Jump to content

Cooper_22

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Cooper_22

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dankjewel voor je reactie en advies. Ik ga het uitzoeken en met hem bespreken
 2. Hallo lotgenoten, het is nu precies een jaar geleden dat ik geopereerd ben. Al gauw na de operatie bleek mijn rechterborst pijn te doen. Deze pijn is in feite nooit echt weggegaan. In dat jaar ben ik twee keer voor controle geweest. Volgens de chirurg hoort deze pijn bij het herstel. Drie weken geleden ben ik nog een keer bij hem geweest. Hij was nu ook van mijn dat mijn rechterborst hard aanvoelt. Het is een gespannen gevoel. Deze borst is hierdoor ook groter dan de linker. En ik voel deze borst 24/7. De chirurg heeft mij een MRI onderzoek laten doen. Gisteren heb ik de uitslag gekregen.
 3. Lieve vrouwen, ik wil graag even een uurtje de bh afdoen. Is het verstandig?
 4. Dank voor je reactie en advies. Ik heb alleen mijn benen gebruik. Mijn armen dus niet. Ik ben zoekende wat wel en niet mag.
 5. Hallo lieve borst vriendinnetjes, Vandaag precies 3 weken geleden dat ik mijn borstoperatie gehad heb. Afgelopen zaterdag in de sportschool op de crosstrainer gestaan zonder boven lichaam te bewegen maar ik ervaarde toch wel een druk in mijn borsten. Ik heb een binnen racefiets die ik gebruik om virtueel te fietsen. Zou dat wel mogen? Wat denken jullie?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.