Ga naar inhoud

BBD

Leden
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door BBD

  1. Hallo!

     

    22 december heb ik mijn borstvergroting ondergaan. Ik ben van een Kleine 75B naar 365 cc gegaan. 
     

    Ik ben heel erg benieuwd naar jullie resultaten in een soortgelijke situatie! Ik zou het fijn vinden als ik toegevoegd kan worden aan albums, mijn foto staat als het goed is openbaar. (Moet nog even mijn weg vinden op dit platform) 

     

    Ik heb de bv volledig vergoed gekregen, heel erg fijn dus. Herstel gaat ook super, kan eigenlijk alles zelf en slikte al na 4 dagen geen pijnstillers meer. Ook douchen en mijn haren wassen kan ik allemaal zelf. Nu nog wachten op het indalen! 
     

    Dikke kusss

  2. Op 8-12-2020 om 23:21, GlitterMermaid zei:

    @Flowerbloempje7 Wat ontzettend lief dat je er naar vraagt!

     

    Mijn tweede consult is onwijs goed gegaan, Dr. Zaal heeft de vragen die ik nog had goed kunnen beantwoorden en dat heeft mij gerust gesteld.

     

    Ook een vraag was: wat is eigenlijk de max wat erin kan? (Gewoon gekscherend vroeg ik het)

     

    Laura Zaal pakte even het mentor prothese boekje erbij. ‘Nou.. 550cc kan wel... ... 600cc zou ook wel kunnen.’

    Waarop de consulente riep:’doe anders even je topje uit dan gaan we gewoon passen!’

     

    En voordat ik het wist had ik 600cc in m’n pasbh zitten en was dat ook helemaal niet verkeerd...!!

    Ik vertelde Laura dat ik natuurlijk veel had zitten kijken naar de pasfoto’s en dat ik de sideboob zo mooi vond. Toen zei ze:‘Dan kun je de 600cc ook erg goed hebben, dan komt er toch weer een centimeter bij.’

    Ik vond het wel goed in verhouding met mijn brede schouders en heupen. Maar dacht al wel: zo.. die voelt al best zwaar 😂
     

    Laura Zaal was ondertussen al met de tablet bezig voor de 3D scan, blijkbaar stond de oude scan er nog op en hoefde ze alleen het getal aan te passen. En voila de scan was klaar en kon ik mooi kijken naar hoe het zou gaan worden. 
     

    Nou ja en voor dat ik het wist hadden we gekozen voor 600cc kreeg ik een nieuw formulier maar daarop de nieuwe protheses aangestreept, wenste we elkaar alvast fijne feestdagen en tot 28 december! 😂👍🏻 
     

    Minder dan 15 minuten en 100cc erbij, zo snel kan het gaan 😉

     

    Ik heb een nieuw album aangemaakt met daarin de foto’s + 3D scan. Ik zal in dit album dan ook de foto’s toevoegen van na de operatie.

     

    Van vinden jullie ervan? 💋

     

     

    Zou ik ook aan je album toegevoegd kunnen worden? Ben heel benieuwd. Ik ben 1 dag later dan jij geopereerd, 22 december 365 cc

  3. 1 uur geleden, lottejanna zei:

    Hey meid, zijn ze dual plane geplaatst? Van wat ik hier voorbij heb zien komen ziet dat er na 10 dagen po hetzelfde uit als wat jij hebt, dus hoef je je dan nergens druk om te maken :) volgens mij noemen ze dat dan wachten op de 'drop and fluff', zodat ze dan mooi gaan zakken

     

    Jaa klopt! Ze zijn dual plane geplaatst. Ik wist niet dat het dan anders zou zijn dan bij onder of op de borstspier. Thanks!!

  4. Ik ben nu 10 dagen PO en ik kan wel janken als ik mijn borsten nu zie. 
     

    Ze zitten erg hoog en onder heb ik eigenlijk niks. Ook zit mijn litteken best hoog, ik kan me niet voorstellen dat het in de plooi gaat vallen als alles zou gaan dalen. 
     

    Daarnaast zijn mijn tepels ook erg groot... Voor de operatie waren ze helaas al puntig, ik hoopte heel erg dat dit na de operatie minder zou worden. Kan dit nog veranderen?

     

    Ik kan nu al best veel en heb weinig pijn. Mijn vriend zegt alleen dat ik wel meer rust moet houden, maar als ik het allemaal kan zonder pijn dan is het toch goed? Of moet ik dan alsnog rust houden? Ik slik sinds 5 dagen po geen pijnstillers meer. 

     

    Wat is jullie ervaring? Zal het er natuurlijker uit gaan zien? Ze staan ook nog best ver naar buiten, trekt dit nog meer samen? 
     

    Hopelijk kan ik een beetje gerustgesteld worden...

    9FA157B4-8235-4FBE-B71F-B3833BB56E04.jpeg

    14A96121-CE22-4F77-9C58-6ECED7562AB6.jpeg

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.