Jajo

Silver Member
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Jajo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. 22/10 is het zo ver! Na 2.5 zwangerschap en wat afvallen is er weinig over. Met een lege 70b tijd voor nieuwe borsten. Ik twijfelde tussen 250-300 CC maar het wordt denk ik 300 CC. De 16e heb ik nog een pas-afspraak. Mentorprotheses, geen idee welke, zijn daar nog belangrijke verschillen in? Dual plane
  2. @Veerveertje oh wauw, ik heb ongeveer de zelfde lengte en gewicht. Dus denk dat ik toch ook voor 300 cc ga. Ze zijn prachtig geworden. Wel heel goed om te zien voor mij hoe veel het in de eerste weken veranderd!!
  3. Hier heeft mijn chirurg dus niks over gezegd. Ben als de dood dat ik van die hoge borsten krijg.. ik word 22/10 pas geopereerd, maar je borsten zakken dus PO nog een stuk? (Bij dual plane) @Veerveertje mag ik jouw album zien?
  4. Hoi allemaal, na 2.5 zwangerschap, waarbij mijn borsten van 70c naar 75F gingen is er nog maar weinig over van alles. Een slappe 70b. Nu wilde ik altijd al iets grotere borsten, maar nu ze ook nog een slapper en kleiner zijn heb ik besloten de stap te nemen. Nu ben ik alleen zo besluiteloos. Ik ga naar Bergman en mijn OK datum is 22/10. Nu heb ik gepast en en vond ik 240 cc al enorm ogen. Echter nu ik de foto’s terug kijk vind ik het klein. De pc had het over 1 cupmaat groter hiermee. Nu denk ik toch aan 300 cc, maar wordt dat dan niet al groot bij mij.. wil wel dat het enigszins natuurlijk blijft. - Hoe zijn jullie tot het besluit over aantal cc gekomen? - Hoe is dat uitgepakt? - Zijn ze groter of kleiner dan tijdens het passen? - Lijken ze op de 3D scan? ik ben zelf 174 en weeg 62 kilo. De protheses worden dual plane geplaatst omdat ik boven aan bijna geen weefsel heb.