Jump to content

Von5385

Silver Member
 • Content Count

  428
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Von5385 last won the day on October 20

Von5385 had the most liked content!

Community Reputation

66 Excellent

About Von5385

Recent Profile Visitors

1,700 profile views
 1. Hi, ik heb een andere voor situatie, ik zat op aa cup en heb mentor high profile 425cc round dual plane geplaatst. De kans dat je op een f cup uitkomt is sowieso al aanwezig. Dat komt ook omdat de cupmaten bij protheseborsten anders vallen omdat je borsten minder “mee”vormen. Ikzelf vind mijn borsten niet ogen als een d/e-cup maar dat is t wel. CC’s staat niet voor een bepaalde cupmaat voor zover ik weet. Omdat de voor situatie bij iedereen anders is. Misschien nog een keer passen? Met passen vond ik het wel groter ogen dan dat het nu is.
 2. Haha snap ik! Tja nieuwe tieten verdienen mooie lingerie😋! Waarom anders +|- 4k uitgeven en dan in te kleine bh’s rondlopen☺️
 3. Ik heb ook bij de kliniek een extra po bh gekocht. Super fijn om af te wisselen.
 4. Jeej 5 weken alweer 🥳 Fijn dat t zo goed gaat. Nee, ik heb mijn po bh niet ritueel verbrand. Sterker nog… ik draag ze ‘s nachts nog steeds geregeld en ben nu 5,5 maand po.
 5. Ik weet niet precies wat de verschillen zijn, ik heb heel braaf 6 weken lang dag en nacht de bh’s van de kliniek gedragen. Zal vast een reden zijn waarom maar ik kan je helaas niet helpen.
 6. Hoi Annemonde, Ik ben nu bijna 5 maanden po en herken wel wat je schrijft. Ook bij mij voelen ze nog vrij strak en stevig. Nu is het ook zo dat ik van een aa cup af kom, dus wellicht is het ook doordat mijn huid ook vrij strak was? Geen idee hoor of dit kan? Ik heb er verder geen last van, ik denk dat het gewoon tijd nodig heeft…
 7. Ben t helemaal met je eens hoor!! Ik geniet er ook van! En er zijn grotere risico’s in het leven dan lekkende siliconen! En ben het absoluut eens dat als er dames zijn die wel de pech hebben dat het in het basispakket zal komen. Maar ben er bang voor eerlijk gezegd…
 8. @Ayla ik voeg je toe! En ik snap idd wel wat je zegt. Het is idd een storm in een glas water. Reactie van dr. Fresow heeft me ook wel gerust gesteld.
 9. Hoi meiden, Ik heb het artikel gelezen en heb ook de uitzending van radar gezien. Radar belicht al 10 jaar de “negatieve” kant. @Jenster waar heb je de reactie van Roel Fresow vandaan? Hij is mijn pc, dus ben wel benieuwd 😇. Op mijn topic heb ik vorige week toevallig een artikel geplaatst waarbij het verhaal van de andere kant werd belicht. Zeker de moeite waard om ook even te lezen. groetjes!
 10. Maar anderzijds merk ik dat ik me zoveel zekerder en prettiger voel in mn nieuwe lichaam. En dat is me echt heel veel waard.
 11. Hey wat fijn om te horen dat t zo goed met je gaat! Hier gaat t ook prima. Ik heb t idee dat ze iets zachter worden, al vind ik ze nog steeds vrij stevig. Echter vind ik dat niet zo heel erg. Heb je afgelopen maandag toevallig naar Radar gekeken? Was weer een heel stuk over implantaten en onveiligheid. Er is een doorbraak in onderzoek geweest en dat werd belicht. Echter laat radar dit al jaren terugkomen in hun programma en belichten ze het van 1 kant. Ik merk wel dat ik dat soms lastig vind. Ik ga heel erg in de ‘verdediging’ maar onbewust maakt het me ook wel een beetje bang. Ik probeer e
 12. Wat fijn dat t zo goed gaat. Ik zit nu na 4 mnd ook nog te wachten op de man met de hamer hoor… mijn herstel is ook echt super goed en voorspoedig gegaan. Zo zie je maar dat ieder lichaam het weer anders regelt. geniet er maar van!!!
 13. Haai! Thnx for asking! Ik wilde toevallig net even iets posten. Ook omdat ik net via de instagram pagina van mijn kliniek een interessant artikel tegenkwam… Hieronder zal ik het bericht en de link delen. Met mijn boobs gaat t goed. Vind ze, zoals al eerder vermeld nog steeds aan de “kleine” kant. Maar het is beduidend meer dan ik had, dus eigenlijk mag ik niet klagen 😇. En over ca 8/10 jaar wil ik toch een wissel ondergaan dus dan proppen ze er maar wat meer in 😉. Veranderingen zie ik momenteel niet echt. Ik moet eerlijk zeggen dat ik ook geen foto’s meer heb gemaakt o
 14. Fijn geen blauwe plekken, en dat je niet mega veel last heb. Probeer echt rustig aan te doen! Bij mij weet ik niet precies wanneer de blauwe plekken ontstonden. Al moet ik zeggen dat ik bijna niets had… alleen een beetje rondom littekens. Enne… vergeet geen foto’s te maken, ook al zien ze (er in jouw ogen) nog niet uit! Het is wel fijn om ze uiteindelijk te hebben.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.