Jump to content

Doriens

Silver Member
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Doriens

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Late reactie maar ik was een paar dagen weg! Door van der Weij inderdaad en dan 340 cc mentor anatomisch voor de spier dus scheelt maar een paar eetlepels Ben heel benieuwd naar mijn herstel..heb de eerste nacht hulp, iemand stand-by, de vriezer vol en een schoon huis en dan gaan we het maar meemaken! Heb in ieder geval de eerste week de kids niet dus alleen me, myself and I...Ik ben heel benieuwd dus als je mij wilt toevoegen, graag..ik zal jou ook toevoegen! Aankomende vrijdag is het zo ver trouwens..gaat nu wel heel hard, haha..
 2. Dank je wel voor het toevoegen! Echt heel mooi hoor..hoop dat het bij mij ook zo uitpakt!! Heb iemand stand-by nu voor de eerste week...en ga aankomende week mijn hele huis nog even flink onder handen nemen...en genieten van het op mijn buik slapen.
 3. @Noor45 Heb haar een berichtje gestuurd maar nog steeds geen reactie dus ik heb wel een voor-album aangemaakt alvast. Topic komt later wel.. Heb je toegevoegd! Als ik jouw avonturen zo lees heb ik er echt wel een beetje te makkelijk over gedacht..of helemaal niet over gedacht, haha.. Dus ik ben je nu al dankbaar...voorbereidingen zijn begonnen!
 4. @Noor45 Door Van der Weij..als het goed is! Ik ga zo eens zelf voor-foto's maken..heb alleen die van der Weij heeft gemaakt en die zijn niet heeeeel sexy, haha. Maar goed..daar gaan we ook voor onder het mes. Ik zal dan ook meteen een album aanmaken. Heb nog geen topic, wil eigenlijk mijn profielnaam eerst veranderen, deze lijkt me toch niet zo handig dus dat ben ik nog aan het uitvogelen. Wat denk jij...ik ben single dus er is niemand bij mij de eerste dagen. Denk je dat dat lukt? Vriendinnetje heeft het wel aangeboden maar soms kost dat juist ook weer meer energie.. Heb ook kid
 5. Hi Noor! Zou je mij willen toevoegen aan je album? Ik word over 2 weken geopereerd, ook bij Boerhaave..340 CC zelfde manier dus ik lees in spanning mee met jouw ervaringen zodat ik me een beetje kan voorbereiden...want ik vind het spannend, haha. Thanx!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.