Pomeon

Silver Member
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Pomeon

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dankjewel! Heb je een eigen topic? Dan ga ik die even zoeken.
 2. Bedankt voor deze info! Merk je het eigenlijk (direct) vanzelf als je toch te vroeg te veel van jezelf vraagt, of kan dat vooral ongemerkt langetermijneffecten hebben?
 3. Ik maak me absoluut geen zorgen om de pijn, gelukkig. Het gaat me vooral om de verhalen dat een prothese er tijdelijk uit moet of soms zelfs allebei (definitief). Ik vind dat best heftig.
 4. Goed om te weten, bedankt! Nee, nog niet. Ik wil me eerst goed inlezen en kan de komende maanden sowieso geen twee weken meer vrij pakken. Moet ook eerlijk bekennen dat ik een tikkeltje ben afgeschrikt door sommige verhalen op dit forum. Heb jij ze (deels) onder de borstspier laten plaatsen?
 5. Ik heb geen ervaring, want heb (nog) geen borstvergroting ondergaan, maar lees wel mee omdat ik benieuwd ben naar de ervaringen van anderen. Zelf doe ik momenteel 4x per week aan krachttraining, waarbij ik ook mijn borstspieren train. Ik vraag me echt af wat dat voor gevolgen heeft in combinatie met borstvergroting en natuurlijk ook het herstel. Dit is zeker een vraag die ik bij de kliniek zou gaan stellen.
 6. Wow, wat een verschil tussen 1 dag PO en 3 maanden PO. Dat had ik niet gedacht, hoewel ik daar wel al van alles over had gelezen op dit forum. Echt een prachtig resultaat!
 7. Bedankt voor je berichtje! Het plan is naar Kliniek Veldhoven, maar dat is op dit moment enkel gebaseerd op het feit dat het dichtbij is.
 8. Ik zie in de openbare albums vooral foto's van vrouwen die gekozen hebben voor meer dan 300cc. Zijn er ook vrouwen die voor minder hebben gekozen en daar zeer tevreden over zijn?
 9. Hallo iedereen, Ik zal me even anoniem voorstellen: ik ben een 27-jarige vrouw van 1.65m en 56 kg. Ik ben nog nooit tevreden geweest over mijn borsten, maar ze lijken inmiddels zelfs nog wat kleiner dan toen ik begin 20 was. Als ik een push-up bh draag kom ik nog net weg met een 70C, maar als ik dat niet doe zal een 70B beter passen. Ik word er verdrietig van mezelf telkens in de spiegel te zien en slaap ook het liefst met een (sport)bh aan, zodat ik zo min mogelijk word geconfronteerd met mijn borsten. Hoewel ontevredenheid over je lichaam wellicht groterendeels 'in je hoofd' zit en het er (zeker bij vrouwen) misschien wel een beetje bij hoort, zou ik er toch wel graag iets aan veranderen.. Hoewel ik altijd al over een borstvergroting heb nagedacht, wordt het verlangen de laatste tijd steeds sterker. Ik sta op het punt om eens een consult aan te vragen bij een kliniek hier in de buurt. Tot die tijd lees ik graag al jullie ervaringen op dit forum. Zo krijg ik misschien wat meer feeling bij alles wat bij een borstvergroting komt kijken.