Jump to content

Sammytjuh

Silver Member
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Sammytjuh

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Latitude jip, neem beide pijnstillers maximaal. Ze raden aan om dit de eerst 2 a 3 dagen gewoon te doen en erna af te bouwen. Ik heb een nestje gemaakt op de bank haha. Wij hebben een hoekbank dus dat gaat makkelijk. K slaap nog niet boven, onder stoor ik tenminste niemand als ik niet kan slapen haha. Heb vandaag voor het eerst gedouched en goed erna gekeken. Ben nu al tevreden, ondanks dat er veel vocht zit. Bijna niet blauw, alleen een beetje bij mijn decolleté. Dat is wel een fijne tijd half 8. Hik je er niet de hele dag tegen aan en ben je in de middag weer lekker thuis.
 2. @Shadow je kunt beter 1x te veel gaan passen dan dat je twijfelt. Snap je dat je even werd overvallen door het telefoontje, maar als je eenmaal de keuze hebt gemaakt om dit te onder gaan wil je ook zsm geholpen worden.
 3. @Maria1382Ja genieten doe ik nu al zeker hihi. Oh 30 november, dat is het zo. Snap volledig dat je het spannend vind, is ook niet niets. Maar voor mijn gevoel alles al waard hihi
 4. @Latitude alles is goed verlopen. Ik werd om 9u geholpen, om 815 melden. Fijn ontvangen door de verpleging. Gepraat over vanalles, totaal niet zenuwachtig! Werd door de verpleging gecheckt, infuus ingebracht. Toen kwam Frans aftekenen en een praatje maken. Erna de anesthesist, die nam mij mee naar de ok. Eenmaal op het bed nog even gesproken en voordat ik het wist werd ik weer wakker op de kamer. Op de papieren stond dat ik om 1030 terug was op de kamer. Om 11u had ik al een ijsje op, gegeten en aangekleed. Om 1145 mocht ik naar huis. De 1e nacht is goed gegaan, goed g
 5. @Latitude, wat fijn dat die mogelijkheid er is. Keuze maken op de dag zelf. Soms is het gewoon niet mogelijk om 123 een keuze direct te maken. jé wilt natuurlijk wel 100% achter je keuze staan! Of in ieder geval zo dicht mogelijk bij die 100% hihi. Ik snap je twijfel enorm, vooral om dat er verschil in zit bij de cc. Probeer je gevoel te volgen, en anders probeer op de arts te vertrouwen. Ik heb persoonlijk zelf het idee dat Frans echt wel weet wat hij doet en wat mooi is. Ook als ik de resultaten zie van de mensen in mijn omgeving
 6. @Latitude, ik snap je keuze stress wel. Het is en blijft een lastige keuze. Ik heb toen aangegeven bij Frans want ik totaal niet wou. Kreeg toen pasbh aan, zonder dat hij zei hoeveel cc. En meteen had ik zoiets, jaa dit is wat ik wil. Toen bleek het 365 cc te zijn. Ik ben maar 1x gaan pasens, voor mij was dit voldoende. Ik heb nooit grote borsten gehad tijdens mijn zwangerschappen. Ikzelf ben ook niet groot, zelfde als jou 165 cm en 64,5 kilo. Ben je meerdere keren gaan passen? Wanneer moet je dan uiterlijk de keuze doorgeven?
 7. @Latitude al zenuwen? Ja ik was bij het eerste consult van te voren zoo zenuwachtig, maar ik kom binnen en het was net alsof er een soort rust over mij heen ging. Zowel de consultants als de dr. namen de tijd, antwoorden de vragen. Niets was gek. Ik kok van een 75 A cup af. Wat is jou situatie? Waarom twijfel je tussen de 2 cc's?
 8. @Fiertje ik moet zeggen dat ik nog verassende kalm ben. Ben veel dingen op het werk aan het afronden, wat veel werk is. Thuis de nodige voorbereiding treffen. Ik krijg een bv, MemoryGel Xtra High Profile 365 cc. Ik heb ook voor deze kliniek gekozen omdat ik er een heel fijn gevoel had toen ik daar was en vanwege mijn omgeving die een prettige ervaring had. Jij al zenuwachtig? Wat krijg jij?
 9. Hallo, Mijn operatie staat 5 okt gepland bij kliniek Heyendeal :)..
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.