Jump to content

Jazzy

Silver Member
 • Content Count

  224
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Jazzy

 • Birthday 04/13/1986

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Noord-Holland

Recent Profile Visitors

3,941 profile views
 1. Hi Ladies, Ik heb besloten mijn operatie uit te stellen. Ik heb nog geen nieuwe datum gepland, maar denk dat ik zelf nog twee jaartjes ga wachten. Ik vind het toch erg zonde van mijn geld om na 5 jaar al een nieuwe operatie te doen en zo slecht zien mijn boobs er nou ook weer niet uit. Ik kijk er wel kritisch na en z zitten zeker iets te laag, maar zolang ik ze niet aanspan zien ze er nog redelijk goed uit. 3.000 euro is toch een heleboel geld! Ik heb er echt lang over nagedacht. Ik ben nu 30 en hoop rond mijn 32 of 33 voor een wissel te gaan. Mijn topic mag dus worden verwijderd. Bedan
 2. Spannend @Jobje en super leuk dat we op dezelfde dag worden geopereerd!
 3. @Sweetboobs16 dat wist ik niet. Dus je kan net zo goed om 09 uur worden geopereerd? Ik was iig de eerste van het jaar 2017 dus hopelijk mag meteen als eerste haha. @best_boobie Dan was mij inderdaad ook verteld. Ik wacht de volgende factuur dan even af.
 4. Wat spannend he dames het duurt niet lang meer! @Jobje Hoe laat moet jij? Ik wordt m 07.00 al geopereerd. @yazzz Wie weet mag je eerder. We beginnen het nieuwe jaar in ieder geval met mooie boobs! Ik heb vandaag de factuur gehad en het bedrag is 2300. Ik vraag me af of dit het volledige bedrag is of dat dit een deel is. Ik dacht namelijk dat het 3100 euro was. Ik probeerde vanmiddag te bellen, maar ze zijn maandag pas weer aanwezig. Misschien is een wissel goedkoper...
 5. Thanks @best_boobie de hydrogel gaat hem niet worden en zou idd niks toevoegen!
 6. Gister een consult gehad bij Nio en ik ben 9 januari aan de beurt voor een wissel!!! 600 cc achter de spier. Had graag eerder gewild, maar de eerste beschikbare plek is in oktober en dan kan ik niet i.v.m werk en daarna vakantie. Kan nu al niet meer wachten, maar ik moet nog even geduld hebben.
 7. Ik heb net even gebeld met de wellnesskliniek om te vragen welke implantaten ze bij mij hebben gebruikt. Ik heb dus gewoon monobloc siliconen implantaten en geen hydrogel. Mijn keuze is nu dus een stuk makkelijker. Maandag even bellen met het OLVG dat ik voor eurosiliconen 100% gevuld ga. Ik wil graag wat meer projectie.
 8. Dank je wel voor het aanpassen! Hopelijk komen er allemaal mooie boobs in 2017 Als het goed is heb ik de kaartjes van mijn vorige bv nog ergens liggen, zal eens opzoek gaan. Ik heb op dit moment 400cc high profile. Wat een verschil zit er in de projectie zeg! Ik zou ze liever meer naar voren willen dan in de breedte. Zijn de siliconen dan een betere keuze?
 9. Hi ladies! Het heeft even geduurd, maar ik ben vandaag dan eindelijk op consult geweest bij dokter Nio. Hij zei dat de prothese idd is gezakt en dat het waarschijnlijk te laag is geplaatst. Verder vond hij dat de pc die mijn borsten heeft gedaan wel mooi werk heeft afgeleverd. 9 januari krijg ik een prothesewissel en ga ik van de 400 cc naar de 600 cc en ze worden wat hoger geplaatst zodat ik boven wat meer volume krijg!! Erg spannend weer. Ik had graag eerder gewild, maar kan helaas niet i.v.m vakantie en werk. Dokter Nio raadde mij de monobloc hydrogel aan, omdat ik die nu ook heb,
 10. De 23e heb ik mijn consult bij Dr.Nio!! Ben erg benieuwd wat hij zegt!
 11. Ik vind het ook een risico om het voor de spier te laten plaatsen want ik heb niet zoveel borstweefsel van mezelf. Ik voel de randen nu al aan de onderkant (niet storend) Denk dat ik er zeker goed aan doe om even naar Dr. Nio te gaan en kijken wat hij zegt.
 12. Ik heb geen idee waar het precies door komt. Ik had ook vrij lege borsten. Ik heb net een foto geplaatst waar ik mijn borsten ontspan. Het lijkt zo alsof er niks aan t handje is, maar bij elke beweeg zie ik die double bubble.
 13. Oh dat is snel! Hopelijk heb ik ook geluk. Het sint lucas heet sinds deze week OLVG west.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.