Spring naar bijdragen
Borsten Forum

ellen001

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  225
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

42 Excellent

Recente profielbezoeken

2534 profielweergaven
 1. ellen001

  Het waren 3 fantastische maanden ;-(

  Zou ik je foto's mogen zien? Ik ben benieuwd hoe jouw bottoming out eruit zag. Mijn linker borst zit ook iets lager. Maar ben er ook achter gekomen dat dit vroeger eigenlijk ook al het geval was. Nooit opgevallen. Klinkt wel heftig hoor die hersteloperatie! Heb je er niet voor hoeven betalen?
 2. Dank je! Ik heb de voor situatie in mijn album staan. Ik had een kleine hangende b cup. Terwijl ik ooit begonnen ben met mooie volle d cup borsten. Maar ja... kinderen hè...
 3. Ja ik! Ik heb sinds oktober hydrogel. Ook omdat ik geen gezondheidsrisico's wil lopen. Mijn borsten zijn prachtig geworden en voelen heel fijn zacht. Bij mij voel je wel wat randjes aan de onderkant en dat is in mijn ogen het nadeel van hydeogel. Daarom worden ze ook vooral dual plane geplaatst. Dan voelt je aan de bovenkant niks. Gelukkig zie je het niet! Maar als ik moet kiezen tussen wat randjes voelen of iets in mijn lijf hebben waar ik mij niet prettig bij voel, dan blijf ik voor hydrogel kiezen. Ik zal je toevoegen aan mijn album!
 4. Ik zal je toevoegen. Wat zijn je twijfels?
 5. ellen001

  Ervaringen en foto’s Dr. Nio!

  Ik heb dus geen lift gehad. Was niet nodig. Maar kijk maar in mijn album
 6. ellen001

  Monobloc hydrogel

  Dat is ook apart . Waar zou dat aan liggen? Weet je, ook bij siliconen heb je er kans op. Er zit nou eenmaal een prothese in je borst. Voor mij weegt het niet op tegen de veiligheid van hydrogel. Een kennis van mij heeft haar siliconen nu al jaren en begint te twijfelen aan haar gezondheid. Zo erg dat ze er bang van wordt. Dat is precies wat ik wil voorkomen. Want wat doe je dan? Siliconen verwijderen met het risico dat je gezondheidsklachten er toch niks mee te maken hebben of altijd die gedachten in je hoofd houden...
 7. ellen001

  Monobloc hydrogel

  Wat bedoel je? De rimpels? Dat zie je niet hoor. Het is alleen te voelen
 8. Dank je wel! Ik zal je even toevoegen, ik heb 1 (vreselijke) voor foto
 9. ellen001

  Monobloc hydrogel

  Hi, ik heb ook hydrogel. Ik heb bewust voor meer ccs gekozen omdat ik wist dat het kleiner uit zou vallen. Ze zijn nu niet mega groot, maar een goed formaat. Maar ik moet ook zeggen dat ik vooral de vorm van borsten mooi vind en niet zo zeer hoe groot ze zijn. Ik wil er gewoon zeker van zijn als ik mijn kleding uit trek. Zou je de voordelen van hydrogel nu niet meer belangrijker vinden ten opzichte van siliconen? Ik zou persoonlijk nog steeds niet snel voor siliconen kiezen. Het enige wat ik wel jammer vind is dat je de prothesen aan de onderkant wel echt kunt voelen in de vorm van rimpels. Ik denk dat dat bij siliconen minder is. Of het ligt aan mijn huid ofzo. Gelukkig is het echt alleen de onderkant. Kun je niet voor een grotere maat hydrogel kiezen?
 10. Dank je wel! Ga je ook naar Nio? Ik zal je toevoegen!
 11. Hi, bedankt voor het compliment! Ze zien er zeker heel natuurlijk uit. Echt fijn. Ik heb 440 cc hydrogel
 12. Als je via de parkkliniek zelf bent gegaan, vrees ik dat je niks aan die kosten kan doen. Daarom probeerde ik je erop te attenderen voordat je op consult ging. Via het ziekenhuis betaal je inderdaad 3100 voor siliconen en 3500 voor hydrogel.
 13. Geen zorgen maken hoor! Ik heb ook dual plane. Het enige wat nu nog gek is, na ruim 3 maanden, zijn echte borstspier oefeningen. Met al het andere merk ik niet eens dat ik een borstvergroting heb gehad. En met raar bedoel ik dat je voelt dat je spier anders zit nu. Dus het doet geen pijn ofzo
 14. Via het ziekenhuis gelden lagere tarieven. Je kan alleen met een verwijzing van de huisarts in het ziekenhuis terecht. Maar ik werd vervolgens wel in de parkkliniek geopereerd. Dus alleen het consult vindt plaats in het ziekenhuis. Een bv via de kliniek is bijna 1000 euro duurder.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×