Jump to content

Fleur_01

Silver Member
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Fleur_01

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Update: 10 dagen verder ben ik echt heeel blij met m’n keuze/grootte! Alles voelde eerst een beetje onwennig, ik was niet helemaal mezelf door de narcose en dacht oh nee straks heb ik helemaal de verkeerde keuze gemaakt. Achteraf had ik het echt niet anders willen doen! Thanks voor alle goede zorgen hierzo
 2. Jup... En ik maar zeggen tegen de pc: 'ik wil ze écht niet groot, echt minimaal. haha.'
 3. Gaat goed!! Ik begin er eigenlijk steeds blijer mee te worden en ik zie ze ook met de dag mooier worden. Nu maar hopen dat het niet nog gezwollen is en het plots nog afneemt😅.... Had achteraf echt niet veel groter gewild, misschien wel iets. dus 265/280. Ik zal je even een privébericht sturen over maten.
 4. Haha fijn!! dat ze klein en plat voelen hoort er dus bij?🤪
 5. Oh wat spannend!! Ik had dus achteraf denjk ik wel iets groter genomen terwijl ik echt altijd zei ;als ik iéts neem neem ik echt niet veel. Want sporten etc.
 6. Dankjewel! Fijne reacties allemaal! Het is ook gewoon best een 'emotionele achtbaan'! Eerst zo lang naar uitkijken dan zo blij en dan denk ik shit heb ik wel het goede gedaan, was het nu wel de moeite waard etc.
 7. Thanks voor je snelle reactie. Ja bizar hé! Terwijl ik zo bang was dat het te groot zou uitpakken! Blij dat de arts me heeft overgehaald meer te nemen, eerst dacht ik ik wil maar 200. Maar het is dus niet zo dat ze nog heel veel slinken juist na de operatie? Daar ben ik nu bang voor... dat er nog allemaal vocht in zit wat er ook nog uitgaat ofzo haha!
 8. Hi allemaal! Na lang wikken en wegen heb ik een aantal dagen geleden een borstvergroting ondergaan. De dag erna had ik erg veel pijn maar ik was meteen zo blij dat ik me afvroeg waarom ik het niet meteen eerder had gedaan. Het voelt al zo als m'n eigen lichaam! Voor de borstvergroting had ik echt AA. Ik was bang dat het erg zou opvallen en groot zou uitvallen, uiteindelijk besloot ik 245 cc erbij te nemen. Nu na de borstvergroting vind ik het echt veel kleiner uitvallen dan toen ik het ging passen met de pasprothesen. Hoe is jullie ervaring? Ik merk dat ik echt superblij ben maar ook een
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.