Piepke

Members
 • Content Count

  2,541
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

2 Followers

About Piepke

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  NL
 • Interests
  Boobs, shoes, bags & fun.
  Kids, animals & my Love <3

Recent Profile Visitors

25,412 profile views
 1. Oud bloed zou ik laten zitten idd.. is toch opgedroogd en doet verder niets. Maarre, ik las een eerdere opmerking van je waar ik nog op terug wilde komen Hoe laat moest je aanwezig zijn, en hoe laat werd dat andere meisje verwacht wat ongeveer tegelijk aankwam op de recovery? 7.15 en 17.30 uur schreef je.. kloppen die tijden? of moet 17.30 uur 7.30 zijn?
 2. Sluit ik me volledig bij aan. De vraag is dus : Is het verstandig om groter/zwaarder te gaan kwa implantaat? Ik denk van niet. Maargoed, daar kan de chirurg veel beter en uitgebreider in adviseren. Hopelijk krijg je een acceptabele oplossing, en schepen ze je niet af met een of ander smoesje. Ze had je destijds al eerlijk moeten vertellen wat er aan de hand was. Stel nou dat ze niet wisten dat je door dr Visser was geopereerd, en je zou dán voor een zogenaamde "second opinion" komen, dan heb je kans dat ze eerlijk vertellen wat er scheelt. Ik ben misschien te sceptisch of te negatief, maar dat komt door je verhaal over je eerdere bezoekje aan dr L Visser en dat ze dan reageert alsof ze het bijzonder apart vind wat en aan de hand is, en je daarmee laat vertrekken Dit kan al in de eerste week gebeuren idd En je logica over de littekens klopt wel Je littekens zaten goed, maar doordat je implantaten er achter/onder door schoven, is en meer druk en spanning op komen te staan.
 3. Ik heb ze dual plane, en ik heb een zootje kids Tillen is de eerste weken éigenlijk geen optie. Het gaat wel.. zeker na 7-10 dagen, maar het is gewoon niet bevorderlijk voor je genezing ( en om overmatig kapsel te voorkomen is feitelijk 4-6 weken rust aan te raden). Ik weet niet hoe jong de allerkleinste is, maar dingen zoals in en uit bedje tillen zijn best moeilijk (evenals in en uit de autostoel). Werken na 3 weken kan, maar dat ligt ook aan je beroep uiteraard. Als je geen zware dingen of mensen hoeft te tillen en sjouwen ... ( ps; ik heb je topic eventjes naar een andere rubriek verplaatst)
 4. Ik vind het ook heel mooi!! Dat het bij anderen wat hoger zit is misschien ook wel enigszins logisch hè. Als de chirurg je liever een borstlift had gegeven, dan neem ik aan dat jouw natuurlijke borsten al wat lager hingen dan de dames die zich zonder een borstlift hier hebben laten opereren. Ik vind een lift in jouw situatie geen noodzaak, persoonlijk vind ik het er heel mooi uitzien. Maar als je zelf een compleet ander resultaat had verwacht ... dan kan ik me voorstellen dat je nu twijfels krijgt. Maargoed nogmaals: mooi mooi mooi ( ohja.. ik heb je topicje ven verplaatst naar een andere rubriek )
 5. Hoi hoi, Welkom op het forum. Als je 3 juni een afspraak hebt met de chirurg, dan zou ik daarna pas gaan nadenken over het resultaat. Wat Diana zegt, dat is mooi meegenomen, maar de chirurg bepaald uiteindelijk wat er past dus de hoeveelheid cc's die je dan te horen krijgt zijn een stukje definitiever zeg maar Veel lees en forumplezier, en bij overige vragen : (ohja.. en ik heb je topicje even naar een andere rubriek verplaatst.. )
 6. Als het kriebelt... moet je krabben hè Dat wordt baby's krijgen ....
 7. Hoi hoi, Welkom op het forum Ik denk dat je daarna makkelijk in een c-cup bh past... Silciconeborsten ogen echter wel kleiner dan natuurlijke borsten. Dus als je kwa afmeting en volume een c cup wil zoals natuurlijke borsten, dan zou je om eend cup moeten vragen ( pfftt... om het makkelijk te maken haha ) Jammer hè, dat Diana je een hoeveelheid noemt en dat de chirurg je daarna weer wat anders verteld Maarre, die c gaat wel lukken! Succes met aftellen joh!
 8. Hoi hoi, Proficiat met je nieuwe pronte boobies Fijn dat alles goed is gegaan! Geniet van je verplichte rust Goed herstel
 9. Hier hoopt zoonlief later als hij groot is ook een vriendin te krijgen met van die bolle tieten, en niet van die lange die je eerst had hè mam
 10. En hoe heb je het ontdekt? Herkende je het van hier? Of wist je chirurg of huisarts wat het was? :
 11. Hoi Hoi, Welkom op het forum Die grote ruimte tussen je borsten kán aangepast worden hè. Niet iedere pc zal het doen, en vaak doen ze het ook niet uit zichzelf. Klinkt stom dat ze dit niet "uit zichzelf doen" maar de ene pc maakt heel simpel gezegd een sneetje, implantaat erin, en klaar. En andere chirurgen die denken mee, wat ze kunnen doen om een situatie te verbeteren. ALs jij 10cm ruimte tussen je borsten hebt, dan heb je zeker ruimte genoeg om veilig een stuk minder ruimte te 'maken' tussen je boobs. Vraag aan je pc of hij dit van plan is, vraag of hij je situatie gaat verbeteren of enkel opvullen? Het zou hartstikke zonde zijn als je zo een intensieve operatie ondergaat ( lift en vulling) en dan alsnog niet zou hebben wat je mooi vind!! Ik heb je titel meteen maar aangepast en je topic verplaatst naar de operatieverslagen Dan sta je meteen op je plekje, en hoor je er helemaal bij hihi
 12. Jazeker!Ik heb ook getwijfeld.. Althans, ik wist zeker dat ik het wilde toen ik eenmaal een afspraak had gemaakt voor een consult, en toen ik steeds meer meiden sprak die het reeds hadden ondergaan kon ik niet meer wachten!! Maaaaaaar .. ik had wel de twijfel "pff.. is het écht zo erg, wil ik dit echt.. mijn lichaam is gezond!!" enz Maargoed, toen ik eenmaal zover gebrainwashed was door dit forum ( ) toen was ik overtuigd : ook ik heb recht op nieuwe boobs, en ik ga ervoor !
 13. Sticky tape aan je bovenarmen doen Haha nee hoor Mara, zolang je je er nog bewust van bent dat je niet gaat rekken en strekken ( ramen wassen, zwaardere boodschappentassen tillen bijv) dan kom je al een heel eind.
 14. Hoi hoi, 500cc is ook wel een grote prothese natuurlijk, je wil groot... dan krijg je groot Maar hoe het er nu nú uitziet, zo ziet het er over 6 weken niet meer uit. Het staat nu inderdaad strak van het vocht, en de vorm is niet mooi, het lijken idd 2 grote ballen. Dit gaat écht veranderen! Dat er uiteindelijk 2 potloden onder kunnen, dan denk ik niet Althans.... wilde je nog een hangende vorm hebben dan na je operatie? Ik denk, dat je je geen zorgen hoeft te maken uiteindelijk, en dat je het over 6 weken echt heel mooi vind! Ik heb in ál die tijd hier, maar 2x meegemaakt dat iemand echt niet blij was en ze te groot bleef vinden en hiermee terug is gegaan. De anderen honderden zijn uiteindelijk echt zo blij ermee. Ik weet dat het nu haast niet voor te stellen is, maar je gaat er anders tegenaan kijken, ze gaan in positieve zin veranderen en dan denk ik echt dat je meer gerust zal zijn over een paar weekjes! Goed herstel, niet teveel tobben nu want dat heeft op dit moment geen enkele zin.