Jump to content

James1990

Silver Member
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About James1990

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. @boob1234 gelukkig geen spanning. Moet zeggen dat ik ook echt geen last van spanning heb gehad. Fysiek gaat het super goed. Eigenlijk heel weinig last gehad vanaf het begin. Je pijnstilling goed slikken en dan is het echt goed te doen. Het slapen vond ik het vervelendst en nog steeds is dat nog niet helemaal zoals ik graag zou willen. Het voelt allemaal nog wat onwennig.
  2. @Jess*anna is dit bij jou helemaal bijgetrokken? Ik ben ook door Koopmann geholpen en nu 3 weken po. Ook bij mij zit een borst wat hoger dan de ander waardoor er ook wat verschil zit in de hoogte van mijn tepels.
  3. @Frukje thanks ! Helaas geen foto’s gemaakt. Maar zie echt nog geen verschil met 2 weken geleden. Donderdag maar even afwachten. @boob1234 spannend ! Door welke pc word je geopereerd? Ben je gespannen?
  4. Hi meiden, mijn naam is James en ik ben 31 jaar. Op 29 Juni ben ik geopereerd door dr Koopmann bij Bergman Clinics. In Maart heb ik mijn eerste consult gehad en was eigenlijk direct overtuigd dat dit was wat ik al jaren wilde. Ik heb gekozen voor 300cc Mentor proteses high profile - dual plane geplaatst. Ik kom van een kleine A cup. De intentie was een normale vrouwelijke borst en geen dik gevulde BH’s meer om de boel te verdoezelen. Op 29 juni was het zover. Ik mocht me om 10 over 7 melden in Hilversum. Samen met mijn partner had ik een hotel geboekt zodat we de dag toch nog enigsz
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.