Maartje:)

Members
 • Content Count

  92
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Maartje:)

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vandaag de betty bal binnen gekregen. Wat snel! Heb m net even uitgeprobeerd, maar passen er bij jullie 2 bh's in? Heb het idee dat het wel krap word. Heb D bh's, en de bal is van maat a t/m d. En dat binnen stuk, waar je de bandjes in doet die drukt op het rug stuk vd bh? Wat is jullie ervaring? Ben benieuwd!
 2. @ miss duck: Kan jou foto's niet bekijken. @ boob?haha: Heb vd week toch een bikini bij nelly besteld. Hoop dat ie past. En anders retour. Ja heerlijk om nergens aan te denken in een nieuwe opgevulde bikini. Dank je, jij ook alvast voor in mei een fijne vakantie! Liefs
 3. @ schorpioen87: Oh lekker wij dachten ook aan Egypte maar toch voor Cran canaria gekozen. Alvast veel plezier! @ kiki: ben op die site aan het kijken, staan erg leuke dingen op. Maar weet jij hoe de maten ongeveer vallen? Ik heb maat 38, en van bh 75c/75d. Alvast bedankt!
 4. Ik ga naar cran canaria en jij? Heerlijk even er tussenuit. Heb nl in de zomervakantie mijn operatie gepland dus echt vakantie heb ik niet gehad. Klinkt verwend en ik weet waar ik het voor gedaan heb maar kijk er nu wel enorm naar uit.
 5. Heb m besteld! Bedankt voor de tip!
 6. Ik ga over 3 weken op vakantie en ben opzoek naar een nieuwe bikini, aangezien de oude bikini's niet meer passen. Wat is jullie ervaring met verschillende modellen bikini's en druppelvormige protheses? Welke model is wel mooi en welke niet? Ik zou graag een keer een strapless willen:D. Dit heb ik voor de operatie nooit aangekund. Tips zijn welkom! Weet dat het nu ook niet echt de tijd is om een bikini te kopen :S. Liefs Maartje
 7. Ah bedankt meiden! Dan ga ik m ook aanschaffen! Koop nu idd ook duurdere bh's als voorheen. Zonde als die lelijk worden.
 8. Werkt dit heel anders als een wasnetje?
 9. Tijdens mijn consult werd ook 240cc aangeraden door de pc. Hier twijfelde ik ook over. Wilde niet dat het te klein of juist te groot was na de ok. Op de ochtend van de ok, vroeg ik aan de pc als het groter kan en als het mooi staat wil ik dat! Toen is het uiteindelijk 270cc geworden en hier ben ik heel blij mee. Je went ook snel aan het aantal cc's. Denk er goed over na, maak duidelijk wat je wil. De pc heeft hier veel ervaring mee. Ik ben van een 75a naar een 75c/75d gegaan. Maar dit pakt bij iedereen anders uit. Succes met je beslissing!
 10. Fijn om te lezen dat het zo goed gaat. Volgende week voel je je alweer heel anders als vandaag! Zo'n goed gevoel, herken je verhaal. Lekker ff ontspannen vanavond, is ook belangrijk om af en toe de deur uit te gaan. Dr.Luijendijk is een kei in kleine littekens . Dat viel mij na mijn ok ook op. Fijn weekend! Liefs Maartje
 11. Fijn om te horen dat je tevreden bent! Ja de pijn, ik vond vooral het opstaan erg en dat ik zo afhankelijk ben. Niet lekker slapen enzo. Maar meid, elke dag merk je dat het beter gaat en op een dag merk je dat het opstaan ook makkelijker gaat. Idd we weten waar we het voor doen!! Met mij gaat het goed, as dinsdag is het alweer 11 weken geleden. Ben vlak na de ok wel moe geweest en soms nog last. De laatste 2 weken met slapen bijvoorbeeld. Maar ben super tevreden met het resultaat. Ik vind dr.Luijendijk ook een prettige arts. 28 nov heb ik de eindcontrole, ben benieuwd! Veel succes met herstellen en wat zal het douchen lekker zijn!