Lovi

Silver Member
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

1 Follower

About Lovi

Recent Profile Visitors

650 profile views
 1. Hoi! Bedankt voor je antwoord! Mijn litekens zien er vrij goed uit. Gewoon een lijntje. Een nieuwe borstband dus? Waarom eigenlijk? Is dat zo erg om die uit te doen? Bij mij had de pc gezegd om hem snachts niet te dragen, bij jou ook? Ik dacht dat die borstband gewoon de daling van de prothesen sneller doet gaan? Wat kan er gebeuren als ik die uit doe? Ik weet niet hoe ik de kliniek kan bereiken... Ik kan het noodnummer morgen eens proberen 😯
 2. Dag iedereen Ik ben bijna 5 weken PO. Alles ging goed tot nu toe. Maar sinds vandaag voelt mijn rechter borst terug pijnlijk aan en precies harder... is dit normaal of moet ik mij zorgen maken? Ik ben echt bang voor overmatige kapselvorming... Iets dat ik wil toevoegen(misschien zijn deze gelink): ik had na mijn eerste controle een borstband meegekregen die ik overdag moest dragen. Nu is deze stuk (kleeft niet meer - klittenband) . Ik kan ook geen nieuwe gaan halen want de kliniek is tijdelijk gesloten. Hopelijk kan hier iemand om anrwoord en want ik maak mij echt zorgen... ik heb niets zwaar getild, niet gesport etc... maar ik ben nog altijd bang dat ik teveel doe met gewoon rondwandelen 😬😬😬 Mijn zorg komt voor door het feit dat ik bijna aan de 6 weken ben... dat ik nu plots merk dat 1 van mijn borsten ineens terug zwelt en zo'n getrokken (beter kan ik het niet omschrijven ) gevoel maakt mij echt nerveus. Oppervlakkige pijn scheutjes heb ik ook een beetje.
 3. Haha daar heb je een punt! Voel je de bh's aan je littekens? De mijne zijn juist onder de borstplooi.
 4. Aan dames die al enkel weken PO zijn: wanneer zijn jullie "echte" bh's kunnen gaan kopen? Mijn 6 weken zijn nog niet voorbij maar ik kijk er zo naar uit om mooie bh's te kunnen gaan passen, kopen en dragen ❀️ Zijn er bepaalde bh's die aan te raden zijn voor boobjob-newbies?
 5. Haha nee ik heb daarover geen direct advies gevraagd aan mijn PC en wou hem daaaaarrr nu niet voor gaan mailen πŸ˜… Tot nu toe hoor ik ook van niemand dat er echt 6 weken gewacht moet worden dus dat is echt een grote opluchting. Mijn vriend en ik zitten nu echt wel te mopperen over de twee mooie cadeautjes en of we die nu mogen uitpakken of niet πŸ˜› Ik ga proberen nu voel ik me geruster haha.
 6. Ik ben deze week drie weken en twee dagen PO. Ik heb een bv achter de spier en ben ondertussen pijn vrij. Natuurlijk let ik nog steeds op wat ik doen; ik ga niet sporten, doe geen grote huishoudelijke taken, til niets, draag mijn sportbh en band, verzorg de littekens enz... maar ik moet toegeven dat het wachten met seks voor 6 weken een onmogelijke zaak lijkt 🀭 Ondertussen heb ik wel al gedurfd om lekekr even solo sekst te hebben met mijn geheime elektrische vriend en dat gaat prima. Maarja natuurlijk wil ik veel liever intiem zijn met mijn echte vriend (en hij duidelijk ook, ik moet die sport bh nog maar uit doen en die zou direct willen πŸ˜… ). Zijn er hier op het forum dames die seks hebben gehad voor de 6 weken over waren? Hoelang heb je gewacht, deed je je sport bh aan of uit? Welke positie? Of... en hier ben ik een beetje bang voor... Is seks geen goed idee voor je 6 weken voorbij zijn? Dit is nu echt wel een onderwerp dat ik liever op dit forum wil bespreken dan met mijn PC haha. Groetjes Lovi
 7. Wat fijn om te horen! Dan kan ik vanavond toch een comedy special opzetten XD
 8. Ik ben vandaag 6 dagen PO. Van pijn kan ik niet meer spreken en ik begin me terug heel goed te amuseren zoals gewoonlijk hihi. Grapjes hier en daar πŸ˜‡ Toch vraag ik me af of ik voorzichtig moet zijn tijdens het lachen? Wanneer ik lach, hoest of hik voel ik dit aan mijn borsten. Zou dit kwaad kunnen? Ik vind er namelijk geen informatie over terug dus misschien maar ik me onnodig zorgen. Iemand die hier meer over weet? Mag ik gewoon lachen af en toe of moet ik even ophouden? Ik zou het stom vinden een complicatie te krijgen gewoon omdat ik me niet serious kon houden. Alvast bedankt om te antwoorden!
 9. Ah bij mij zijn de prothesen achter de spier geplaatst. Ik voel me elke dag beter. Was wel vrij misselijk van de ontstekingsremmer die ik voorgeschreven kreeg (was preventief). Ik gaf er steeds na over dus mijn PC (heb hem er speciaal voor opgebeld) zegt dat ik dit dan beter laat en er voor moet zorgen dat ik de rest van mijn medicatie goed neem. Dit advies heb ik opgevolgd en ik was direct beter. Geen misselijke buien meer en de pijn neemt steeds meer en meer af. πŸ˜ƒ Zijn jou 6 weken herstel ondertussen al voorbij?
 10. De acrobatische toeren die wij allemaal moeten uithalenπŸ˜… Superhard bedankt voor je antwoord. Ik begon al te twijfelen of ik toch niet beter mijn armen gebruik. Gelukkig bestaat dit forum!
 11. Ik hoop dat Ik op het juiste forum zit. Ik vroeg me af hoe de meeste onder jullie opstaan? Mijn vriend geeft mij heel vaak een duwtje maar vanaf morgen gaat hij terug werken (ben nu 2 dagen PO). Als ik zelf opsta dan draai ik eerst mijn been v/h bed en gebruikt ik mijn buikspieren eerder dan mijn armen om omhoog te komen (nee zo sterk ben ik niet maar mijn kussens zorgen ervoor dat ik al rechtop lig, tis noet dat ik dit vanuit een liggende houding kan doen hehe). Mag dit? Ik ben namelijk bang om op mijn armen te steunen. Hier en daar hoor ik dat dat gevaarlijk is. Klopt dat? Of is wat ik aan het doen ben (zonder armen) slechter? Alvast bedankt voor jullie anrwoord(en)!