Jump to content

Moonbeam

Silver Member
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Moonbeam

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja klopt! Ah wat goed, ben mega benieuwd allemaal. De tijd gaat toch wel snel he! Nee heb nog geen operatie verslag, hier op het forum bedoel je? Ik moet eerlijk zeggen, soms is het nog even zoeken hier haha. Ik snap ook niet hoe ik toegang kan krijgen tot een album van iemand 😆 Spannend allemaal, nog een paar weken!!
 2. Wat fijn om te lezen allemaal @Goow! Wanneer ging je nu voor je consult? Ik ben zelf een week later aan de beurt, leuk om je te volgen. Arnica druppels had ik nog niet van gehoord? Groetjes!
 3. Oh ja fijn, als je weet dat dit het mooiste resultaat zal geven doen! Ja klopt, daarvoor kies ik ook voor hem echt prachtig zijn de resultaten. Haha ja ik ben al een tijd geleden op consult geweest, doen was mijn man gelukkig mee, maar ik moet eerlijk zeggen hij weet is het gesprek ook een beetje kwijt haha. Hij zegt ook, ik ken je en ga niet voor te klein want anders krijg je achteraf dalijk spijt. haha. Maar goed, ik vind mijzelf best smal aan de bovenkant dus het moet ook vooral bij mijn lichaam passen. Spannend allemaal!
 4. Jaaa precies dat voel ik ook zo, en dan ben ik benieuwd of ik ook wel een mooie volle decolleté krijg. Passessie heb ik 25 mei gepland staan, wel bij de assistente en van der Pot zou wel nog even kort langskomen voor de laatste check. Hele goede tip, had ik ook aan gedacht, juist dat topje waar ik nu niet blij mee ben omdat het niet mooi past! Die neem ik mee. Leuk laten we elkaar op de hoogte houden!
 5. Hii @Goow, Oh wat spannend en fijn, dan scheelt het niet veel, mijn operatie is 25 juni gepland! Ik bekijk ook veel insta posts ja, maar toch vind ik het lastig... die je noemt ga ik nog even opzoeken. Twijfel je nog tussen mini of demi? Dank voor je bericht!
 6. Hi Wendy, Oh wat leuk en spannend zeg! Aftellen! Ja, ik had het er net mijn man over, en hij zei dat Drs. van der Pot ook 360 demi had geadviseerd, maar ik zei dat ik dat te groot vind. (het is al een tijdje terug dat ik op consult bent geweest) Ik had beter het gesprek kunnen opnemen haha. Maar goed, dus inderdaad fijn dat ik nog even terug ga. Wat is je wens, waar hoop je op uit te komen? Dank voor je bericht!
 7. Hallo Allemaal, Mijn naam is Loes, 32 jaar, 2 kinderen en ik krijg eindelijk Borsten De wens heb ik altijd al gehad en nu is het dan zover! De operatie staat eind juni gepland bij Drs. van der Pot, Blooming. Ik heb nu een A cup heb, weinig borstweefsel, maar wel iets. Ik ben 1.68 lang en weeg 56 kg. Mijn wens is, volle borsten die wel passen bij mijn smalle lichaam, dus niet te groot. Drs. zijn advies is 290 mini of 310 mini, dual plane. De beslissing voor het juiste formaat vind ik erg lastig, ik ga eind van de maand nog een keer ter
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.