pikachu

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About pikachu

 • Birthday 01/10/1979

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1,305 profile views
 1. wat fijn dat het allemaal zo snel kan! Maar balen zeg dat je weer onder het mes moet!! Maargoed, het is voor een goed doel moet je maar denken. Heel veel succes alvast!
 2. mijn kids zijn 4 en bijna 2. De jongste liet ik via een stoel of trap in het kinderzitje klimmen, dat ging best met wat sturing. Het eruit halen deed ik na 10 dagen wel, dat kon niet anders. Bovenarmen strak langs je lichaam houden en tillen met je onderarmen met veel beleid, beetje behelpen maar hier gaat het prima. Als je een jaartje kunt wachten, is dat natuurlijk wel handiger, en het is uiteraard beter als je helemaal niet tilt maar ja..ik kon dus niet wachten :)
 3. heb ik ook gehad, ik dacht dat het dat borrelen waar ze over waarschuwden alleen hoorde ik het niet maar het voelde wel zo. Alsof er een paar mieren onder je tiet vandaan lopen, zoiets Ik had het de ene week in de ene borst en de andere week de ander. Het duurde ook niet lang dat gevoel, maar af en toe had ik zoiets van huhh wat is dit dan
 4. gefeliciteerd met je nieuwe aanwinsten!!!! Mooie middenweg toch. 450 cc...hoop dat het helemaal naar je zin zal zijn!
 5. hoi! ik twijfelde tussen 290 en 320, op advies van de consulente voor 320 gegaan met lichte angst dat ik ze toch te groot zou gaan vinden. Maar ze zijn echt niet te groot en ben nu achteraf zoooo blij dat ik de 320 heb gedaan! Het verschil was een halve cm in projectie, bijna niks dus en het formaat went echt snel! Als ik nu opnieuw zou mogen kiezen zou ik zelfs 380 nemen denk ik haha. Succes meid, en ik had hier op het forum gelezen dat als je twijfelt dat je de grootste moest nemen en ik ben het daar helemaal mee eens!
 6. ik ben dag 8 weer gaan autorijden. Hier was het advies te wachten tot de hechtingen eruit zijn en tot 6 weken onderhands sturen. Maar omdat ik totaal geen druk op mijn hechtingen voel heb ik d e gok genomen. Het ging goed, idd in zijn achteruit zetten was wat moeilijk maar verder ging het super. Anders had ik 3 kwartier moeten lopen naar mijn werk, dat zag ik helemaal niet zitten.
 7. Hoi, Ik mag na 6 weken alles weer doen. Ik doe aan fitness en spinning en ik had ergens gelezen dat je geen borstpieren meer mocht trainen na een dual plane, maar volgens de pc is dat echt onzin. Gewoon luisteren naar je lichaam en zorgen dat je niks forceert was zijn advies.
 8. haha lekker duf...ik snap nog niet heelmaal hoe het werkt! ik had 2x dezelfde informatie in mijn tekst gezet...ik dacht ik haal het weg maar nu staat ie er dus 2x
 9. Hoi het is echt bij iedereen anders, ligt aan je omvang en de stand van je borsten. ik had 80A en heb nu 320cc Cereform small heigt, medium profile gekregen en als het goed is kom ik uit op een grote B/kleine C. (ik had gezegd een b te willen) Eerst was ik bang dat ik het te groot zou vinden, maar nu een week verder ben ik al helemaal gewend aan het formaat Ik heb vertrouwd op de arts, hij wist wat ik wilde dus dan ging ik er van uit dat hij wel zou weten wat het mooist zou passen. Uiteindelijk heb ik cereform, small height, medium profile anatomisch gekregen, 320cc zou het zijn maar op het paspoort staat 315. (moet nog navragen waarom)
 10. hihi fijn dames, zitten we allemaal in hetzelfde schuitje. Voelt toch wat prettiger Laten we maar met zijn allen duimen dat ze snel gaan zakken! Vertrouwen hebben, zo te horen is het heel normaal! De meeste foto;s die ik zie zijn ook vanaf 4 of 7 weken po..dat zal al heel anders zijn dan de eerste week po. Ik begin er nu echt naar durven kijken, dat durfde ik de eerste dagen bijna niet. Vind het nog wel heel eng met douchen als de bh uit is en vanmiddag heb ik de bh en de band in de wasmachine en de droger gehad en toen waren ze ruim een uur af. Heb net groene thee in huis laten halen...1 kop op, straks nog maar een lekker koppie. Ik weeg 3 kilo zwaarder dan voor de operatie waarvan 640 gram prothese haha
 11. ja ik hou ook vocht vast in mijn handen enzo, en mijn buik lijkt idd ook dikker!! dat zal wel wegtrekken als ik weer wat meer in beweging kom, komt vast uiteindelijk allemaal goed hihi maar die rottige onzekerheid voor nu is echt 10x niks
 12. Hoi, ben erg benieuwd wat ze er dinsdag van zeggen! Ik ben maandag geopereerd en heb denk ik hetzelfde als jij. Bovenop mijn borst zit een zwelling, aan 1 kant. De andere borst vind ik veel mooier. Maar ik denk dat het wel wegtrekt al ben ik er nu ook wel erg onzeker over hoor!! De borst waar de zwelling zit is ook strammer en pijnlijker dan de andere borst, heb jij dat ook? Ik moet de 22e mijn hechtingen laten verwijderen.
 13. volgens mij deed ik wat verkeerd(haha ben nieuw hier dus moet alles nog even uitvogelen) maar mijn reactie staat hieronder als het goed is