Daantje81

Members
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Daantje81

 • Birthday 09/23/1981

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Eindhoven
 • Interests
  Veel leuke dingen doen met mijn man en dochter!

Recent Profile Visitors

1,634 profile views
 1. Vandaag gebeld met de consulente.... Aangegeven dat ik niet veel bolling heb....en dat mijn rechterborst wat kleiner was dan de linker. Ze heeft mijn verhaal aangehoord en aangegeven wat te doen... Ik moet in januari op controle komen....en omdat mijn linkerborst nog wat harder is en ook nog wat gevoeliger is is het miss verstandiger om even die 3 maanden af te wachten en dan te kijken of het nog steeds zo is. Qua bolling....kon ze vanaf de tel niet beoordelen....er worden na die 3 maanden foto's gemaakt en dan worden de voor en na foto's bekeken en dan kan ik ook aangeven wat mijn visie erop is. Ik ben gisteren bh's wezen shoppen en kreeg veel complimenten van de verkoopster....had zo'n mooie natuurlijke borsten!!! Miss moet ik het even afwachten en begin januari verder oordelen. Ik ben blij dat ze naar mij geluisterd heeft....en niet meteen alles van tafel heeft gegooid. Ik wacht af tot in januari en dan zien we wel weer. Met shoppen toch tot mijn grote verbazing 2 bh's gescoord....75E en een 70F!!!!!!!!!!!!!!! Pfffff en ik d8 elke keer dat ik nooit groter zou hebben dan een d'tje hahaha Al ligt het natuurlijk wel aan de soort bh en het model.
 2. heej meis! ben ook heel benieuwd alleen ik denk dat ik maandag nog niet veel zeg en eerst een afspraak plan....vind het face to face prettiger en eerlijker. De consulente zal het wel vragen dus helemaal niks zeggen kan ook niet maar de verdere toelichting geef ik daarna wel. Maar goed als er naar mij geluisterd wordt ben ik al heel blij.....al lost het natuurlijk niks op maar goed....dat zien we dan wel weer. Ik heb even naar je foto's gekeken.....ze lijken heel veel op die van mij!! Ze zijn idd wat meer gaan hangen....
 3. Oke....ja miss dat je wat bij moet betalen? Ik ga maandag even bellen....vind het heel moeilijk om het goed aan te geven. Ben ook bang dat ze het onzin vinden en dat ik dan nog geen stap verder ben. En ik denk ook dat ze wel steeds meer gaan hangen na verloop van tijd.
 4. Oude protheses? Die snap ik ff niet Haha. Ja ik ga het iig wel aangeven hoor. Bij wie ben jij geopereerd? Stoor jij je dr erg aan?
 5. Vandaag gebeld naar de consulente...helaas was ze niet aanwezig vandaag. Maandag weer. @doperwt....heb jij dat ook aangegeven bij je pc? En wat zeiden ze daarop?
 6. Bij de velthuiskliniek werken ze met beide maar mijn pc heeft het alleen over anatomische gehad en deze geadviseerd....ik heb wel aangegeven dat ik die bolling wilde. Dus ben wel benieuwd als ik morgen bel en het voor ga leggen. Een kennis van een vriendin van mij heeft het ook daar laten doen, ze kreeg precies te horen wat voor resultaat ze kreeg met beide protheses. Ook vertelde ze haar dat ze 2 soorten ronde hadden, 1 en 2. Daar was ook verschil in......daar heb ik geen advies in gekregen.
 7. Morgen ga ik bellen voor een afspraak....heb 4 januari controle maar tot dan ga ik niet wachten! Ik leg het voor en dan zal ik wel zien wat ze erop zeggen....miss dat ik ook aan een andere pc zijn opinie kan checken....of zou dat weinig zin hebben?
 8. tjah zoveel adviezen.....maar mijn pc heeft het niet over ronde gehad....pffff weet het ff niet meer!
 9. Even een vraagje dames! Is het zo dat een pc eerder ronde dan anatomische protheses adviseert voor slappe hangende borsten? Ik sprak namelijk wat dames die ook een BV hebben gehad na een zwangerschap en die pc's van hun adviseerde eerder ronde dan anatomische.....daar heeft mijn pc het niet eens over gehad!!! Hmmm die bolling die ik dus wilde, en nu niet naar mijn zin heb, had dus wel gekunt? Advies!!!!
 10. Dus vandaag krijg je het uiteindelijke besluit te horen? Succes!!! Dan horen we straks wel van je!
 11. Heej meisie, Heb je verhaal gelezen....en wil je heel veel succes wensen vandaag!!! Komt allemaal goed meid! Ik ga je topic volgen! Liefs Daantje
 12. @coco....Dank je! @Mii18.....nee miss niet maar dat zeiden ze ook van 295 en 330...zo blijf je natuurlijk aan de gang. Die 45 meer klinkt toch beter! haha @marisjuh...je hebt gelijk! Soms moeten we idd niet zeuren en tevreden zijn....maar als ik ooit ga wisselen dan ga ik idd voor een extra maatje hahaha @dalin-kids.....ben idd ook heel benieuwd! Denk niet dat hij veel zegt hoor. Ik denk ook niet dat een kliniek snel iets doet hieraan! Of zijn er meiden hier met ervaringen dat een kliniek hier wel iets aan doet!