer aan het opbouwen.
 13. Ik heb ook hydrogel. Dr. Nio zegt dat hydrogel nooit vervangen hoeven te worden, tenzij ze natuurlijk kapot zijn gegaan. En het is inderdaad zo dat röntgenstralen door de hydrogel heen kunnen. Vind het zelf wel een vervelend idee dat je misschien minder snel iets voelt in je borst door de prothese. Maar ik vraag me dat ook altijd af bij gewoon natuurlijke grote borsten.