Bloops

Silver Member
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bloops

  1. Bedankt voor de vele adviezen, ik ga er mee aan de slag!!
  2. Goed om te horen, ik zit nu wat te lezen over Dr. Wu ook bij de parkkliniek. Dus dan zou Motiva wellicht toch een optie zijn ☺️. Ik kan nog zoveel vinden over dr Wu op het forum.
  3. @Special-Mebedankt voor je reactie ik heb ze inderdaad even gebeld en hij doet ook wissels. Maar de wachtlijst is zeer lang, hij heeft het hele jaar 😳 geen plek meer. zo lang kan ik me helaas niet permitteren om te wachten met de scheur ☹️. Ik ga maar eens even verder zoeken en hier lezen. 🤗
  4. Hoi hoi 👋🏻, Bloobs hier, terug na 18 jaar! Ik heb een BV ondergaan met Mc Ghan cohesive 320cc waar ik altijd superblij mee ben geweest. Helaas blijkt nu na controle een scheurtje in mijn linkerprothese ( had geen klachten) en moet ik ze laten vervangen. 2 zwangerschappen met borstvoeding later mag het ook wel weer een beetje voller dus dat worden 2 vliegen ineens ☺️. Ik ben op consult bij Dr.Sawor geweest waar ik tevreden over ben. Maar ik twijfel nog over waar en door wie me te laten opereren omdat ik zelf het merk prothese wil beslissen. Dr. sawor werkt met Motiva in het Zuyderland en met Mentor in VieCuri. Ik mijn geval zou ik dan voor Motiva moeten kiezen omdat ik om privacyredenen niet in VieCuri wil omdat ik daar werk. Ik lees ook goede verhalen over Dr Nio maar twijfel dan over Eurosilicone. Weet iemand of hij ook met andere merken werkt? Ik vind het zooooo lastig dit keer!! Vorige keer had ik me maanden ingelezen en voorbereid maar nu moet ik heel snel beslissen ivm het lek en dat voelt niet fijn. Heeft er iemand ervaring met Dr Nio en andere protheses? Is hij ook zo goed met een wissel als met een BV?