Ga naar inhoud

Latitude

Leden
  • Aantal items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Latitude

  1. @Sammytjuhwat fijn om te horen ! Neem je paracetamol en de voorgeschreven pijnstillers ? Ben je overdag op of even lekker in bed ? 
    Dinsdag mag ik mij om 07.30u melden 😅. Zo spannend !! Heb je al stiekem kunnen kijken ? 
     

    @Shadowvenlo had idd hele lange wachttijden, Maastricht ook. Maar mijn voorkeur ging sowieso naar Dr. Van Straten. 
    Bij welke arts ben jij op consult geweest ? En welke cup heb je nu ? Moeilijk hè als je twijfelt, ik kon ook geen keuze maken 😂

  2. @SammytjuhOp de dag zelf mag ik nog de keuze maken, óf aan Frans overlaten. 
    Bij de eerste keer passen kwamen we uit op 345cc of 325cc. Maar voor mijn gevoel was het toch niet de juiste keuze en ben daarom nog een keer terug gegaan om te passen. Ik denk dat de twijfel komt omdat ik ook nog bij Bergman op consult ben geweest, en daar adviseerde ze 250cc of 285cc. 
    ohhwww hellup Hahahaha konden we maar even meekijken tijdens het plaatsen. 

  3. @Sammytjuhbehoorlijk zenuwachtig ja ! Na 3  zwangerschappen is er niets over van mijn 70C ( zelfde als 75B) Ik twijfel zo erg omdat ik niet al te groot ben en redelijk smal.  Ben bang dat ze te groot worden. Maar als ik hier bij de foto’s kijk met 325cc vind ik ze wel ontzettend mooi. Bij sommige aan de grote kant maar hun  hebben dan al iets meer van zichzelf. 
    Ben jij 1x gaan passen ? 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.