Jump to content

Klaver4

Gold Member
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Klaver4

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hoi @Syllie Ik heb 6 juli mijn borstlift met protheses bij dr Nio. Zijn ze nu na een jaar na je operatie al helemaal genezen? Hoe is het resultaat bij jou? Zou het enorm waarderen als ik een foto van het eindresultaat zou mogen zien. Liefs!
  2. Goed nieuws! Ik heb de operatiedatum ingepland. 6 juli is de grote dag!! Ontzettend veel zin in, kijk er erg naar uit. @Diana75 Kreeg ook te horen dat ik een nachtje moet blijven slapen. Nu vroeg ik mij af, hoe hebben anderen het herstel ervaren? Ik zou namelijk na een paar weken al op vakakntie gaan en vroeg me af of jullie dat afraden. In het zwembad liggen en activiteiten doen zit er natuurlijk niet in. Maar er even op uit na een paar weken kan geen kwaad, toch?
  3. Bedankt voor al deze berichten! Ik heb nog contact gehad en al m'n twijfels zijn weggenomen. @Diana75 Ik kan me vinden in jouw verhaal. Heb nu ook te horen gekregen waarom bij mij bepaalde dingen zijn aangeraden en wat er allemaal wel en niet mogelijk is. Het is me nu een stuk duidelijker geworden allemaal! Ben helemaal zeker van m'n zaak en blijf bij m'n keuze voor Dr. Nio.
  4. Hoi allemaal! Ik ben een student van 21 jaar. Een tijd geleden ben ik 25 kilo afgevallen. Hier heb ik veel losse huid aan overgehouden, waardoor ik vrij onzeker ben geworden over mijn borsten. Die zijn namelijk van een 75H naar een lege 65D gegaan. Omdat m'n borsten voor mijn gevoel niet meer bij me passen, heb ik besloten een borstlift met implantaten te nemen. Ik heb er al erg veel over gelezen en ben naar dr. Nio bij Parkkliniek gegaan voor een consult. Vooraf was ik erg zenuwachtig, maar ben super goed geholpen en ging met een gerust gevoel naar huis. Vond dr. Nio ook heel
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.