Jump to content

lauraa

Gold Member
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About lauraa

 • Birthday 01/01/1989

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Boobies !! :)

Recent Profile Visitors

914 profile views
 1. Ik heb woensdag mijn wenkbrauwen en eyeliner onder laten doen. Ik vond het juist helemaal geen pijn doen en ik had van te voren ook geen creme opgesmeerd. Ben er echt super blij mee!
 2. Ja het is inderdaad jammer dat ik weer onder het mes moet maar ik heb het er graag voor over. Zodat ze er straks perfect uit zien.
 3. Hallo Meiden, Ik ben 16 januari geopereerd in het velthuis kliniek in Enschede. Mijn linkerborst stond gelijk al wat lager als de rechter, maar ik had geduld en ik dacht misschien trekt het nog wel bij. Vandaag mijn eindcontrole gehad en de chirurg zag dit verschil ook gelijk. En ze vroeg wat ik hiervan vond, ik ben er zelf niet echt blij mee waarop ze gelijk zijn dan gaan we het opnieuw opereren en de implantaat hoger zetten. Natuurlijk kosteloos. Dit vind ik nou echt een super kliniek en wat zorgen hun goed voor hun patienten. Ben echt vol lof over de kliniek. In juni wordt ik weer geopeerd
 4. Pff nou lekkere verhalen allemaal dat het zo pijn doet haha. Ik laat mijn wenkbrauwen en lijntje onder de ogen achter elkaar doen.. Hoeveel pijn zal dat dan wel niet zijn hahaha.
 5. Wát fijn dat het zo goed bevalt! Het lijkt mij ook heerlijk zo wakker worden, het scheelt een hele hoop tijd. Ben benieuwd naar fotos. Ik doe je even een pb tje.
 6. Succes morgen !! Ben heel erg benieuwd hoor naar de fotos !!
 7. Nou de afspraak staat vast 15 mei. Wenkbrauwen hairstroke techniek en een lijntje onder mijn ogen. Ben heel erg benieuwd naar jouw fotos Marisjuh als je het hebt. Wat zal het nu sochtens makkelijk zijn. Alleen mascara op en klaar haha. En altijd je wenkbrauwen mooi in model.. Heerlijk
 8. Ik heb nu besloten om het ook te laten doen, ik ga morgen bellen voor een afspraak alleen ik wil het laten doen door freya snijders. Zij werkt bij pure ink in purmerend. Heb mooie fotos gezien op haar facebook.
 9. Ik ben nu ook aan het rondkijken op google. En het ziet er wel super mooi uit met hairstroke techniek.. Heel erg natuurlijk inderdaad. Zou wel graag een foto van jou willen zien als je het hebt, want ik ben nu ook hard aan het twijfelen geslaan om het toch te doen haha.
 10. Oh daar ben ik ook wel benieuwd naar die fotos. Over een maandje laat ik een lijntje onder mijn ogen tatoeren.... Wenkbrauw durf ik gek genoeg nog niet aan.
 11. Pff ik heb het ook. maar dan in de zijkant ! ik moet begin mei komen voor de controle Ben er ook echt niet blij mee.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.