Troopje

Gold Member
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Troopje

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Dank je wel! Ik zal het je laten weten vanavond! Ohjee, dat moet naar zijn geweest. Kwam het door de littekens? Het is vast ook erg wennen aan een ‘nieuw’ lijf. Ik denk dat ik erg zal moeten wennen aan kleinere borsten. In een bh ziet het er altijd best goed uit, lijkt heel wat, zonder bh blijft er niets over. Leeg, hangend vel. Ik wil ze ook zeker niet te klein, ik heb brede heupen en een smalle taille, om die heupen een beetje te compenseren moet er wel iets tiet boven zitten 😅 Heb je nog kleine kinderen? En werk je ook?
  2. Oh wat fijn dat het al achter de rug is! Welke maat had je en welke heb je nu? Of is dat nog te vroeg om te zeggen? Ik heb een verwijzing voor dr. Van Engeland gevraagd. Mijn tante is eind vorig jaar door haar geopereerd en zij was zeer te spreken over haar. Wat is je het meest meegevallen? En wat het meest tegen?
  3. Dank je wel voor je reactie Miep! Ik vind het allemaal erg spannend dit hele traject. Ik kan het voorlopig niet zelf betalen, dus hoop echt op een vergoeding.. Ben jij inmiddels geopereerd?
  4. Hoi allemaal, Helemaal nieuw hier en nog aan het onderzoeken hoe alles werkt, dus hoop dat dit op de goede plek terecht komt 😁 Ik ben 39 jaar en heb sinds mijn 10e een haat-liefde verhouding met mijn borsten. Ze groeide vroeg en hard. Op mijn 12e had ik al een kleine D cup. Tijdens mijn zwangerschap zat ik op 75-i en nu op 75-F, mijn sportbh is 75-G. Inmiddels zitten ze dichter bij de grond dan bij mijn kin 🤪 Sinds ik me kan herinneren heb ik last van mijn nek, schouders en heb ik hoofdpijn. Jaren gedacht dat het van het paardrijden kwam, maar inmiddels ouder en wijzer. Hoewel ik het allemaal rete-spannend vind, heb ik de eerste stap gezet en een verwijzing van de ha gekregen. Wat overigens enorm makkelijk ging, ze vroeg alleen naar mijn maat en hoppa, daar was de verwijzing. Morgen heb ik de intake bij de Bergman kliniek in Hilversum. Ik hoop dat ik in aanmerking kom voor volledige vergoeding vanuit de zorgverzekering. Helaas ben ik zo dom geweest om in december vorig jaar én over te stappen naar een andere zorgverzekering (die volgens de site nooit een bvk vergoed) én heb ik mijn eigen risico verhoogd naar 885,- 🙈 Dom.. Hebben jullie tips voor mijn eerste consult morgen? En heeft iemand hier eerder moeten wachten tot het nieuwe jaar en het overstappen naar een andere zorgverzekering voordat de operatie door kon gaan?