Jump to content

GU.

Silver Member
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About GU.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Roosje1 zou ik mogen kijken in je album? Ik ga namelijk ook voor ronde mentor high profile 340 cc. Ik vraag me echt af hoe dat eruit kan zien
 2. @Noor45 Ja inderdaad ik ga maar ook ergens anders informeren want ik twijfel echt of high profile wel natuurlijk eruit gaat zien.
 3. @Bo1909st Zou ik misschien ook in jouw album mogen meekijken? Ik ben ook op consult geweest bij Frans Straten. Ik heb momenteel 75a. Ik laat ook 340cc high profile zetten. Maar ik heb geen idee wat ik daarbij moet voorstellen.
 4. Niemand? Ik heb op 31 maart een operatie ingepland. Maar ik twijfel heel erg of deze prothesen wel een goede keuze is voor mij. Ik heb totaal geen idee wat voor vorm ik daarmee kan verwachten.
 5. Hoi allemaal, Ik heb een consult afspraak gehad bij kliniek heyendael. Frans straten heeft mij 340-365 cc mentor xtra gel high profile rond geadviseerd. Maar waarom weet ik niet. Het gesprek heeft ook iets van 10 min geduurd. Ik ben echt in de war. Ik ben 1.67 en 55 kilo, momenteel heb ik 75A. Ik wil natuurlijke borsten en niet groter dan een C. Is dual plane 340-365 cc xtra gel high profile rond een goede keuze? Zijn er dames die hetzelfde figuur als ik hebben en ronde high profile implantaten hebben? Ik begrijp namelijk zoveel dingen niet. Is x
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.