Janine

Members
 • Content Count

  459
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Janine

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Op dit moment...borsten borsten borsten, hahaha.
  Verder mijn vriend en kindjes, mijn werk.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hallo, Ik heb ook 'last' van plooien. Als ik rechtsta zie je het bijna niet, maar als ik buk....overal plooien. Om die reden draag ik ook een stevige bikini naar het zwembad, anders kan iedereen het zien naar mijn idee. Maar ondanks dat...ik ben nog steeds onwijs blij met mijn boobies :-) Liefs Janine
 2. Haha jij laat er ook geen gras over groeien! Ik had zelfs consult en operatie op 1 dag!! Beste beslissing ooit! Ben erg blij met mijn boobies!
 3. Ja ik ben bij Plovier geweest. Ben ook afgegaan op alle positieve verhalen. Ben erg tevreden over hoe ik geholpen ben, en natuurlijk met het resultaat!!!!
 4. He Aardbei, Ik was benieuwd hoe jouw consult is gegaan? Hopelijk heb je een goede oplossing gekregen? Lfs Janine.
 5. He Schattie, Eh..waarom is dual plane geen optie? Het hangt heel erg van je weefsel af of jij ze voor de spier kan nemen. Op zich is dat wel het mooiste (voor de spier) in mijn ogen. Lfs Janine.
 6. Hallo, Wat fijn dat je chirurg het zonder problemen voor je wil oplossen! Ik duim voor je dat het resultaat naar wens zal zijn. Ik heb 1 okt vorig jaar mijn BV gehad bij Plovier. (450cc 85% filled) Ben er erg tevreden over, maar helaass heb ik ook rimpels. Aan 1 kant ook in rust stand te zien en vooral voelen (!) zeg maar. Aan de andere alleen bij bukken te zien/ voelen. Ik ben er nog niet uit of ik hier wat mee wil. Het is alleen wel zo dat ik niet topless ga, omdat ik me ervoor schaam. Wil wel een iets meer bedekkende bikini zodat het niet gezien kan worden. Liefs Janine.
 7. Ik heb licht werk, ik had dus ruim voldoende aan twee weken vrij. Wel was het fijn dan mijn vriend de eerste week vrij was, want ik heb twee kleine kindjes.
 8. Gelukkig goed nieuws voor ALLE Nederlandse dames!!!! Hoe zit het in Belgie??? Hopelijk daar ook snel goed nieuws!
 9. Een paar druppels bloed is niet erg hoor. Dat is schoon. Als het pijnlijk en warm aanvoelt, en een viezige afscheiding, dan zou ik me zorgen gaan maken. Ik had ook 1 mini gaatje, rond de 3 weken po ontstaan. Zat nog een klein stukje hechtdraad wat irriteerde omdat het niet goed wilde oplossen. Goed schoonhouden, spoelen tijdens het douchen, verder afblijven, en dan gaat het vanzelf dicht. Je kunt de foto's ook even mailen naar de be-clinic voor advies! Heb ik toen ook gedaan.
 10. He meis! Ik ben ruim 3 maand po! Ik ben zeer tevreden. Ik heb wel 85% gevulde gel siliconenen. Denk dat dat nog iets soepeler is dan 100% gevuld! Ik heb er specifiek naar gevraagd! Vind ze erg zacht, kan ze helemaal inknijpen ook. Ze zijn idd iets steviger dan voor de operatie, maar dat vind ik juist veel mooier dan een slappe hap! Mijn vriend zegt dat ze niet van echt te onderscheiden zijn! Succes!
 11. Ik heb dual plane! Ik kan na zes weken verplichte rust alles weer hoor. Merk geen enkel verschil in voor en na de operatie. Kan alles tillen enzovoort. In het begin voelde dat nog wel gek/ onwennig. Maar het voelt nu helemaal normaal. Bovendien zijn ze qua vorm erg natuurlijk geworden, mooi 'glijbaantje!'. Ben super blij met mijn keus, en zou er de volgende keer weer voor kiezen als ik moet wisselen. Ik was eerst bang dat ze niet zo beweeglijk zouden zijn, maar dat is niet zo. Ze zijn zeer soepel en zacht geworden. Ben nu ruim 3 maand po.
 12. Hai! Gefeliciteerd met je 18 weken PO! Jammer van die draadjes...Het ene lichaam lost ze gewoon op zoals het hoort. Helaas treed er soms een afstotingsreactie op. Een kennis van mij kan er ook niet tegen, bij haar lossen ze niet goed op, gaat het ontsteken. (hechtingen na keizersnee) Maar gaat uiteindelijk vast helemaal mooi dicht!! Lfs
 13. Hai Jaidy, Ik ben het wel met piepke eens. Dit gaat niet meer mega veranderen na het indalen. Laagstaande tepels- blijven laagstaande tepels. Er zijn hier wel meer meiden die dit ook hebben. Liefs Janine.