Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

ellen001

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  222
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

41 Excellent

Recente profielbezoeken

2352 profielweergaven
 1. Ik zal je toevoegen. Wat zijn je twijfels?
 2. Ervaringen en foto’s Dr. Nio!

  Ik heb dus geen lift gehad. Was niet nodig. Maar kijk maar in mijn album
 3. Monobloc hydrogel

  Dat is ook apart . Waar zou dat aan liggen? Weet je, ook bij siliconen heb je er kans op. Er zit nou eenmaal een prothese in je borst. Voor mij weegt het niet op tegen de veiligheid van hydrogel. Een kennis van mij heeft haar siliconen nu al jaren en begint te twijfelen aan haar gezondheid. Zo erg dat ze er bang van wordt. Dat is precies wat ik wil voorkomen. Want wat doe je dan? Siliconen verwijderen met het risico dat je gezondheidsklachten er toch niks mee te maken hebben of altijd die gedachten in je hoofd houden...
 4. Monobloc hydrogel

  Wat bedoel je? De rimpels? Dat zie je niet hoor. Het is alleen te voelen
 5. Dank je wel! Ik zal je even toevoegen, ik heb 1 (vreselijke) voor foto
 6. Monobloc hydrogel

  Hi, ik heb ook hydrogel. Ik heb bewust voor meer ccs gekozen omdat ik wist dat het kleiner uit zou vallen. Ze zijn nu niet mega groot, maar een goed formaat. Maar ik moet ook zeggen dat ik vooral de vorm van borsten mooi vind en niet zo zeer hoe groot ze zijn. Ik wil er gewoon zeker van zijn als ik mijn kleding uit trek. Zou je de voordelen van hydrogel nu niet meer belangrijker vinden ten opzichte van siliconen? Ik zou persoonlijk nog steeds niet snel voor siliconen kiezen. Het enige wat ik wel jammer vind is dat je de prothesen aan de onderkant wel echt kunt voelen in de vorm van rimpels. Ik denk dat dat bij siliconen minder is. Of het ligt aan mijn huid ofzo. Gelukkig is het echt alleen de onderkant. Kun je niet voor een grotere maat hydrogel kiezen?
 7. Dank je wel! Ga je ook naar Nio? Ik zal je toevoegen!
 8. Hi, bedankt voor het compliment! Ze zien er zeker heel natuurlijk uit. Echt fijn. Ik heb 440 cc hydrogel
 9. Als je via de parkkliniek zelf bent gegaan, vrees ik dat je niks aan die kosten kan doen. Daarom probeerde ik je erop te attenderen voordat je op consult ging. Via het ziekenhuis betaal je inderdaad 3100 voor siliconen en 3500 voor hydrogel.
 10. Geen zorgen maken hoor! Ik heb ook dual plane. Het enige wat nu nog gek is, na ruim 3 maanden, zijn echte borstspier oefeningen. Met al het andere merk ik niet eens dat ik een borstvergroting heb gehad. En met raar bedoel ik dat je voelt dat je spier anders zit nu. Dus het doet geen pijn ofzo
 11. Via het ziekenhuis gelden lagere tarieven. Je kan alleen met een verwijzing van de huisarts in het ziekenhuis terecht. Maar ik werd vervolgens wel in de parkkliniek geopereerd. Dus alleen het consult vindt plaats in het ziekenhuis. Een bv via de kliniek is bijna 1000 euro duurder.
 12. Ik ben ook door hem geopereerd. Helemaal prima! Wist je dat als je via het ziekenhuis naar dr Nio gaat, dat je dat veel geld bespaard?
 13. Wat een leuk verslag! Heel herkenbaar allemaal! Fijn dat je je alweer goed voelt. Is de pijn een beetje te doen? Slapen zal even bikkelen worden de komende dagen. Maar ik mocht van Nio al na een week op mijn zij slapen. Dus dat zal waarschijnlijk je vooruitzicht zijn. Ben benieuwd naar je resultaat! Sterkte de komende dagen!
 14. Klinkt goed zeg! Die littekens komen inderdaad wel goed. Heeft echt tijd nodig. Fijn die sportbh. Ik sport weer best veel, maar springen vind ik nog niet echt prettig. Ben vooral bang dat het niet goed is zo hard heen en weer gaan met die borsten.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×