Jump to content

A.v.

Silver Member
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About A.v.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik hoop snel.. binnenin zit echt een draadjes te prikken in men huid wat ik bij de minste beweging voelt.. net of er steeds een naald in mijn huid zit te prikken.. frustrerend 😒
 2. @Von5385Welke kleur hadden de draadjes bij jou?
 3. @best_boobiebedankt voor de info! mijn pc zei ook dat ik pas moest komen indien er zich problemen voor zouden doen. Enkel de draadjes maak ik me nu wat zorgen. zijn oplosbare draadjes normaal niet doorzichtig of huidkleurig ? Doch is het onderhuids gehecht dus lijkt me raar indien de hechtingen alsnog zouden verwijderd moeten worden. Of maakt men het litteken terug (deels) open hiervoor?
 4. @SannnieeeHoe gaat het momenteel met je? Is de stand van je borsten uiteindelijk goed gekomen? Ik ben nu 2 weken po en vind ook dat ze enorm uit elkaar staan. Is dit goed gekomen bij je?
 5. @Diana75deze morgen eindelijk een mailtje ontvangen van de pc. Volgens hem is alles prima en zal links idd wat strakker zitten. Dat geeft volgens hem de druk en pijn. Merk ook dat deze borst nog meer gespannen staat dan de andere borst. Het bijkomende waar ik me dan zorgen om maak. Komen de borsten na een bv nog dichter bij elkaar te staan? Mijn borsten staan te veel naar de buitenzijde en in het midden heb ik echt een landingsbaan.. met een bh of bikini zonder beugels zal ik ze dus nooit wat meer naar het midden krijgen is mijn gedacht.. ze staan weliswaar deels onder de oksel en voel oo
 6. Hallo, even een update. Zonet de pleisters vervangen. Bij de eerste (die wat dikker staat) zag ik op de pleister een beetje wondvocht. Maar op het eerste zicht vind ik de wonde er beter uitzien als ervoor. de andere wonde ziet er goed uit alleen zie ik daar een zwart puntje (gaatje??) , kan dit kwaad? Maak me enorm veel zorgen en kan mijn pc op geen enkele manier bereiken
 7. @Diana75ik heb foto’s gemaild , maar helaas nog geen reactie mogen ontvangen. Zijn privé praktijk is dan ook heel slecht te bereiken. ik draag nu zo’n sport top bh. Uiteindelijk minder steun , maar wel minder pijn op de wonde. Hoeveel tijd moet ik rekenen dat de hechtingen oplossen? de pc zei dat ik enkel op controle moest gaan wanneer het effectief nodig was , aangezien ik 3u van hem af woon. Is het verder wel normaal dat de wonden van de hechtingen zo gevoelig zijn? Vurig rood is het in ieder geval niet en zie ook geen vocht. Morgen ga ik opnieuw controleren en de pleisters vervangen.
 8. @Diana75dat gevoel heb ik dus ook dat de hechting van de linker borst (bovenste foto) dus te strak zit. Maar is het normaal dat het wat dikker staat? dat heeft de rechter borst (onderste foto) dan weer niet en daar heb ik nauwelijks pijn , is hooguit wat gevoelig. heb nu een andere sportbh waarbij de band veel lager zit , dus niet vlak onder de borst en dat geeft al een beter gevoel , maar wanneer ik (zelfs met kleren aan) lichtjes over de hechting streel is het dus wel gevoelig. Kan dat zijn doordat het te strak zit? Dienen de draadjes dan zelf uitgehaald te worden of lossen deze oo
 9. @Von5385 ik moest na 3 weken bellen om een afspraak te maken. Ik heb nu een pleister en waterdichte pleister erop gedaan zodat het toch droog blijft.
 10. Wat ik ook niet goed snap. De pc zei me dat ik oplosbare draadjes heb, maar aan beide kanten komen de draadjes toch naar buiten. Sterven deze dan af om het zo te zeggen of dienen deze alsnog verwijderd te worden?
 11. @Daniëla89ja dat vind ik dus ook. Zeker tegenover mijn 1e bv in 2007. maar arts geeft aan nog even geduld te hebben aangezien ik nog maar 11 dagen po ben. @best_boobie of @Desert-Rose mag ik jullie mening even aub?
 12. @Diana75 moet ik mij zorgen maken om de hechtingen denk je?
 13. Dag Diana, bedankt voor je reactie. ben vandaag bij zijn assistent geweest om de tape eraf te halen. Pc was zelf niet aanwezig. Werkt overdag in het ziekenhuis en pas S’avonds in zijn privé kliniek aanwezig. volgens de assistente te vroeg om te oordelen aangezien ik nog maar 10 dagen po ben. Maar ik kan het wel vergelijken met mijn vorige operatie , alsook links en recht wat duidelijk verschillend zijn. nik ga alvast proberen de bandjes langer te maken zodat de bh lager komt. Maar ook zonder bh voel ik wel de zeurende pijn wanneer ik rechtop sta..
 14. Hallo, ik ben al een tijdje een stille meelezen op het forum. ik heb in 2007 een 1e borstvergroting ondergaan van 180cc. Van een a naar een kleine b. Helaas achteraf vond ik dit te klein. Alles wel goed verlopen en weinig of geen klachten. Prothese voor de spier. En hechtingen wat dienen verwijderd te worden. nu heb ik 18/6 de 2e operatie bij dezelfde chirurg ondergaan. Volgens hem was een vervaging van een prothese niet meer mogelijk voor de spier en naargelang de grootte (380cc) mooier achter de spier om geen zichtbaarheid van de prothese te hebben. Operatie goe
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.