sam(L)

Members
 • Content Count

  95
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About sam(L)

 • Birthday 10/28/1992

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  limburg

Recent Profile Visitors

2,188 profile views
 1. hey meis, wat superrr voor je dat het bijna zo er is! Ik bn heel erg blij dat ik het gedaan heb. Dat zal jij zeker ook zijn. heel veel suc6 xx sam
 2. pfff ik hoop maar dat het terug komt. heb wel vaker als ik op die zei lig dat ik steekjes heb. xx
 3. er hoeft niet meer gestemt te worden. dat was schijnbaar niet de punten telling. ik kwam er vandaag achter dat ik in de FHM500 sta. een hele pagina voor mij, hihi. ik heb de 15de plek gehaald. yeahhhhh!!! xx (bedankt voor de mensen die toch een like hebben gegeven)
 4. hallo allemaal, Ik doe mee aan FHM500 mooiste vrouwen. Bekendste duo fotograven Hans Toonen en Hans Wientjens hebben mij hiervoor op gegeven. Ik sta nu op plaats 15, geen idee hoe ik zo hoog kom. Het zou fijn zijn als jullie me een LIKE willen geven. Dat gaat alleen als je facebook of twitter hebt. link: http://www.fhm500.nl/Vrouwen/13509/Samantha-Zwakhalen.aspx (je kunt een LIKE geven door op LIKE te klikken onder de foto's bij het Facebook logo.) Alvast superrrr bedankt. Dikke kus sam.
 5. weet je ook ongeveer hoelang? maakt me best wel bang dat ik niks voel. xx
 6. hallows, vandaag zijn me hechtingen eruit gehaald.. ging allemaal snel en heb het amper gevoeld. nu ben ik een ding vergeten te vragen. ik heb nog steeds geen gevoel in me tepel. hoelang kan het duren eerder dat terug is? kus sam.
 7. als het goed is heb je je nieuwe boobies. een goed herstel wens ik je alvast toe. xx sam.
 8. ik heb gewoon dezelfde garanties als de belgen zelf. daar teken je ook voor. dus ze kunnen er weinig aan doen, dan je helpen. ik heb ook nog geen vervelende dingen daarover gelezen hier. zal je eens moeten vragen ergens. xx sam.
 9. hallows, zo'n gevoel had ik ook al. dan moet ik nog een weekje wachten. hihi. xx sam.
 10. is in belgie. nog geen 40 min rijden, het licht in genk. dat het zo goedkoop is heeft te maken met dat belgie hele andere toeslagen heeft als nederland. ik ben geholpen door dr linda visser in nederland kost zij bijna de helft duurder. terwijl het dezelfde pc is met dezelfde inplantaten en geranties in genk. xx sam.
 11. ik heb niks te klagen over het wellnesskliniek. het is er heel erg mooi. ben door dr linda visser geopereerd. ik heb 1999 betaalt. als je nog iets wilt weten hoor ik het wel. xx sam
 12. sam(L)

  help!

  wat vervelend dat je zo ziek bent geweest van de narcose. heb ik ook heel erg last van gehad. raar dat je zo lang hebt moeten wachten. je was toch naar mij aan de beurd en ik was iets voor 10 terug op de kamer. hoop dat jeje al wat beter voelt. heel veel beterschap. dikke kus sam,