mupke

Members
 • Content Count

  145
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mupke

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi joopie ik heb cereform 540cc heeft 6.0 protectie maar de prothese is wel breder.
 2. Hoi moeder gefeliciteerd met je nieuwe boobies. Ik had ook last van de bh en de band. Ik heb er stukjes scheur linnen tussen gedaan werkte prima en het is maar dun. Ik hoorde van iemand die in het ziekenhuis werkte dat dat prima werkte. Weet niet of je weet wat het is want ik wist het niet haha maar dat is het stof van die oude witte kussen sloppen en die witte lakens ik had een oude sloop aan mijn moeder gevraagd. Bij ging het onder mijn oksels en op de rug door.
 3. Nee het ziet er ook niet mega uit vindt ik maar toen de arts het zei schrok ik ook echt wel..haha ik zei meteen ik wil niet lola ferrari worden. Maar mijn borst omtrek is wel breder dan bij jou dus kunnen er ook grotere prothese in. Ik ben maar heel smal maar tegenover de rest van mijn lichaam is mijn borstkast in omtrek best breed.
 4. Ik heb nu een e cup en sommige bh's een f cup. Maar het ziet veel kleiner uit. Ik had voor de zwangerschappen een d/dd maar die zagen veel groter eruit.
 5. Ik heb ook 540 cc en hoe ik het begrepen heb,hoe meer vulling hoe mooier het resultaat.en ja ik heb duel plane .
 6. Dank je jocy. Omdat ik nog zoveel volume had wilde ze bij die andere kliniek alleen een borstlift doen van mijn eigen borstweefsel. Dus zonder vulling...ben blij dat ik het nu zo heb gedaan. Maar nu heb je dus op de foto kunnen zien dat het wel kan en ik hoop dat het je twijfel een beetje minder maakt, maar ik snap het wel ik heb ook getwijfeld hoor ofikeer wel goed aan deed maar denk dat we dat allemaal hebben.
 7. Hoi ook ik had hangborsten theezakjes of hoe je ze ook mag noemen...ik heb een13 mei een bv gehad. Bij een andere kliniek zeiden ze dat ik geen bv kon ivm de hang, maar ik wilde geen lift. Ben toen bij dr van onselen geweest en hij zei dat het helemaal geen probleem was. Ik heb anathomische prothese 540cc duel plan geplaatst en ben over gelukkig nu met mijn borsten. Heb ook erg getwijfeld of ze niet te groot werden en wilde ook dat het natuurlijk uitzag en niet twee van die koplampen op mijn lichaam. Ik ben 1.74 en weeg 58 kg. Had eerst een 80 c in de bh. Kijk anders maar eens bij mijn foto ben benieuwd wat jullie ervan vinden er staan voor en na foto's. O en ik wilde ook graag dat het aan de bovenkant weer voller werd. Xx mupke
 8. Hey rosanne leuk om te lezen dat het goed met je gaat. En leuk een zoontje. Wat had je eerst jongens meisjes??? Je kunt nu weer gaan aftellen je bent alweer over de helft... nog een hele fijne zwangerschap en daarna op naar je nieuwe borsten. Xx mupke
 9. Gelukkig zijn jullie er samen uit kunnen komen...heel veel plezier met het aftellen naar je nieuwe boobies..Xx mupke
 10. Poeh wat een verhaal....moet zeggen ben ook bij accz geweest bij dr van onselen en heb er een hele goede ervaring mee ben echt super tevreden. Maar wat jou verhaal betreft dat slaat echt alles. Maar je krijgt na de bv een protest paspoort en daar staat ook op hoeveel cc en wat voor prothese erin zit. Dus volgens mij kunnen ze daar niet zomaar iets in doen. Ik hoop dat je morgen een fijn gesprek hebt en er dan toch met een goed gevoel naar uit kan kijken. Heel veel succes morgen.
 11. Hoi welkom op het forum ik ben ook bij accz geweest en ze doen de bv alleen in duitsland ja... ze hebben mij er super geholpen terwijl het echt wel een stuk rijden voor me was, maar het was het me dubbel en dwars waard. Xx mupke
 12. hoi ik heb alleen een bv gedaan. ik wilde geen lift. in belgie wilde ze een lift bij me doen maar dat wilde ik niet ivm de lidtekens. ben nu bij dr van onselen geweest en super tevreden. ben 13 mei geholpen. je kan bij mijn voor en na foto's kijken.. en heb er echt geen spijt van.
 13. hoi ik heb 540cc gekregen was eerst ook bang dat het teveel zou zijn maar ben nu helemaal happy en blij dat ik naar het advies van de pc heb geluisterd en voor de 540cc ben gegaan ipv. 480cc. ik heb ze dual plane geplaatst en anatomische.
 14. Hey meid als het goed is gaat het morgen of zaterdag de betere kant op. Is inderdaad vervelend als je niks kunt. Bij mij stond ik zaterdags op en toen dacht ik hey het is net als het weer dat slaat ook van vandaag op morgen zo om. Bij was dat zo met het gevoel dat ik niks kon en van de pijn. Straks ben je super trots op je nieuwe vriendinnen.