Nouk84

Silver Member
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Nouk84

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ooh wat raar zeg! Ik moet ook m’n dossier opvragen want ik ben wat dingen vergeten te downloaden na de operatie(laatste waar ik aan dacht die eerste week)...
 2. Sterkte Petra! Eerste dagen is even doorkomen, succes! Ik durfde ze ook niet los te laten de eerste dagen 🤣 Wat betreft douchen vond ik de info wat onduidelijk(Vooral het verschil tussen de klinieken maar ook bij DG), dus dat heb ik wel gewoon gedaan. Mocht blijkbaar 2 weken niet. Maar heeft t herstel van de hechtingen niet in de weg gestaan, zag er alsnog netjes uit na 2 wk. Ik douche sowieso niet elke dag, dus dat heb ik zeker ook niet gedaan.
 3. Precies dit qua herstel voor mij, wij gingen ook dagjes weg in de ‘vakantie’ (voor mij dus herstel na operatie). ik heb een kantoorbaan en ook niets verteld. Na bijna 3wk weer aan het werk gegaan en nog steeds m’n mond gehouden. Autorijden heb ik na 6 dagen weer gedaan (schakel). Morgen heb ik een uitje en hebben we ook een spel en gaan we zeilen, daarvoor moet ik nog even bedenken hoe ik er onder uit kom.
 4. Ik heb je toegevoegd, al heb ik er nu maar 1 foto in staan.. ik heb geen dag tot dag foto’s gemaakt. Zou t leuk vinden ook bij jou mee te kijken.
 5. Ja en dat realiseerde ik me eigenlijk pas een paar dagen van tevoren; dat ik maanden tegen de operatie op zag, maar pas een paar dagen van tevoren dacht ik ‘ooh shot, ik moet opzien tegen het herstel, de operatie merk ik niks van!’ voorsituatie is een lege b-cup, die door borstvoeding slap en leeg is geworden. het gaat maar om een paar kilo. Ik vind de borsten niet ‘zwaar’ ze zitten wel vaak ‘in de weg’. Wat dat betreft ben ik er nog niet aan gewend. Aan het beeld in de spiegel wel, daar ben ik heel blij mee. Ik heb je toegevoegd!
 6. Ik heb een foto van voor en van de nacontrole geplaatst na 2 wk.