Jump to content

Rosanne_

Silver Member
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Rosanne_

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja ik krijg ook polytech mesmo sensitive alleen dan 485 cc.☺️
 2. Wat goed om te lezen! Ik ga duimen dat ik na de operatie ook na een paar dagen al zelf mn haren kan wassen. Scheelt toch wel aangezien de kappers ook elke keer dicht zijn. Bedankt voor het delen van je ervaring🤗
 3. O dat stelt mij echt gerust! Ook fijn dat je herstel zo goed is verlopen. Kan me voorstellen dat op je rug slapen wel even wennen is ja, zeker als je het niet gewend bent. Ik zie er nu in ieder geval een stuk minder tegen op! Super bedankt voor de tips! Ik ga gelijk vitamine c en arnica druppels inslaan.☺️👌🏽
 4. Hi Debs, Wat spannend! Nog drie weekjes! Ik wens je alvast een goed herstel toe. ik word 17 mei geopereerd door dokter Schellekens. Ik ben heel benieuwd naar je ervaring.
 5. Wat leuk om te horen dat je ook door dokter Schellekens geopereerd bent! Ik vond het een hele aardige en rustige man. Hij neemt echt de tijd om alles goed uit te leggen. Ik zie dus alleen een beetje op tegen de narcose. Ben nog nooit onder narcose geweest dus weer niet zo goed wat ik daar van moet verwachten haha. is jouw herstel fijn verlopen? Viel het mee of juist tegen?
 6. Ja mijn vriendin wordt daar ook geopereerd! Wat fijn dat het je zo is meegevallen en dat je blij bent met het resultaat. Hoe is jouw herstel verlopen? Heb je echt twee weken veel gelegen? Of kon je nog wel zelf koken en aankleden enzo?
 7. Hallo allemaal, Mijn naam is Rosanne, ik ben 24 jaar oud. Al sinds een lange tijd wil ik graag een borstvergroting omdat ik echt graag vollere borsten wil. Op dit moment heb ik een C cup, omdat ik veel afgevallen ben, zijn mijn borsten wat meer gaan hangen en is het volume afgenomen. In mei word ik geopereerd door de heer Schellekens via Faceland. Ik krijg Polytech mesmo sensitive implantaten met 485cc. Ik ben heel erg benieuwd en vind het super spannend. Gelukkig ga ik dit traject in samen met een goede vriendin van mij. Zij wordt op dezelfde dag geopereerd.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.